Marcos73 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 1 godzinę temu, Mikoski napisał: O ja cieeę to moja sąsiadka jest 😱 Przecież to Witek. Nie poznajesz? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Nowy sezon, nowe narty ... Jakie macie plany inwestycyjne w tym zakresie??? Ja zapewne nabędę młode używki Salo Addict Pro 170, czyli slalomkę bez rockera, dość wąską pod butem / 66 mm. Albowiem idę w ekologię, a te narty w wielkiej części są ze śmieci stworzone. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 20 minut temu, Kaem napisał: ze śmieci a ja muszę trochę powyrzucać na śmieci bo już nie mam miejsca w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Kupiłem na ten sezon GS i SL, choć bez przekonania. Ja to bym chętnie spróbował Atomic Bent Chetler 100, ale nie wiem czy to ten sezon czy jakiś inny 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 1 godzinę temu, Kaem napisał: Jakie macie plany inwestycyjne w tym zakresie??? Moje plany już wieziee DHL z Francji.. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 1 godzinę temu, Kaem napisał: Salo Addict Pro 170 Musisz se Marek sprawić taką gumę jak ma Zbyszek @lski żeby kolorystycznie grało 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia W gumie to jak Papa Smerf wyglądać będę, zatem przemyślę 😄 Arsenał troszkę zmieniam w ramach odnowy moralnej i z nadzieją, że to będą modele które jeżdżą same, niewymagające kondycyjnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia W dniu 23.08.2024 o 14:07, Lexi napisał: Francji.. 🙂 super narciarska destynacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia W dniu 23.08.2024 o 12:22, Kaem napisał: Nowy sezon, nowe narty ... Jakie macie plany inwestycyjne w tym zakresie??? Ja zapewne nabędę młode używki Salo Addict Pro 170, czyli slalomkę bez rockera, dość wąską pod butem / 66 mm. Albowiem idę w ekologię, a te narty w wielkiej części są ze śmieci stworzone. Ja z chęcią bym się pozbył... i tak dożynam jedynie skitury... takie nówki by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia W dniu 23.08.2024 o 12:22, Kaem napisał: Nowy sezon, nowe narty ... Jakie macie plany inwestycyjne w tym zakresie??? W dniu 23.08.2024 o 14:07, Lexi napisał: Moje plany już wieziee DHL z Francji.. 🙂 Wiózł..wiózł ..no i przywiózł.. 🙂 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 13 minut temu, Lexi napisał: Wiózł..wiózł ..no i przywiózł.. 🙂 Jak ulał na halę 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 33 minuty temu, Victor napisał: Jak ulał na halę 😜 Na wiosenną Goryczkową w sam raz.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 25 minut temu, Lexi napisał: Na wiosenną Goryczkową w sam raz.. Ożesz Ty orzeszku, ale że nowe? Tak grubo? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Ożesz Ty orzeszku, ale że nowe? Tak grubo? pozdro Z drugiej ręki zapomnij.. nowe po "piniondzach" 180cm graniczy z cudem (można tanio dostać 164 albo 188)... ale wyszukałem jedną pare z malutką kombinacją 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Godzinę temu, Lexi napisał: Z drugiej ręki zapomnij.. nowe po "piniondzach" 180cm graniczy z cudem (można tanio dostać 164 albo 188)... ale wyszukałem jedną pare z malutką kombinacją 😉 Chytrze, stary Lisie, Ewcia Cię teraz nie wywali z domu bo jesteś jej potrzebny. Łazienkę trzeba skończyć, zaopiekować się kontuzjowaną dziewczyną, bo miałeś jechać, a nie stać jak ch.. na weselu😀. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 55 minut temu, Marcos73 napisał: Chytrze, stary Lisie, Ewcia Cię teraz nie wywali z domu bo jesteś jej potrzebny. Łazienkę trzeba skończyć, zaopiekować się kontuzjowaną dziewczyną, bo miałeś jechać, a nie stać jak ch.. na weselu😀. pozdro Na wszelki wypadek jednak nie ryzykuję.. 🤫 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 5 godzin temu, Lexi napisał: Wiózł..wiózł ..no i przywiózł.. 🙂 coś będą Tobie dopłacać za jazdę na tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 10 minut temu, Jan napisał: coś będą Tobie dopłacać za jazdę na tym ? Nie wiem jak ten model, ale syn ma stary model MX 78 i to świetna narta. Czasami się na nich karne, bez dopłaty, tak dla przyjemności. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia (edytowane) 22 minuty temu, kordiankw napisał: Nie wiem jak ten model, ale syn ma stary model MX 78 i to świetna narta. Czasami się na nich karne, bez dopłaty, tak dla przyjemności. Mogę jeździć na każdym modelu całkiem dobre narty tylko muszę zaklejać czuby 🤣 Edytowane 27 Sierpnia przez Mikoski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 13 minut temu, Mikoski napisał: Mogę jeździć na każdym modelu całkiem dobre narty tylko muszę zaklejać czuby 🤣 Sam se zaklej 😝........są piękne !!!..najładnejsze Kastle jakie mam (bo pomarańczowe) !! 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 53 minuty temu, Jan napisał: coś będą Tobie dopłacać za jazdę na tym ? Nie aż tyle ile bym chciał.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2 minuty temu, Lexi napisał: Sam se zaklej 😝........są piękne !!!..najładnejsze Kastle jakie mam (bo pomarańczowe) !! 😉 Sprawdzimy w zimie co potrafią 😜 wiesz że lubię szerokie klepiące narty czyli klapaczki 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 1 minutę temu, Mikoski napisał: Sprawdzimy w zimie co potrafią 😜 wiesz że lubię szerokie klepiące narty czyli klapaczki 😁 Obiecaj mi Damian że wystroisz sie w te kolorowe wdzianko z koncertu na stok to złożę specjalne "papuzie"wiązania pod kolor tych gaci .. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 4 minuty temu, Lexi napisał: Obiecaj mi Damian że wystroisz sie w te kolorowe wdzianko z koncertu na stok to złożę specjalne "papuzie"wiązania pod kolor tych gaci .. 😉 Takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 13 minut temu, kordiankw napisał: Takie? No coś Ty .. te>> 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi