tomkly Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada Rettenbach 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada 10 godzin temu, tomkly napisał: Pitztal Który to dzionek był waszego wyjazdu ? Dawaj jakiś nagrany film z tych twardo/lodowych tras własnego zjazdu 😉 Dziś mocno grzało,że trzeba było się odwrócić żeby nie zwariować 😉 trasy nadal przygotowane jak na te warunki 👌 dość sporo dzieciaków z PL klubów szczególnie dziś warszawski klimat juniorski obserwowałem , rośnie kadra 👏 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada Godzinę temu, Victor napisał: Który to dzionek był waszego wyjazdu ? Dawaj jakiś nagrany film z tych twardo/lodowych tras własnego zjazdu 😉 Dziś mocno grzało,że trzeba było się odwrócić żeby nie zwariować 😉 trasy nadal przygotowane jak na te warunki 👌 dość sporo dzieciaków z PL klubów szczególnie dziś warszawski klimat juniorski obserwowałem , rośnie kadra 👏 W sobotę tam byliśmy. Filmu nie mam, zajęty byłem walką o życie a nie nagrywaniem. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Listopada Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada Via SO: w nocy z soboty na niedzielę UFO w Bukowinie zaczęło śnieżyć https://krakow.tvp.pl/83308643/ruszyly-pierwsze-armatki-sniezne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada W dniu 29.10.2024 o 09:27, grimson napisał: jakbyś jeszcze zszedł niżej, i na samym dole wytrzymał z 2 sekundy, to byłoby bosko. ja tak ćwiczę na bosu. Nie mam bosu, ćwiczę na obwarzanku. Nie mam problemu aby zejść nisko i wytrzymać w przysiadzie nawet kilka minut. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada Rowerowy skitouring 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 1 godzinę temu, Victor napisał: Rowerowy skitouring A bym pocisnął 😉 pozdro i zazdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 7 minut temu, Marcos73 napisał: A bym pocisnął 😉 pozdro i zazdro Na rowerze? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada Dziś do obiadu Dynastar SL a po rosołku pierwsze nartowanie z GS . Dziękować @Bruner79 za atoma . Skręcają 🤣 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 7 minut temu, Victor napisał: Dziś do obiadu Dynastar SL a po rosołku pierwsze nartowanie z GS . Skręcają 🤣 Ale z dużą niechęcią. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 8 godzin temu, kordiankw napisał: Nie mam bosu, ćwiczę na obwarzanku. Nie mam problemu aby zejść nisko i wytrzymać w przysiadzie nawet kilka minut. Przecież dla Ciebie to pikuś 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 24 minuty temu, Edwin napisał: Przecież dla Ciebie to pikuś 😄 Peseloza niestety nikogo nie ominie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 8 minut temu, kordiankw napisał: Peseloza niestety nikogo nie ominie. Ale balans, pamięć mięśniową i czucie głębokie, jak się pół życia trenowało to zostaje. To nie ciężary. Pozdro stary zgredzie😁😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada hala 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada 38 minut temu, Jan napisał: hala ..dobrze że podpisałeś. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada 40 minut temu, Jan napisał: hala W następnym tyg po powrocie zawitam na halę 😉 póki co do niedzieli katuje marsjańskie klimaty 🤣 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada 8 minut temu, Victor napisał: W następnym tyg po powrocie zawitam na halę 😉 póki co do niedzieli katuje marsjańskie klimaty 🤣 uważaj co by z trasy nie wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada (edytowane) 45 minut temu, Victor napisał: W następnym tyg po powrocie zawitam na halę 😉 póki co do niedzieli katuje marsjańskie klimaty 🤣 Puścili górny odcinek trasy nr 36 - to co było zasypane lawiną kamieni? Edytowane 6 Listopada przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada 38 minut temu, tomkly napisał: Puścili górny odcinek trasy nr 36 - to co było zasypane lawiną kamieni? Pytasz o ten kawałek ? Bez zmian trasa czynna dla wszystkich tylko od pośredniej choć wyżej niej byl dziś widziany ciężki sprzęt a po lewej od pośredniej narciarze/deskarze mają skicross/tor zrobiony ale wjeżdżają tam z pomocą skuterów.Ogólnie trasowo nic się nie zmieniło . Twardo plus słońce . Nawet rękawiczek nie zakładam . 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Listopada Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 10 minut temu, Victor napisał: Pytasz o ten kawałek ? Bez zmian trasa czynna dla wszystkich tylko od pośredniej choć wyżej niej byl dziś widziany ciężki sprzęt a po lewej od pośredniej narciarze/deskarze mają skicross/tor zrobiony ale wjeżdżają tam z pomocą skuterów.Ogólnie trasowo nic się nie zmieniło . Twardo plus słońce . Nawet rękawiczek nie zakładam . Zazdro. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Czwartek o 08:57 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:57 13 godzin temu, grimson napisał: Zazdro. Daleko przecież nie masz. 8h jazdy i śmigasz cały weekend. Wczoraj w krecie rozmawiałem z Azjatami bo zastanawiałem się z którego państwa są ,okazało się że Chińczycy którzy przylecieli do Monachium tam fura z wypożyczalni i na narty do AT . Da sie jak się chce 😉! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 09:00 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:00 1 minutę temu, Victor napisał: Daleko przecież nie masz. 8h jazdy @grimson jak depnie to zajedzie w 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Czwartek o 09:00 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:00 2 minuty temu, Victor napisał: Daleko przecież nie masz. 8h jazdy i śmigasz cały weekend. Wczoraj w krecie rozmawiałem z Azjatami bo zastanawiałem się z którego państwa są ,okazało się że Chińczycy którzy przylecieli do Monachium tam fura z wypożyczalni i na narty do AT . Da sie jak się chce 😉! Lepiej wrzuć tu jakiś filmik z tobą w roli głównej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 09:09 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 09:09 6 minut temu, Jan napisał: @grimson jak depnie to zajedzie w 4 czuję się wywołany do tablicy. trasa 223km, z czego 49km po drodze szybkiego ruchu. czas jazdy 2 godz 9 minut, prędkość średnia 103km/godz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 10:47 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:47 1 godzinę temu, grimson napisał: czuję się wywołany do tablicy. trasa 223km, z czego 49km po drodze szybkiego ruchu. czas jazdy 2 godz 9 minut, prędkość średnia 103km/godz. Piano piano voi lontano;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi