Jan Napisano Wtorek o 16:38 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:38 29 minut temu, Marcos73 napisał: Paliwo??? Węgiel??? Gaz??? pozdro nie jestem hurtownikiem tylko to co mieści się w bagażniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Wtorek o 17:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:19 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Paliwo??? Węgiel??? Gaz??? pozdro Krasnale ogrodowe 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Wtorek o 17:32 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:32 12 minut temu, kordiankw napisał: Krasnale ogrodowe 😂 Wypchane specyfikami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:53 9 godzin temu, kordiankw napisał: Zdrowe dla kręgosłupa. Logika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:55 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:55 3 godziny temu, Spiochu napisał: "bezpośrednio od producentów" to się opłaca tylko nie można w internetach się chwalić. Cześć Alkohol wędruje raczej w drugą stronę. To co jest od nas wywożone to nie alkohol Piotr tylko zwykłe gówno. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 20:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:28 Cześć czy możecie mi wytłumaczyć co oznacza 9 w 10 dni? w sensie że za 9 płacę a 10 jeżdżę? Sory za takie pytanie ale to mój pierwszy taki raz a niemieckiego ni w ząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Wtorek o 20:47 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:47 16 minut temu, .Beata. napisał: Cześć czy możecie mi wytłumaczyć co oznacza 9 w 10 dni? w sensie że za 9 płacę a 10 jeżdżę? Sory za takie pytanie ale to mój pierwszy taki raz a niemieckiego ni w ząb Nie... że możesz sobie zrobić dzień przerwy w któryś z tych 10 dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 20:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:53 20 minut temu, .Beata. napisał: Cześć czy możecie mi wytłumaczyć co oznacza 9 w 10 dni? w sensie że za 9 płacę a 10 jeżdżę? Sory za takie pytanie ale to mój pierwszy taki raz a niemieckiego ni w ząb Dokładnie jak pisał Maras, generalnie to masz 6 dni karnet w ciągu, czyli zaczynasz w 1szy dzień, odbijasz i czas leci przez kolejne dni. Karnet 5z 6-ciu dni oznacza, że masz 6 dni w ciągu na wykorzystanie 5 dni jazdy, można zrobić w dowolny dzień przerwę bez straty karnetu. Normalnie ten dzień przepada. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 21:20 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:20 Dziękuję chłopaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 07:53 Udostępnij Napisano Środa o 07:53 11 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Alkohol wędruje raczej w drugą stronę. To co jest od nas wywożone to nie alkohol Piotr tylko zwykłe gówno. Pozdro obrażasz polskich rolników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Środa o 17:06 Udostępnij Napisano Środa o 17:06 W dniu 27.10.2024 o 15:56, Marcos73 napisał: Najbardziej śmieszą mnie wpisy „kibiców” jak nam się to p..doli w głowach. Cześć Nie denerwuj się bo to zdrowiu szkodzi 😜 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Środa o 17:07 Udostępnij Napisano Środa o 17:07 9 godzin temu, Jan napisał: obrażasz polskich rolników Polscy rolnicy nie produkuja alkoholi, tylko produkty do ich wytwarzania. Tym zajmują sie takie cwaniaki jak niedawno osadzony, czy kandydat na prezydenta z promilowym poparciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Środa o 17:22 Udostępnij Napisano Środa o 17:22 11 minut temu, kordiankw napisał: Polscy rolnicy nie produkuja alkoholi, tylko produkty do ich wytwarzania. Tym zajmują sie takie cwaniaki jak niedawno osadzony, czy kandydat na prezydenta z promilowym poparciem. Rolnicy w ogóle wolą produkować surowce do dalszej produkcji i najlepiej w ilościach mocno hurtowych. Nie bardzo chcą zmienić swoje podejście i np. zamiast hodować 2000 świń, wyhodować 200 i zrobić z nich wyroby i to sprzedać. Można mieć 50 ha sadów i sprzedawać owoce i narzekać, że niskie ceny w skupie, a można mieć 2 ha i robić przetwory i mieć podobne dochody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 17:30 Udostępnij Napisano Środa o 17:30 3 minuty temu, brachol napisał: robić przetwory i mieć podobne dochody. tych lubię najbardziej a niemiec płaci z 3-4 krotną przebitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Środa o 17:55 Udostępnij Napisano Środa o 17:55 9 godzin temu, Jan napisał: obrażasz polskich rolników A co polscy rolnicy mają wspólnego z kiepskimi wyrobami alkoholowymi? Polscy rolnicy raczej wytwarzają wysokiej jakości surowiec do produkcji najlepszych spirytualiów a nie tanich gówien wywożonych za granicę ze względu na cenę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 17:57 Udostępnij Napisano Środa o 17:57 1 minutę temu, Mitek napisał: wspólnego z kiepskimi wyrobami alkoholowymi? nie miałem na myśli alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Środa o 17:59 Udostępnij Napisano Środa o 17:59 1 minutę temu, Jan napisał: nie miałem na myśli alkoholu Była mowa o wódce, fajkach i akcyzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 18:04 Udostępnij Napisano Środa o 18:04 4 minuty temu, Mitek napisał: Była mowa o wódce, fajkach i akcyzach. to @Spiochu zainsynuował a ja napisałem że się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Środa o 18:09 Udostępnij Napisano Środa o 18:09 Widzę, że na forum dalej sezon ogórkowy, bo dyskusje nie o nartach a o płodach rolnych oraz ich przetwórstwie. To ja w takim razie w temacie wątku - za 3 godziny ruszamy z Gorzyczek do Otztal, jutro start sezonu. 🙂 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 18:10 Udostępnij Napisano Środa o 18:10 Teraz, tomkly napisał: Widzę, że na forum dalej sezon ogórkowy, bo dyskusje nie o nartach a o płodach rolnych oraz ich przetwórstwie. To ja w takim razie w temacie wątku - za 3 godziny ruszamy z Gorzyczek do Otztal, jutro start sezonu. 🙂 Powodzenia i proszę o kilka zdjęć na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Środa o 18:13 Udostępnij Napisano Środa o 18:13 3 minuty temu, Jan napisał: Powodzenia i proszę o kilka zdjęć na śniegu W poniedziałek po powrocie wkleję. Nie biorę laptopa a z telefonu nie potrafię. 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 21:21 Udostępnij Napisano Środa o 21:21 4 godziny temu, Victor napisał: Cześć Nie denerwuj się bo to zdrowiu szkodzi 😜 pozdro Pawle, ja się nie denerwuję, ale staram się nie krytykować nie mojej rzeczywistości. Płacisz dużo mniej niż ja, tylko Ty za swoje leczenie i Swojej rodziny, ja za wszystkie mendy, emigrantów etc. Nie mam żadnego wyboru a i nie mogę z tego skorzystać, nasza służba zdrowia to kosmiczna technologia, niezbadana i nieodgadniona. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Środa o 22:10 Udostępnij Napisano Środa o 22:10 40 minut temu, Marcos73 napisał: Pawle, ja się nie denerwuję, ale staram się nie krytykować nie mojej rzeczywistości. Płacisz dużo mniej niż ja, tylko Ty za swoje leczenie i Swojej rodziny, ja za wszystkie mendy, emigrantów etc. Nie mam żadnego wyboru a i nie mogę z tego skorzystać, nasza służba zdrowia to kosmiczna technologia, niezbadana i nieodgadniona. pozdro Mareczku, blanta jarałeś popijając rudawkę 🫣 pisze Ci młodszy-dziś nie ma Polska Niemcy czy Belgia jest niewolnicza Europa z jej regulacjami pięknie brzmiącymi demokratycznymi frazesami gdzie każdy ma prawo głosu a odbiór jest z tv czy radia . To że ty jesteś pracodawcą a ja twój pracownik to tak samo jesteśmy dymani i trzeba się z tym pogodzić lub nie, kto woli, bo jesteśmy jednostką w systemie. Nie ma znaczenia czy ty możesz pięć razy na narty pojechać a ja raz totalnie to nic nie zmienia . Jesteśmy tak samo okradani. Dziś już późno ale jutro na spacerze z pieskim zrobię ci fotę domów które wybudowali dla inteligencji z daleka której się nie chce robić a rękę wyciągają perfekcyjnie,mi-tobie się to nie należy- kto to sponsoruje lub kto za to zapłacił odpowiedz sobie sam . Jutro foto wstawię , pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 7 godzin temu, Victor napisał: Mareczku, blanta jarałeś popijając rudawkę 🫣 pisze Ci młodszy-dziś nie ma Polska Niemcy czy Belgia jest niewolnicza Europa z jej regulacjami pięknie brzmiącymi demokratycznymi frazesami gdzie każdy ma prawo głosu a odbiór jest z tv czy radia . To że ty jesteś pracodawcą a ja twój pracownik to tak samo jesteśmy dymani i trzeba się z tym pogodzić lub nie, kto woli, bo jesteśmy jednostką w systemie. Nie ma znaczenia czy ty możesz pięć razy na narty pojechać a ja raz totalnie to nic nie zmienia . Jesteśmy tak samo okradani. Dziś już późno ale jutro na spacerze z pieskim zrobię ci fotę domów które wybudowali dla inteligencji z daleka której się nie chce robić a rękę wyciągają perfekcyjnie,mi-tobie się to nie należy- kto to sponsoruje lub kto za to zapłacił odpowiedz sobie sam . Jutro foto wstawię , pozdro już tak na tą Unijną politykę nie narzekaj bo akurat Belgia i Polska dostają najwięcej kasy, w samym tylko 2023 ponad 8 miliardów euro dla PL a ponad 7 dla BL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 26 minut temu, Jan napisał: już tak na tą Unijną politykę nie narzekaj bo akurat Belgia i Polska dostają najwięcej kasy, w samym tylko 2023 ponad 8 miliardów euro dla PL a ponad 7 dla BL Czyli PL na obywatela nie za wiele w porównaniu do B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi