Jan Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września 2 godziny temu, brachol napisał: Czyli zakładając, że karnet 4 dni kosztuje około 245 euro (w zależności od terminu) trzeba jechać 4 razy żeby być lekko do przodu. albo 2 razy na 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września 8 godzin temu, brachol napisał: Czyli zakładając, że karnet 4 dni kosztuje około 245 euro (w zależności od terminu) trzeba jechać 4 razy żeby być lekko do przodu. Mniej więcej. Nie podali jeszcze cen 4,5 i 6-dniowych ale pewnie też będą odpowiednio droższe niż rok temu. Podejrzewam że 5-dniowy wyjdzie w granicach 320 Euro a 6-dniowy około 380 Euro, w tym lepszych ośrodkach. Odnośnie sezonówki w tej promocji to trzeba ją zakupić nie przez internet ale na miejscu w Austrii, co trochę komplikuje sprawę. Ale tylko trochę - prawdopodobnie się zbierzemy w jeden czy nawet dwa busy i pojedziemy na rozpoczęcie sezonu końcem października. Lodowce w Soelden oraz Pitztal będą już działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września 13 godzin temu, tomkly napisał: prawdopodobnie się zbierzemy w jeden czy nawet dwa busy i pojedziemy na rozpoczęcie sezonu końcem października. Lodowce w Soelden oraz Pitztal będą już działać. Cześć To może gdzieś się spotkamy 😉 planuje rozpoczęcie 2-9 listopada choć miejsca jeszcze nie wybrałem . W ON Sōlden-Stubai jeszcze nie byłem i lekko korci za jednym wyjazdem to ogarnąć żeby mieć już pełne rozeznanie z austriackich lodowców. Jeszcze z miesiąc i trzeba będzie podjąć decyzję gdzie.. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września W dniu 10.09.2024 o 09:03, Victor napisał: Goedemorgen Przecie po Waszemu to "chujmorgen" ..czy jakoś tak podobnie brzydko - w radio slyszałem .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września (edytowane) 34 minuty temu, Lexi napisał: Przecie po Waszemu to "chujmorgen" ..czy jakoś tak podobnie brzydko - w radio slyszałem .. Już w polandzie czy ? Bo jutro na halę się wybieram gdyby co 😉 pozdro Edytowane 16 Września przez Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września 5 minut temu, Victor napisał: Już w polandzie czy ? Bo jutro na halę się wybieram gdyby co 😉 pozdro Wróciłem wczoraj..od dzisiaj nowy odcinek pod tytułem "fachowcy".. 😡 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września 6 godzin temu, Victor napisał: planuje rozpoczęcie 2-9 listopada daj spokój, kto teraz myśli o nartach - powódź jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września 5 godzin temu, Lexi napisał: po Waszemu to "chujmorgen" ..cz jak ja rano przychodziłem do pracy to wołałem "butem w mordę" i cała sala odpowiadała guten morgen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września 7 godzin temu, Lexi napisał: Przecie po Waszemu to "chujmorgen" ..czy jakoś tak podobnie brzydko - w radio slyszałem .. To po holendersku czy niderlandzu jak kto woli. A Vicor we Flandrii mieszka. Zwrot poznałem jako "ch... w mordę" 🙂, z wyrażnie charczącym "ch", gdy pracowałem przy kwiatkach w holenderskim Aalsmeer dawno temu. Flamandowie mówią bardziej miękko, przyjemniej dla ucha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września 13 minut temu, a_senior napisał: To po holendersku czy niderlandzu jak kto woli. A Vicor we Flandrii mieszka. Zwrot poznałem jako "ch... w mordę" 🙂, z wyrażnie charczącym "ch", gdy pracowałem przy kwiatkach w holenderskim Aalsmeer dawno temu. Flamandowie mówią bardziej miękko, przyjemniej dla ucha. Cześć Mozna odwrócić,kiedyś gdy przyjechałem do NL często rodacy praktykowali morche chu.. 😉 We Flandrii to kazda wieś ba nawet dzielnice w miastach mówą inaczej i raczej z kotletem w ustach o Lmburgii już nie wspomną bo mam ją za miedzą-okropny dialekt . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września Cześć Wybiera się ktoś w grudniu na czterodniówkę w Alpy? Chętnie bym się gdzieś przejechał i przy okazji pojeździł z forumowiczami. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września 13 minut temu, brachol napisał: Cześć Wybiera się ktoś w grudniu na czterodniówkę w Alpy? Chętnie bym się gdzieś przejechał i przy okazji pojeździł z forumowiczami. pozdro ja na początku 6 dni do Livigno (jak będą warunki) a na koniec 2 tygodnie od Wigilii do 3 Króli - Alpy Walijskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września 2 godziny temu, brachol napisał: Cześć Wybiera się ktoś w grudniu na czterodniówkę w Alpy? Chętnie bym się gdzieś przejechał i przy okazji pojeździł z forumowiczami. pozdro 7-12 będę w Kappl jest opcja wolnego wyra 😆 ale na dzień dzisiejszy nic nie potwierdzam 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września 2 godziny temu, brachol napisał: Cześć Wybiera się ktoś w grudniu na czterodniówkę w Alpy? Chętnie bym się gdzieś przejechał i przy okazji pojeździł z forumowiczami. pozdro Jak sie uda to na samym początku grudnia na 4/5 dni jazdy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września (edytowane) 7 godzin temu, brachol napisał: Cześć Wybiera się ktoś w grudniu na czterodniówkę w Alpy? Chętnie bym się gdzieś przejechał i przy okazji pojeździł z forumowiczami. pozdro Zapewne tak ale nie wiem czy na 4 czy 5 dniówkę. W ubiegłym sezonie do ferii jeździliśmy na 5 dni a dopiero później na 4 dni. Kierownik grafików jeszcze nie tworzył bo cały czas pedałuje. 🙂 https://www.facebook.com/jarek.jaro.16 Edytowane 19 Września przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września W dniu 19.09.2024 o 21:33, tomkly napisał: Zapewne tak ale nie wiem czy na 4 czy 5 dniówkę. W ubiegłym sezonie do ferii jeździliśmy na 5 dni a dopiero później na 4 dni. Kierownik grafików jeszcze nie tworzył bo cały czas pedałuje. 🙂 https://www.facebook.com/jarek.jaro.16 A to nie jest właśnie ten grafik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września 4 godziny temu, brachol napisał: A to nie jest właśnie ten grafik? A to się wskutek mojego monitu obudził. 😀 Jak najbardziej ten grafik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września Od jutra trzeba się zabierać za rehabilitację żeby do zimy zdążyć 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września Cześć Coś Ty sobie k.....a znowu modyfikował? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września 31 minut temu, Mikoski napisał: Od jutra trzeba się zabierać za rehabilitację żeby do zimy zdążyć RoboCop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września 13 minut temu, Mitek napisał: Cześć Coś Ty sobie k.....a znowu modyfikował? Pozdro Cześć Cały czas walczymy żeby przesunąć w czasie endoprotezę ile się da . Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września Teraz, Mikoski napisał: Cześć Cały czas walczymy żeby przesunąć w czasie endoprotezę ile się da . Pozdro OK. Znam temat. Przeszczepy wewnętrzne? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września 1 godzinę temu, Mikoski napisał: Od jutra trzeba się zabierać za rehabilitację żeby do zimy zdążyć Szybkiego powrotu do pełnej sprawności 🙌 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września 7 godzin temu, Mikoski napisał: Od jutra trzeba się zabierać za rehabilitację żeby do zimy zdążyć Damianek kurde znowu nie doczytałeś - jak sie ma krzywe "hokejki" to trza poregulować na śrubach do kantingu a nie od razu do chirurga .... 😉 Zdrówka.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września (edytowane) 12 godzin temu, Mikoski napisał: trzeba się zabierać za rehabilitację Gotuj się gotuj... w sklepach rowery już chowają i wynoszą narty na sklepy ...Winter i Coming Ja już gotowy Edytowane 27 Września przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi