Skocz do zawartości

Sezon 2024/2025

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.10.2024 o 15:03, Victor napisał:

Ale chwila klęcząc na piłce stopy nie są w powietrzu łatwo je zawinąć z tyłu i wyprost jest banalny co innego stojąc 😉 choć mam sufit na 2.1 m w piwnicy i  jest gdzie się złapać to stanąć nie ma jak-magia 🤣 a emeryt potrafi ,czasem’ mnie zawstydza to-czasem-dość często bo ja dość dużo młodszy i jeszcze w pełni sił jestem . 
Może się nie obrazi bo to z prywatnego dostałem ale motywujące powinno być dla wszystkich 

Z ciekawości dziś spróbowałem, bez żadnych przygotowań. Bułka z masłem. Też emeryt 😉 .

• Like 2

Godzinę temu, kordiankw napisał:

Z ciekawości dziś spróbowałem, bez żadnych przygotowań. Bułka z masłem. Też emeryt 😉 .

Szok! Nie bez przygotowań, tylko po latach treningów na koszt podatnika. Ale jak widać, dobrze wydane pieniądze. Piłki też raczej dzisaj nie kupiłeś. Gdyby każdy emeryt tak dbał o zdrowie i sprawność to problem z brakiem lekarzy by nie istniał.

Nagraj lepiej, jak stanąć na tej piłce, może do 60-tki mi się uda 😉

33 minuty temu, Spiochu napisał:

Szok! Nie bez przygotowań, tylko po latach treningów na koszt podatnika. Ale jak widać, dobrze wydane pieniądze. Piłki też raczej dzisaj nie kupiłeś. Gdyby każdy emeryt tak dbał o zdrowie i sprawność to problem z brakiem lekarzy by nie istniał.

Nagraj lepiej, jak stanąć na tej piłce, może do 60-tki mi się uda 😉

Piłka dotychczas służyła jako siedzisko zamiast fotela przed komputerem. 
Na piłkę wszedłem przytrzymując się ściany. Na filmie Victora, piłka jest przy drabinkach, nie bez powodu.

Edytowane przez kordiankw

23 minuty temu, kordiankw napisał:

Na piłkę wszedłem przytrzymując się ściany. Na filmie Victora, piłka jest przy drabinkach, nie bez powodu.

Powiedz jeszcze tylko w co wsadziłeś piłkę, żeby spod ciebie nie uciekła.

14 godzin temu, kordiankw napisał:

Dzięki za informację. To trochę zmienia sytuację. Do tej pory próbowałem wchodzić na piłkę (w wersji klęczącej) BEZ używania ścian, czy innych podpórek. Złapanie blansu nie było latwe, a wejście stopami wydawało się abstrakcją.

A dlaczego piłka jako siedzisko? Wygodnie tak pracować? Zdrowe to jest?

Edytowane przez Spiochu

W dniu 28.10.2024 o 02:17, Spiochu napisał:

Vat z bombek pod choinkę? Naprawdę nie znasz odpowiedzi? To nie dziwie się, że nie dałeś rady w Polsce.

no i dobrze że Ty dajesz radę, w Polsce nie tylko Vat ale też akcyza,  chociaż ostatnio sporo oszczędzamy przewożąc spore ilości towaru bezpośrednio od producentów i rozprowadzamy prywatnymi kanałami

10 minut temu, Jan napisał:

no i dobrze że Ty dajesz radę, w Polsce nie tylko Vat ale też akcyza,  chociaż ostatnio sporo oszczędzamy przewożąc spore ilości towaru bezpośrednio od producentów i rozprowadzamy prywatnymi kanałami

No tak, dumny imigrant sprowadza z PL wódę i fajki. Czego innego mogłem się spodziewać.

• Haha 2