Jan Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja 18 godzin temu, grimson napisał: Miałem dosłownie 30 min żeby na nich szybciej pojeździc, bo było pusto i sztruks z samego rana. Potem jak to w lutym w PL, kartoflisko i miękko. no trochę szkoda bo to tak jak byś kupił Ferrari i jeździł nim tutaj życzę Tobie na przyszły sezon co najmniej kilku wyjazdów w góry z długimi i szerokimi trasami - najlepiej bez drzew i przepaści po bokach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja U mnie łącznie 26 dni, tak ani dużo, ani mało. W Polsce w pewnym momencie słabo się zrobiło i nie udało się dociągnąć nawet do 30. OK 950 km przejechane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Maja Autor Udostępnij Napisano 17 Maja Cze Wspomnień czar, no fajowsko było. Madonna wiosna 2024. Syn mi przesłał filmik jak jechaliśmy ze Spinale i mijaliśmy kanapę jadąc dalej do "babci" aby wydłużyć nieco zjazd (a z 1km). Niebieska ale tam ze względu na infrastrukturę nikt nie chciał jeździć, oprócz nas 😉, ale w takim słońcu to na tej leciwej kanapie można było się poopalać. A trasa cały dzień tam tak wyglądała. Nawet Kastle GS tam dawały radę, mimo iż śnieg tak nie niósł jak z rańca. pozdro 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 19 Maja Udostępnij Napisano 19 Maja W dniu 17.05.2024 o 11:23, Marcos73 napisał: Cze Wspomnień czar, no fajowsko było. Madonna wiosna 2024. Syn mi przesłał filmik jak jechaliśmy ze Spinale i mijaliśmy kanapę jadąc dalej do "babci" aby wydłużyć nieco zjazd (a z 1km). Niebieska ale tam ze względu na infrastrukturę nikt nie chciał jeździć, oprócz nas 😉, ale w takim słońcu to na tej leciwej kanapie można było się poopalać. A trasa cały dzień tam tak wyglądała. Nawet Kastle GS tam dawały radę, mimo iż śnieg tak nie niósł jak z rańca. pozdro Cześć Teraz zauważyłem 😉 Fajne równoległe ( tego się uczę ) prowadzenie nart w części pierwszej ale w drugiej zamierzone czy wyuczone wysuwanie wewnętrznej ? Nie żebym się czepiał,bo 👌 palce lizać ogólnie jazda choć oczywiście można sprowadzić mnie do parteru i psy wieszać 🤣 pozdro serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Maja Udostępnij Napisano 19 Maja Godzinę temu, Victor napisał: Cześć Teraz zauważyłem 😉 Fajne równoległe ( tego się uczę ) prowadzenie nart w części pierwszej ale w drugiej zamierzone czy wyuczone wysuwanie wewnętrznej ? Nie żebym się czepiał,bo 👌 palce lizać ogólnie jazda choć oczywiście można sprowadzić mnie do parteru i psy wieszać 🤣 pozdro serdeczne Anatomia po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Maja Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 3 godziny temu, Victor napisał: Cześć Teraz zauważyłem 😉 Fajne równoległe ( tego się uczę ) prowadzenie nart w części pierwszej ale w drugiej zamierzone czy wyuczone wysuwanie wewnętrznej ? Nie żebym się czepiał,bo 👌 palce lizać ogólnie jazda choć oczywiście można sprowadzić mnie do parteru i psy wieszać 🤣 pozdro serdeczne Paweł, jak to mówią mechanicy o starych samochodach: Ten typ tak ma😀. Ale to też pewnie powodowane niejako, że ten dolny odcinek jest mega płaski, a ja posiadam chyba umiejętność wyciskania prędkości z niczego. Może to pomaga, delikatna szuflada. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi