bubol.T Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października Moja żona powiedziała, że są strasznie brzydkie 😂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października 24 minuty temu, bubol.T napisał: Moja żona powiedziała, że są strasznie brzydkie 😂 Ma kobieta gust.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października 30 minut temu, bubol.T napisał: Moja żona powiedziała, że są strasznie brzydkie 😂 To się ciesz, miałem ładne Atomic-i i już ich nie mam, ale nadal mam brzydkie Kastle. Mojej Żonie nadal się nie podobają jak Twojej. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Dojechały 🤩 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 2 minuty temu, bubol.T napisał: Dojechały 🤩 Jedna czy dwie? 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Jedna czy dwie? 🙂 Są dwie, prawa i lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 31 minut temu, bubol.T napisał: Są dwie, prawa i lewa To dobrze, tylko nie pomyl, bo się rozjadą 😉 i będzie wstyd. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Godzinę temu, bubol.T napisał: Są dwie, prawa i lewa Po to są właśnie te "oczka" z przodu..żeby se literki napisać P czy R...ja se nabazgrałem xy i teraz moja jazda jest czysto przypadkowa.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 20 minut temu, Lexi napisał: moja jazda Wrzuć filmik z tej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 1 godzinę temu, Lexi napisał: Po to są właśnie te "oczka" z przodu..żeby se literki napisać P czy R...ja se nabazgrałem xy i teraz moja jazda jest czysto przypadkowa.. x i y to Ci się pod kątem prostym nie ustawiają? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Godzinę temu, Jan napisał: Wrzuć filmik z tej jazdy Po co? 1 minutę temu, brachol napisał: x i y to Ci się pod kątem prostym nie ustawiają? Do tego dążę.. pług - długa droga przede mną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 2 godziny temu, Marcos73 napisał: To dobrze, tylko nie pomyl, bo się rozjadą 😉 i będzie wstyd. pozdro Marek, jak te Kastle jeżdżą, bo nigdy nie miałem ich na nogach? Pewnie już była o tym mowa, ale przeoczyłem. Mogą się równać z nartami SL uznanych producentów czyli Atomic, Fischer, Head czy też odstają od nich? Mam na myśli nie jakość wykonania a klasę jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Teraz, tomkly napisał: Marek, jak te Kastle jeżdżą, bo nigdy nie miałem ich na nogach? Pewnie już była o tym mowa, ale przeoczyłem. Mogą się równać z nartami SL uznanych producentów czyli Atomic, Fischer, Head czy też odstają od nich? Mam na myśli nie jakość wykonania a klasę jazdy. Cze Na pewno to nie narty dla Ciebie, a na pewno nie w tej wersji co my mamy z Marasem. Byłbyś zawiedziony. Twoja technika nie dopuszcza innych nart jak Fis. Muszą być pieruńsko sztywne. Te takie nie są. Są sprężyste. Dla mnie wystarczająco sztywne (bo jednak konstrukcyjnie dobrze zrobione) w twardych warunkach, ale nawet gdy jest miękko to to ja niespecjalnie muszę coś zmieniać w swojej jeździe, bo nie mają tendencji do kopania się. Nie mają takiej dynamiki jak komórki, raczej tak liniowo oddają energię, przewidywalnie. Jak to sklepówki. GS są takie same, tylko inna geometria i długość. W S9 miałem płytę i w miękkich warunkach trzeba było je strasznie cisnąć, a śnieg nie trzymał, bo się obsuwał. Im było bardziej miękko tym było gorzej. Na Kastle mogę jeździć tak samo praktycznie niezależnie od warunków. To mi się w nich podoba. Stratę na dynamice równoważy wszechstronność. Coś za coś. Mnie to pasuje. pozdro ps. Pewnie wersję Fis są inne, te pewnie by Ci pasowały. Mnie osobiście Stockle Damiana spasowały, taka narta do wszystkiego, ale jak się ją przyciśnie to potrafi oddać. W Kastle tak nie jest, ale są łatwe. Takie przyjazne. Generalnie zakładasz i jedziesz jakbyś już na nich jeździł ze 2 sezony. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 29 minut temu, Marcos73 napisał: są łatwe. Takie przyjazne. Generalnie zakładasz i jedziesz jakbyś już na nich jeździł ze 2 sezony. Dokładnie takie miałem odczucia jak na nich jeździłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 40 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Na pewno to nie narty dla Ciebie, a na pewno nie w tej wersji co my mamy z Marasem. Byłbyś zawiedziony. Twoja technika nie dopuszcza innych nart jak Fis. Muszą być pieruńsko sztywne. Te takie nie są. Są sprężyste. Dla mnie wystarczająco sztywne (bo jednak konstrukcyjnie dobrze zrobione) w twardych warunkach, ale nawet gdy jest miękko to to ja niespecjalnie muszę coś zmieniać w swojej jeździe, bo nie mają tendencji do kopania się. Nie mają takiej dynamiki jak komórki, raczej tak liniowo oddają energię, przewidywalnie. Jak to sklepówki. GS są takie same, tylko inna geometria i długość. W S9 miałem płytę i w miękkich warunkach trzeba było je strasznie cisnąć, a śnieg nie trzymał, bo się obsuwał. Im było bardziej miękko tym było gorzej. Na Kastle mogę jeździć tak samo praktycznie niezależnie od warunków. To mi się w nich podoba. Stratę na dynamice równoważy wszechstronność. Coś za coś. Mnie to pasuje. pozdro ps. Pewnie wersję Fis są inne, te pewnie by Ci pasowały. Mnie osobiście Stockle Damiana spasowały, taka narta do wszystkiego, ale jak się ją przyciśnie to potrafi oddać. W Kastle tak nie jest, ale są łatwe. Takie przyjazne. Generalnie zakładasz i jedziesz jakbyś już na nich jeździł ze 2 sezony. Dzięki, to faktycznie zdecydowanie nie dla mnie, rozwaliłbym je w pół sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 4 minuty temu, Mikoski napisał: Dokładnie takie miałem odczucia jak na nich jeździłem. Benetton dla białczańskich tygrysów 🤣😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 13 minut temu, Mikoski napisał: Dokładnie takie miałem odczucia jak na nich jeździłem. Chociaż w jednym się zgadzamy, może więcej kwestii by się znalazło😉. pozdrawia beton z Krakowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 17 minut temu, Victor napisał: Benetton dla białczańskich tygrysów 🤣😉 Odezwał się kocur halowy😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 12 minut temu, Marcos73 napisał: Odezwał się kocur halowy😉. pozdro Kocura to dziś w szkiełku widziałem 💪nawet Lexiemu przesłałem qwa z elektrykiem - as 😜 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Godzinę temu, Victor napisał: Kocura to dziś w szkiełku widziałem 💪nawet Lexiemu przesłałem qwa z elektrykiem - as 😜 🤣 To ten kretyn co na Giewont się wybrał.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi