Spiochu Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października Godzinę temu, Jan napisał: Naprawdę nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie ? Moje dzieci nie pracują ale płacą podatki w PL i to czasem spore. Vat z bombek pod choinkę? Naprawdę nie znasz odpowiedzi? To nie dziwie się, że nie dałeś rady w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października W dniu 26.10.2024 o 15:03, Victor napisał: Ale chwila klęcząc na piłce stopy nie są w powietrzu łatwo je zawinąć z tyłu i wyprost jest banalny co innego stojąc 😉 choć mam sufit na 2.1 m w piwnicy i jest gdzie się złapać to stanąć nie ma jak-magia 🤣 a emeryt potrafi ,czasem’ mnie zawstydza to-czasem-dość często bo ja dość dużo młodszy i jeszcze w pełni sił jestem . Może się nie obrazi bo to z prywatnego dostałem ale motywujące powinno być dla wszystkich fbbec0ab-eb35-4823-894a-78543af6b656.mov 8 MB · 0 pobrań Z ciekawości dziś spróbowałem, bez żadnych przygotowań. Bułka z masłem. Też emeryt 😉 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października Nie wybiera się ktoś po te tanie sezonówki do Solden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października 7 minut temu, moruniek napisał: Nie wybiera się ktoś po te tanie sezonówki do Solden ? Ja myślę czy nie jechać... tylko potem jeszcze musiałbym mieć ekipę, żeby parę razy pojechać, a z tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października 5 minut temu, brachol napisał: Ja myślę czy nie jechać... tylko potem jeszcze musiałbym mieć ekipę, żeby parę razy pojechać, a z tym gorzej. Też się zastanawiam. Ja plus młody. Od czego masz forum. @Marcos73 kupił nowe auto pod wyjazdy narciarskie 😉. @Lexi dwa razy, nie trzeba powtarzać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października Godzinę temu, kordiankw napisał: Z ciekawości dziś spróbowałem, bez żadnych przygotowań. Bułka z masłem. Też emeryt 😉 . Szok! Nie bez przygotowań, tylko po latach treningów na koszt podatnika. Ale jak widać, dobrze wydane pieniądze. Piłki też raczej dzisaj nie kupiłeś. Gdyby każdy emeryt tak dbał o zdrowie i sprawność to problem z brakiem lekarzy by nie istniał. Nagraj lepiej, jak stanąć na tej piłce, może do 60-tki mi się uda 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) 33 minuty temu, Spiochu napisał: Szok! Nie bez przygotowań, tylko po latach treningów na koszt podatnika. Ale jak widać, dobrze wydane pieniądze. Piłki też raczej dzisaj nie kupiłeś. Gdyby każdy emeryt tak dbał o zdrowie i sprawność to problem z brakiem lekarzy by nie istniał. Nagraj lepiej, jak stanąć na tej piłce, może do 60-tki mi się uda 😉 Piłka dotychczas służyła jako siedzisko zamiast fotela przed komputerem. Na piłkę wszedłem przytrzymując się ściany. Na filmie Victora, piłka jest przy drabinkach, nie bez powodu. Edytowane 28 Października przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października 49 minut temu, moruniek napisał: Nie wybiera się ktoś po te tanie sezonówki do Solden ? Ja już coś tam działam w temacie 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października Teraz, Mikoski napisał: Ja już coś tam działam w temacie 😜 Czyli??? Jedziesz??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) 8 minut temu, Marcos73 napisał: Czyli??? Jedziesz??? pozdro Nie , jako stary anarchista chcę wyruchać system nie ruszajac się z miejsca 😁 karnet ma działać dopiero od 14 listopada nie ma po co jechać 🤪 Edytowane 28 Października przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października 4 minuty temu, Mikoski napisał: Nie , jako stary anarchista chcę wyruchać system nie ruszajac się z miejsca 😁 karnet ma działać dopiero od 14 listopada nie ma po co jechać 🤪 Enigmatycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października 23 minuty temu, kordiankw napisał: Piłka dotychczas służyła jako siedzisko zamiast fotela przed komputerem. Na piłkę wszedłem przytrzymując się ściany. Na filmie Victora, piłka jest przy drabinkach, nie bez powodu. Powiedz jeszcze tylko w co wsadziłeś piłkę, żeby spod ciebie nie uciekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 6 godzin temu, .Beata. napisał: Powiedz jeszcze tylko w co wsadziłeś piłkę, żeby spod ciebie nie uciekła. Przyklejona na super glue do podłogi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 8 godzin temu, .Beata. napisał: Powiedz jeszcze tylko w co wsadziłeś piłkę, żeby spod ciebie nie uciekła. Zwinny jak jaszczurka - to jest klucz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 9 godzin temu, Spiochu napisał: Nagraj lepiej, jak stanąć na tej piłce, może do 60-tki mi się uda 😉 Tu ten sam film w całości z wejściem na piłkę. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 12 godzin temu, moruniek napisał: Też się zastanawiam. Ja plus młody. Od czego masz forum. @Marcos73 kupił nowe auto pod wyjazdy narciarskie 😉. @Lexi dwa razy, nie trzeba powtarzać. @JurekByd chyba pisał na SO że zbiera grupę na wyjazd po sezonówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2 godziny temu, kordiankw napisał: Tu ten sam film w całości z wejściem na piłkę. jakbyś jeszcze zszedł niżej, i na samym dole wytrzymał z 2 sekundy, to byłoby bosko. ja tak ćwiczę na bosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 34 minuty temu, cappo napisał: @JurekByd chyba pisał na SO że zbiera grupę na wyjazd po sezonówkę. Też to czytałem, tylko, że on jedzie od razu na czterodniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października (edytowane) 14 godzin temu, kordiankw napisał: Piłka dotychczas służyła jako siedzisko zamiast fotela przed komputerem. Na piłkę wszedłem przytrzymując się ściany. Na filmie Victora, piłka jest przy drabinkach, nie bez powodu. Dzięki za informację. To trochę zmienia sytuację. Do tej pory próbowałem wchodzić na piłkę (w wersji klęczącej) BEZ używania ścian, czy innych podpórek. Złapanie blansu nie było latwe, a wejście stopami wydawało się abstrakcją. A dlaczego piłka jako siedzisko? Wygodnie tak pracować? Zdrowe to jest? Edytowane 29 Października przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Zdrowe dla kręgosłupa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października W dniu 28.10.2024 o 02:17, Spiochu napisał: Vat z bombek pod choinkę? Naprawdę nie znasz odpowiedzi? To nie dziwie się, że nie dałeś rady w Polsce. no i dobrze że Ty dajesz radę, w Polsce nie tylko Vat ale też akcyza, chociaż ostatnio sporo oszczędzamy przewożąc spore ilości towaru bezpośrednio od producentów i rozprowadzamy prywatnymi kanałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 10 minut temu, Jan napisał: no i dobrze że Ty dajesz radę, w Polsce nie tylko Vat ale też akcyza, chociaż ostatnio sporo oszczędzamy przewożąc spore ilości towaru bezpośrednio od producentów i rozprowadzamy prywatnymi kanałami No tak, dumny imigrant sprowadza z PL wódę i fajki. Czego innego mogłem się spodziewać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 41 minut temu, Spiochu napisał: wódę i fajki. nie opłaca się, za słaba przebitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 52 minuty temu, Jan napisał: nie opłaca się, za słaba przebitka Paliwo??? Węgiel??? Gaz??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Godzinę temu, Jan napisał: nie opłaca się, za słaba przebitka "bezpośrednio od producentów" to się opłaca tylko nie można w internetach się chwalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi