.Beata. Napisano Czwartek o 13:13 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:13 7 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Masz rację....trzeba być zdrowo pierdolniętym aby o najważniejszym wydarzeniu sezonu zapomnieć....przepraszam reżyserzu😎 Właśnie… kara będzie długa i upierdliwa 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Czwartek o 15:47 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:47 (edytowane) 5 godzin temu, Victor napisał: Ale z mapy wygląda,że to 1a i jest możliwość wcześniej skrętu na 1 więc nie rozumie zbytnio po co się tam wszyscy pchają . 1a dolna część to ta ścianka ? Nie. Ażeby dojechać do dolnej stacji kolejki Pardatschgratbahn musisz jechać wariantem 1a i ewentualnie górną część ostatniej ścianki pojechać zakosami po prawej patrząc od góry stronie. To coś w rodzaju nartostrady ale bez oznaczeń. Ona się kończy gdzieś 300m nad dolną stacją, więc ostatni odcinek musisz i tak pokonać tą powiedzmy stromizną. I akurat z tej prawej strony jest bardziej stromo aniżeli z lewej, o ile to określenie jest w tym przypadku właściwe. 😀 Edytowane Czwartek o 15:48 przez tomkly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Czwartek o 15:50 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:50 4 godziny temu, Jan napisał: Ty nie jeździsz tam aby się uczyć, moje uwagi mocno subiektywne bo zawsze startowałem od strony Samnaun a kilka zjazdów do Ischgl zawsze było w najpóźniej w porze obiadowej. Ile razy zapuszczaliśmy się na austriacką stronę to przytrafiały się nieprzyjemne sytuacje właśnie z pijanymi narciarzami i narciarkami. Wyciągowo, trasowo i oboktrasowo faktycznie jeden z lepszych ośrodków w Europie. Być może muszę tam się jeszcze raz wybrać niekoniecznie w najwyższym sezonie Nigdy nie spotkałem tam żadnego pijanego narciarza a nawet snowboardzisty. Na dole owszem, dużo pijanych, ale nikomu nie szkodzą. Na trasach problemem jest co innego a mianowicie duży tłok, szczególnie około 16.30 na dojazdówkach. Lepiej jest nie jechać cały czas trasą nr 1 a zacząć od nr 5 lub nr 7, o wiele mniej ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 16:20 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:20 27 minut temu, tomkly napisał: Nigdy nie spotkałem tam żadnego pijanego narciarza a nawet snowboardzisty. Miałem kumpla który też kiedyś tak twierdził (w innych całkiem okolicznościach).....kapnął się że błądził dopiero jak wytrzeźwiał.... 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Pierwsze śnieżne koty(?) za płoty. "Szkodniki" ruszyły na żer... 😉 https://drive.google.com/file/d/1gf9QYTJGDCLUjSev4a_One-ldC3pmTic/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1geDztEuzng23bqQ0HHuksbJ-967wE_-T/view?usp=drivesdk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dzień dobry:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu U mnie cardio z rana jak śmietana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Cześć Znowu Shiffrin bezkonkurencyjna w pierwszym przejeździe. Ale tu niektórzy koledzy z forum otworzyli mi oczy na tą sytuację. Wiecie jak to jest w sporcie zawodowym... To są pewne układy i układziki, wygrywa ten kto ma wygrać bo chodzi o pieniądze. Wiadomo - zmowa i spisek sił związanych z mainstreamem. Marek wiesz o czym mówię. Pozdro Edytowane 4 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, Mitek napisał: Cześć Znowu Shiffrin bezkonkurencyjna w pierwszym przejeździe. Ale tu niektórzy koledzy z forum otworzyli mi oczy na tą sytuację. Wiecie jak to jest w sporcie zawodowym... To są pewne układy i układziki, wygrywa ten kto ma wygrać bo chodzi o pieniądze. Wiadomo - zmowa i spisek sił związanych z mainstreamem. Marek wiesz o czym mówię. Pozdro Marek może wie o co chodzi, ja ni chu chu nie wiem. To SL jest najszybsza i tyle. Przecież zawodniczki nie maja przy sobie stoperów z setnymi sekundy, żeby wiedziały jak mają jechać i to kontrolować. Każda zapierd... na ile może. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 52 minuty temu, Edwin napisał: Marek może wie o co chodzi, ja ni chu chu nie wiem. To SL jest najszybsza i tyle. Przecież zawodniczki nie maja przy sobie stoperów z setnymi sekundy, żeby wiedziały jak mają jechać i to kontrolować. Każda zapierd... na ile może. Cześć Nie wiesz, że ona bierze leki na astmę... oraz Magnefar B6 Forte? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Mam możliwość przetestowania SL Stockli R12, czy nie będą zbyt skrętne? Mają inną geometrię niż moje stare GS. Będą dobre? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, grimson napisał: Mam możliwość przetestowania SL Stockli R12, czy nie będą zbyt skrętne? Mają inną geometrię niż moje stare GS. Będą dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Nie wiesz, że ona bierze leki na astmę... oraz Magnefar B6 Forte? Pozdro A kto teraz nie wciąga "witaminek" w zawodowym sporcie😄 Tylko o tym głośno się nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Mam możliwość przetestowania SL Stockli R12, czy nie będą zbyt skrętne? Mają inną geometrię niż moje stare GS. Będą dobre? To zacznij najpierw na jednej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi