grimson Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Miejsce do rozmów o sezonie 2024/2025. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) Cześć He he trafiłeś jak nigdy bo my po raz pierwszy odkąd jeżdżę na nartach, mamy już zapłaconą kwaterę na przyszły sezon. Tak, że Zauchensee w lutym. Pozdro Edytowane 12 Maja przez Mitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć He he trafiłeś jak nigdy bo my po raz pierwszy dokąd jeżdżę na nartach mamy już zapłaconą kwaterę na przyszły sezon. Tak, że Zauchensee w lutym. Pozdro Cześć Niezły "first minute". pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Cześć He he, to nie nasz pomysł. mamy koleżankę, która lubi szukać i planować. A to fajny rejon o sportowym charakterze i blisko Flachau i Altenmarkt. A tam warto połazić bo może przypadkiem gdzieś spotka się Hermanna i będzie okazja paść mu do nóg. Dziewczyny mówiły, że tam jest fajnie a ja nie byłem i narciarsko jest mi obojętne ale kwestia HM jest decydująca. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Godzinę temu, Mitek napisał: mamy już zapłaconą kwaterę na przyszły sezon. HA - to JA nie tylko za kwatery zapłaciłem ale nawet SKIPASSY już leżą w szufladzie https://www.magicpass.ch/en/stations/map 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Byłem tam zimą 2009 z rodziną, niestety trafiliśmy słabo, bo kolejki do kanap były prawie jak w Szczyrku. Na szczęście mieszkaliśmy w Radstad i pozostałe dni jeździliśmy w Radstad-Altenmarkt po pustych stokach ⛷️ 😀. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Teraz, Jan napisał: HA - to JA nie tylko za kwatery zapłaciłem ale nawet SKIPASSY już leżą w szufladzie https://www.magicpass.ch/en/stations/map Moje też, na karcie Gopass w telefonie 😀 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Cześć Dla mnie to tak odległa przyszłość, że kupno skipasów, których już chyba nie da się zwrócić, czy nawet zamrożenie takiej kwoty byłoby głupotą totalną - napisałem DLA MNIE. A miejscówka jest taka, że nawet jak nie pojadę to odsprzedam rezerwację zawsze z zyskiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) Cze ść Natomiast w tym momencie w ogóle o tym nie myślę bo nawet sezon jakichś rowerowych wyzwań się jeszcze dobrze nie zaczął... Na razie fajnie się poukładało z pracą więc jestem szczęśliwy. Pozdro Edytowane 12 Maja przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja 23 minuty temu, Mitek napisał: których już chyba nie da się zwrócić, w razie poważnej choroby albo śmierci można zwrócić, skipass jest ważny od 1 listopada do 30 kwietnia więc zawsze jak w jednym terminie nie wyjdzie to wyjdzie w innym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja 1 minutę temu, Jan napisał: w razie poważnej choroby albo śmierci można zwrócić, skipass jest ważny od 1 listopada do 30 kwietnia więc zawsze jak w jednym terminie nie wyjdzie to wyjdzie w innym Cześć Tobie wyjdzie - i super. Dla mnie to bezsens bo jest za dużo zmiennych. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja 12 godzin temu, kordiankw napisał: Moje też, na karcie Gopass w telefonie 😀 Tylko, żebyś telefonu nie zgubił bo będzie klops... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja 46 minut temu, brachol napisał: Tylko, żebyś telefonu nie zgubił bo będzie klops... pozdro Spoko, są na wirtualnym profilu w Gopass i na fizycznej karcie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja Ja obstawiam że pod koniec letnich wakacji będziemy rezerwować freeski w Val di Sole w grudniu na otwarcie sezonu 😄 2x się nie zawiedliśmy więc jeśli nic się nie posypie prywatnie i służbowo, to i w tym sezonie ruszymy w znanym kierunku. Wcześniej może jakiś austriacki lodowiec na 11 listopada jeśli będą dobre warunki - wypada w poniedziałek więc przedłużony weekend trzeba by wykorzystać 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja (edytowane) .. Edytowane 16 Maja przez Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja (edytowane) Cze Ja już szukam 😉 Znalazłem dla 6-ciu osób Bormio od 7.12.2024 7 noclegów + 6-cio dniowy karnet bez wyżywienia - apartament 60 m2. Cena: 900 PLN za osobę. Dojazd i wyżywienie we własnym zakresie. https://www.snowtrex.pl/szukanie_rezerwacja.html?destinationId=&destinationUuId=&destination=&earliestDateStart=20241101&latestDateEnd=20241222&duration=1-365&locale=pl_PL&numberOfPersons=&adultsCount=0&childrenCount=0&babiesCount=0&childAge_1=2&childAge_2=2&childAge_3=2&childAge_4=2&childAge_5=2&childAge_6=2&childAge_7=2&childAge_8=2&isRestrictedToOneRoom=0&sortBy=guarantee&sortOrder=desc#destinationId=&destinationUuId=&destination=&earliestDateStart=20241130&latestDateEnd=20241215&duration=7-7&locale=pl_PL&page=1&board[]=140&board[]=139&board[]=138&liftPass[]=liftPassIncluded&numberOfPersons=6&adultsCount=6&childrenCount=0&babiesCount=0&childAge_1=2&childAge_2=2&childAge_3=2&childAge_4=2&childAge_5=2&childAge_6=2&childAge_7=2&childAge_8=2&isRestrictedToOneRoom=0&sortBy=price&sortOrder=asc pozdro Edytowane 17 Maja przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Ja już szukam 😉 Znalazłem dla 6-ciu osób Bormio od 7.12.2024 7 noclegów + 6-cio dniowy karnet bez wyżywienia - apartament 60 m2. Cena: 900 PLN za osobę. Dojazd i wyżywienie we własnym zakresie. https://www.snowtrex.pl/szukanie_rezerwacja.html?destinationId=&destinationUuId=&destination=&earliestDateStart=20241101&latestDateEnd=20241222&duration=1-365&locale=pl_PL&numberOfPersons=&adultsCount=0&childrenCount=0&babiesCount=0&childAge_1=2&childAge_2=2&childAge_3=2&childAge_4=2&childAge_5=2&childAge_6=2&childAge_7=2&childAge_8=2&isRestrictedToOneRoom=0&sortBy=guarantee&sortOrder=desc#destinationId=&destinationUuId=&destination=&earliestDateStart=20241130&latestDateEnd=20241215&duration=7-7&locale=pl_PL&page=1&board[]=140&board[]=139&board[]=138&liftPass[]=liftPassIncluded&numberOfPersons=6&adultsCount=6&childrenCount=0&babiesCount=0&childAge_1=2&childAge_2=2&childAge_3=2&childAge_4=2&childAge_5=2&childAge_6=2&childAge_7=2&childAge_8=2&isRestrictedToOneRoom=0&sortBy=price&sortOrder=asc pozdro Cześć byłem dwa razy w Bormio w grudniu. Fajna miejscówka, ludzi mało. Bardzo dobrze pamiętam pomimo długiego dojazdu. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja 23 minuty temu, brachol napisał: Cześć byłem dwa razy w Bormio w grudniu. Fajna miejscówka, ludzi mało. Bardzo dobrze pamiętam pomimo długiego dojazdu. pozdro Daleko (1300km z Krk) to fakt, ale jakby jechać ekipą to wyjdzie z paliwem i żarciem z 1500/osobę + coś na stoku na jakieś pićku. W 2 tysiach/osoba bez szaleństw na stokowych knajpach powinno wyjść bez problemu. pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Maja Autor Udostępnij Napisano 20 Maja No i pyk, w Gnieźnie już biało: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja Godzinę temu, grimson napisał: No i pyk, w Gnieźnie już biało: Kiedy macie ferie?? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Maja Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 16 godzin temu, Marcos73 napisał: Kiedy macie ferie?? pozdro W kolejnym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja 31 minut temu, grimson napisał: W kolejnym roku No tak, pytam bo ja już ogarniam, ale my mamy jako pierwsi - tzw. low season. Mam Bormio dla naszej trójki od 25.01 (ale syn to juz praktycznie jako dorosły jest traktowany), za 7000 z wyżywieniem HB i karnetami 6 dni i 7 noclegów. Musze mu jeszcze spanie w Austrii ogarnąć na 1 noc, bo będzie na obozie sportowym, który wie kończy dzień wcześniej. Nie ma sensu, aby wracał 1000km, po to aby wie przesiąść w drugi samochód i dymać 1300km z powrotem. Ja mam to praktycznie po drodze - musze zrobić więcej 60km. Więc to pikuś. Ale tez znalazłem apartament (3 sypialnie) dla 6-ciu osób bez wyżywienia ale z karnetami (6 dni, 7 noclegów) za 9000 za wszystkich (6 osób). Tak czy siak jedziemy razem, a znamy się dobrze, dzieciaki także. W grudniu albo męski wypad do Madonny, albo rodzinny bo wstępnie zarezerwowałem w Pejo z wyżywieniem i karnetami rozszerzonymi na Tonale i całą Madonnę za 6,5 klocka. Pejo w środku między Tonale a Madonną - stąd wybór. No i relatywnie tanio jest. Dojazd nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Jeszcze jest mało ofert, ale jak chcesz w końcu pojeździć - to już trzeba szukać. Może w końcu Wam się uda spędzić super tydzień i zachęcić baby do nartowania. Ja osobiście polecam Madonna na pierwszy raz. Pogoda prawie pewna, zróżnicowany ośrodek, łatwo się po nim przemieszcza i duży. Trasy są od łatwych po trudne. Trudno się tam zgubić. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Ale tez znalazłem apartament (3 sypialnie) dla 6-ciu osób bez wyżywienia ale z karnetami (6 dni, 7 noclegów) za 9000 za wszystkich (6 osób). to podziwiam, w zeszłym sezonie w styczniu skipass SKIRAMA na 6 dni kosztował już 402 euro na osobę https://www.skirama.it/pl/ceny-za-skipass-superskirama-w-trentino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja 10 minut temu, Jan napisał: to podziwiam, w zeszłym sezonie w styczniu skipass SKIRAMA na 6 dni kosztował już 402 euro na osobę https://www.skirama.it/pl/ceny-za-skipass-superskirama-w-trentino To w Bormio. W Madonnie i okolicach jest inaczej. Dobre ceny karnetów mają obiekty współpracujące. Albo przez pośrednika jest już ustalana finalna cena, albo hotel (obiekt) podaje cenę za karnety po otrzymaniu informacji ze stacji (tak miałem w zeszłym sezonie) jak załatwiałem nocleg bezpośrednio w hotelu. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja 43 minuty temu, Marcos73 napisał: Bormio. 43 minuty temu, Marcos73 napisał: Madonnie a byłeś tam już czy 1 raz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi