star Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września (edytowane) 2 godziny temu, brachol napisał: Są jeszcze tacy, którzy dzwonią do Topr-u i chcą, żeby ich zwozić drogą z Morskiego Oka. Ja już kiedyś miałem dzwonić, ale się okazało, że jestem tuż przy nartostradzie, choć byłem przy potoku, gdy przejechał ratrak i byłem ocalony:-) ratrak mnie nie zwiózł. Stwierdziłem że szybko zjadę do auta co będę się przebierał i na dole z trudem zdjąłem lodową zbroję... tak się kończą skitury w taterkach... Edytowane 3 Września przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Września Autor Udostępnij Napisano 3 Września Zapowiadają się narciarskie Święta Bożego Narodzenia w Kudowie Zdrój z całą familią, więc niech Zieleniec szykuje sztruks i beton pod GS FIS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 4 minuty temu, grimson napisał: Zapowiadają się narciarskie Święta Bożego Narodzenia w Kudowie Zdrój z całą familią, więc niech Zieleniec szykuje sztruks i beton pod GS FIS. Ja klepnąłem Kappl na grudzień . @Wujot2 chwali więc czas sprawdzić top narciarski 🎿 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 12 minut temu, Victor napisał: Ja klepnąłem Kappl na grudzień . @Wujot2 chwali więc czas sprawdzić top narciarski 🎿 😉 Jak tam będziesz nie zapomnij o Ischgl 💪 cała okolica jest top Galtür, See i Kappl będzie pan zadowolony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 12 minut temu, Mikoski napisał: Jak tam będziesz nie zapomnij o Ischgl 💪 cała okolica jest top Galtür, See i Kappl będzie pan zadowolony. Tym razem Ischgl bo Kappl,See otwierają od 13 kiedy będę wracał 🤷♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września Dzieńdoberek ⛷️ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września 3 godziny temu, Victor napisał: Dzieńdoberek ⛷️ Dzięki Paweł za dziś … do następnego 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września 4 godziny temu, Lexi napisał: Dzięki Paweł za dziś … do następnego Ty ananasie jeden. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września W dniu 5.09.2024 o 12:59, Lexi napisał: Dzięki Paweł za dziś … do następnego Goedemorgen 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Narty ✅ kalorie ✅ cardio ✅ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września 43 minuty temu, Victor napisał: Narty ✅ kalorie ✅ cardio ✅ Paweł, narty równolegle !!!!!! Bo się wyp..... 😉 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września 11 minut temu, Marcos73 napisał: Paweł, narty równolegle !!!!!! Bo się wyp..... 😉 pozdro Victor ćwiczy tu javelin turn 🤨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września 1 minutę temu, kordiankw napisał: Victor ćwiczy tu javelin turn 🤨 Jadąc na wprost? Chyba że na hali inaczej sztruks się kładzie - w poprzek 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Javelin był ćwiczony jak zawsze tu orczykowo balans pod górkę który uważam za bardzo fajne ćwiczenie. Dziś jakoś dziwnie zimno było na kanapie więc orczyk to świetna alternatywa żeby nie marznąć a coś extra poćwiczyć 👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września 11 minut temu, Victor napisał: Javelin był ćwiczony jak zawsze tu orczykowo balans pod górkę który uważam za bardzo fajne ćwiczenie. Dziś jakoś dziwnie zimno było na kanapie więc orczyk to świetna alternatywa żeby nie marznąć a coś extra poćwiczyć 👌 Ale na nim chyba nikt nie jeździł, bo śladu nawet nie ma 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września 25 minut temu, Marcos73 napisał: Ale na nim chyba nikt nie jeździł, bo śladu nawet nie ma 😉 pozdro Tylko ja jebn…y 🤷♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Września Autor Udostępnij Napisano 12 Września Via SO: na Śnieżce już się przybielilo: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 4 godziny temu, grimson napisał: Via SO: na Śnieżce już się przybielilo: qrde ... no lubię to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 13 godzin temu, grimson napisał: Via SO: na Śnieżce już się przybielilo: W Lucni też mgliście ale biało chyba https://www.czeskiegory.pl/web-kamera-na-zywo/lucni-bouda.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Września Autor Udostępnij Napisano 13 Września 4 godziny temu, star napisał: W Lucni też mgliście ale biało chyba https://www.czeskiegory.pl/web-kamera-na-zywo/lucni-bouda.html Jaka tam jest wysokość w metrach npm? Śnieżka aktualnie wygląda tak: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września (edytowane) 2 godziny temu, grimson napisał: Jaka tam jest wysokość w metrach npm? Śnieżka aktualnie wygląda tak: Tak pod 1500 to takie plateau koło śnieżki zwykle wysniezone. Edytowane 13 Września przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Września Autor Udostępnij Napisano 13 Września W Sudetach powyżej 1300 m npm biało. Fotka z widokiem na Kopę w Karpaczu, via FB: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września To się stopi w moment. Teraz jest na plusie, więc deszcze zmyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września (edytowane) Ogłosili cenę sezonówki tyrolskiej. Regularna wynosi 1.124 Euro, ale w przedsprzedaży od 28.09. do 31.10. do wzięcia za 989 Euro. W przypadku dzieciaków i młodzików rabaty na poziomie blisko 50%. https://www.snowcard.tirol.at/ Edytowane 14 Września przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września 17 godzin temu, tomkly napisał: Ogłosili cenę sezonówki tyrolskiej. Regularna wynosi 1.124 Euro, ale w przedsprzedaży od 28.09. do 31.10. do wzięcia za 989 Euro. W przypadku dzieciaków i młodzików rabaty na poziomie blisko 50%. https://www.snowcard.tirol.at/ Czyli zakładając, że karnet 4 dni kosztuje około 245 euro (w zależności od terminu) trzeba jechać 4 razy żeby być lekko do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi