Mikoski Napisano Wtorek o 21:51 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:51 1 godzinę temu, Victor napisał: Oby siła gibkości nie przerosła takie coś podesłał ktoś 😉 podobno ściana w Ischgl https://www.instagram.com/reel/C_n58ZVvXgP/?igsh=MTVwZjM2ajJpeWE3Zg%3D%3D Pod tą ścianą czeka nagroda czyli najlepsze apresski w Ischgl lokal Schatzi 💥 na parterze hotelu Elizabeth👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Wtorek o 22:03 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:03 4 minuty temu, Mikoski napisał: Pod tą ścianą czeka nagroda czyli najlepsze apresski w Ischgl lokal Schatzi 💥 na parterze hotelu Elizabeth👍 Oby śnieg spadł bo będę w tym regionie niebawem 🎿 więc apresski 🥃 ogarnę wieczorowo 😉 Bliżej wyjazdu będę pytał szczegółowo co gdzie i jak pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Jaworzyna zapowiada start sezonu na 30 listopada 2024. Dodałbym, że śnieżą, a Słotwiny coś niemrawo w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: Ty jak zawsze na gibona 🤪 bez kijów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: Hala i hala. Ale na hali nie ma knajpy na stoku z browarem i grillem😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 15 minut temu, Mikoski napisał: Ty jak zawsze na gibona 🤪 bez kijów moja szkoła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 180kg w martwym ciągu zaliczone: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, grimson napisał: 180kg w martwym ciągu zaliczone: Sport to zdrowie. Też kiedyś dźwigałem, a w wieku 55 lat przepuklina kręgosłupa, czego nie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Edwin napisał: Hala i hala. Ale na hali nie ma knajpy na stoku z browarem i grillem😄 Cześć 😉 w Landgraaf jest knajpa na stoku pozdro Edytowane 13 godzin temu przez Victor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 37 minut temu, grimson napisał: 180kg w martwym ciągu zaliczone: To Ty na tym filmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, moruniek napisał: To Ty na tym filmie ? we własnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, Edwin napisał: Sport to zdrowie. Też kiedyś dźwigałem, a w wieku 55 lat przepuklina kręgosłupa, czego nie życzę. bawiłem się sztangą do roku 2009, wszystko bez kontuzji. od kwietnia w tym roku wróciłem na siłownię, ciągi zaczynałem od 100kg, dołożyłem w ciągu pół roku 80kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Teraz, grimson napisał: we własnej osobie W wolnej chwili napiszę Ci pare uwag na PW jak będziesz chciał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, moruniek napisał: W wolnej chwili napiszę Ci pare uwag na PW jak będziesz chciał. Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 20 minut temu, grimson napisał: bawiłem się sztangą do roku 2009, wszystko bez kontuzji. od kwietnia w tym roku wróciłem na siłownię, ciągi zaczynałem od 100kg, dołożyłem w ciągu pół roku 80kg. Ja nie o kontuzji, tylko zmęczeniu materiału, jak się przestanie... A na zawodach tego podniesienia by nie zaliczono, tak na marginesie. Edytowane 12 godzin temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Białka znowu walczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Szczyrkowski też odpalił armaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 35 minut temu, Edwin napisał: Ja nie o kontuzji, tylko zmęczeniu materiału, jak się przestanie... A na zawodach tego podniesienia by nie zaliczono, tak na marginesie. pewnie bym dostał 2x czerwone i 1x białe. bawię się tym żelastwem, nie myślę o zawodach, bo to zajęcie dla ludzi mających dużo czasu na treningi i regenerację. chodzę na siłownię max 2x w tyg, są tygodnie, kiedy zawitam 1x. nie mam z tym problemu, podnoszę dla frajdy podnoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) W dniu 19.11.2024 o 22:51, Mikoski napisał: Pod tą ścianą czeka nagroda czyli najlepsze apresski w Ischgl lokal Schatzi 💥 na parterze hotelu Elizabeth👍 Tam jest jakaś ściana?? Nie zauważyłem, najwyraźniej muszę się dokładniej przyjrzeć. 😀 Jedyna jako taka ścianka jaką kojarzę w Ischgl jest na trasie nr 14. Edytowane 9 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 5 godzin temu, tomkly napisał: Tam jest jakaś ściana?? Nie zauważyłem, najwyraźniej muszę się dokładniej przyjrzeć. 😀 Jedyna jako taka ścianka jaką kojarzę w Ischgl jest na trasie nr 14. Tak jest codziennie 😁 niezły ubaw https://youtube.com/shorts/FtyGECtfhKA?si=9T9ZT3SvCj07Ei4P https://www.blick.ch/video/aktuell/videos-gehen-viral-talabfahrt-in-ischgl-ist-nichts-fuer-anfaenger-id19386708.html Edytowane 4 godziny temu przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Tak jest codziennie 😁 niezły ubaw https://youtube.com/shorts/FtyGECtfhKA?si=9T9ZT3SvCj07Ei4P https://www.blick.ch/video/aktuell/videos-gehen-viral-talabfahrt-in-ischgl-ist-nichts-fuer-anfaenger-id19386708.html A czy ci ludzie z filmów nie mogliby po prostu nauczyć się jeździć?? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Mikoski napisał: Tak jest codziennie 😁 niezły ubaw https://youtube.com/shorts/FtyGECtfhKA?si=9T9ZT3SvCj07Ei4P https://www.blick.ch/video/aktuell/videos-gehen-viral-talabfahrt-in-ischgl-ist-nichts-fuer-anfaenger-id19386708.html Stwierdzam kategorycznie po obejrzeniu powyższych filmików że mój instynkt stadny zanikł zupełnie ..... a do wypasionej imprezy po nartach wystarczy mi kilka fajnych gęb.... albo trzy lub jedna... z. wiekiem idzie sie w jakość. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 2 godziny temu, tomkly napisał: A czy ci ludzie z filmów nie mogliby po prostu nauczyć się jeździć?? 😀 jak ktoś jedzie do Ischgl to nie po to aby uczyć się jeździć, najpóźniej o 14 i tak już wszyscy pijani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 3 godziny temu, Mikoski napisał: Tak jest codziennie 😁 niezły ubaw Rozumie ,że tam innej opcji zjazdowej nie ma ? Bo faktycznie rzeź się tworzy na tej ściance i dość raz komicznie,dwa niebezpieczna w znaczeniu kontuzyjnym jak niekontrolowany pocisk spada z góry 🤦♂️ Mocno naśnieżają tydzień im został do otwarcia a opadu nadal brak konkretnego …. https://www.ischgl.com/en/plan-your-trip/webcams/ischgl-tv_webcam_100178351 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi