Lexi Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia (edytowane) 33 minuty temu, KrzysiekK napisał: Ja skromny żuczek jeno pokornie czekam i liczę na to, że jak zajaśnieje myśl wymiany waszych ,,czarnych z czerwonym,, to wspomnicie o mnie napiszecie zanim wystawicie na sprzedaż. Do kurtki mi pasują i spodni … 😉 Wiesz problem był w tym że takie slalomki bez bólu wchodzą do Polo... ale jak mieliśmy do Damiana jechać i trza było zabrać 3 pary długich nart to zabraliśmy mojego vana bo do Polo już ciężko..... problem właśnie zniknął - nowy dyliżans poradzi sobie z GSami.. :).. Maras może sie pochwali.. (jak bedzie chciał) Edytowane 18 Kwietnia przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia (edytowane) 9 minut temu, Lexi napisał: Wiesz problem był w tym że takie slalomki bez bulu wchodzą do Polo... ale jak mieliśmy do Damiana jechać i trza było zabrać 3 pary długich nart to zabraliśmy mojego vana bo do Polo już ciężko..... problem właśnie zniknął - nowy dyliżans poradzi sobie z GSami.. :).. Maras może sie pochwali.. (jak bedzie chciał) Jak zamknę temat, to się pochwalę. Ale grubo jest i dziadostwa nie będzie. Jak się bawić, to na całego. pozdro A SL nie oddam, one to dopiero wybaczają błędy, mam wrażenie że na nich każdy zjedzie, nawet garbaty😀 Edytowane 18 Kwietnia przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 10 minut temu, Marcos73 napisał: A SL nie oddam, one to dopiero wybaczają błędy, mam wrażenie że na nich każdy zjedzie, nawet garbaty😀 Na jakim drewnie te sl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 58 minut temu, Bruner79 napisał: Na jakim drewnie te sl? Pełna balsa.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 57 minut temu, Bruner79 napisał: Na jakim drewnie te sl? Japinkole, a skąd mam wiedzieć, nie zaglądałem😀. Tadziu @star za chwilkę wygrzebie i napisze. Pewnie tanie na mielone😉, ale da się na tym poślizgać. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Hahahaha 😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Godzinę temu, Marcos73 napisał: Japinkole, a skąd mam wiedzieć, nie zaglądałem😀. Tadziu @star za chwilkę wygrzebie i napisze. Pewnie tanie na mielone😉, ale da się na tym poślizgać. pozdro Z chęcią ale co to za narty tak w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Godzinę temu, Lexi napisał: Pełna balsa.. Slalomka i balsa to murowana salsa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Takie coś znalazłem. https://www.ntn.pl/kastle-rx12sl/ pozdro ps. I tak jest w rzeczywistości. Mocna dynamika a przy tym łatwe i bardziej elastyczne niż poprzednie na których jeździłem, wręcz uniwersalne, nawet w miękkim się sprawdzają odczuwalnie lepiej niż inne sztywne SL. Przy mojej posturze i umiejętnościach oraz umiarkowanej dynamice jazdy nawet na żywym lodzie nie mam problemów z jazdą, ostrzenie standard bez cudów. Dla mnie idealne, mimo iż bez płyty. Taka semi jest. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 18 minut temu, star napisał: Z chęcią ale co to za narty tak w ogóle? Tadeusz, Ty nie wiesz - najlepsijsze SL ever. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Ja sobie jaja robię z tym drewnem 😉 ja jeździłem na starszych - 2019 - tych całych czarnych - z tego co pamiętam, a dobrze pamiętam - świetne dechy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 9 godzin temu, Marcos73 napisał: Tadeusz, Ty nie wiesz - najlepsijsze SL ever. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 11 godzin temu, Bruner79 napisał: Na jakim drewnie te sl? Cześć Jaja sobie robisz Grzegorzu jak Cię znam. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 9 godzin temu, Bruner79 napisał: Ja sobie jaja robię z tym drewnem 😉 ja jeździłem na starszych - 2019 - tych całych czarnych - z tego co pamiętam, a dobrze pamiętam - świetne dechy. Cześć He he ale się wstrzeliłem albo ... wiem, że się trochę znasz i o bzdury byś nie pytał a ważne rzeczy byś wiedział. Ale Czesi naprawdę marketingowo działają jak trzeba - wielki szacun! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 21 godzin temu, Bruner79 napisał: Na jakim drewnie te sl? Zależy co w wiatrołomie poleci, stąd zmiany sezonowe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Od dwóch dni mamy warun życia, sztruksik jak ta lala, Kastle sl sprawują się wyśmienicie. Pięknie jadą na krawędzi, czuć dynamikę i trzymanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Poniżej kolega Kaem podczas ćwiczeń rezerwy - okopywanie się na pozycji strzeleckiej: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 1 godzinę temu, Bruner79 napisał: Poniżej kolega Kaem podczas ćwiczeń rezerwy - okopywanie się na pozycji strzeleckiej: Nachwaliłeś Kastle to Marek schował Salomony głęboko.. 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Tym razem Blossomy schowalem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Wróciliśmy dzisiaj w nocy. Jazda w słabych warunkach. Ćwiczyliśmy czucie mięśniowo stawowe 😁 90% warunki słabe. Nawet więcej niż słabe. Pierwszy i drugi dzień duże opady śniegu. Jakieś 15min okienko pogodowe. Wczoraj do 12 tej już ok. Cały wyjazd spędzony na sl kastla. Model ze zwykłą płytą. Także przetestowana praktycznie we wszystkich możliwych warunkach. Bardzo dobra decha. Myślę że budowana zbliżona do nart fis i być może mocniejsza niż sklepowe sl. Elastyczne dzioby i sztywniejsze pietki, dynamiczna. Świetnie oddaje. Łatwa w obsłudze. Po prostu dobra decha. Nic dodać nic ująć. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października W dniu 17.04.2024 o 12:19, Bruner79 napisał: Wujkowi wpadły takie oto deseczki na testy prosto od dystrybutora 😎🙂 stwierdzając organoleptycznie - kawał porządnej narty.Nie żałowali metalu, flex pięknie rozłożony. Myślę, że to naprawdę będzie dobrze jechać. Pierwsze wrażenia już w poniedziałek/wtorek 🙂 Zamówiłem ten sam model. Dzisiaj miały do mnie dojechać, czekałem w firmie do 15, zero odzewu ze strony firmy kurierskiej i kuriera. Nagle zadzwonił, że czeka przed zamknietymi drzwiami. Trudno jutro drugie podejście. A deptałem od rana zerkając na telefon. W sumie,to nie myślałem o tych nartach,ale @master32 mnie naprowadził i podesłał linka i wygląda, że to może być dobry wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października 32 minuty temu, bubol.T napisał: Zamówiłem ten sam model. Dzisiaj miały do mnie dojechać, czekałem w firmie do 15, zero odzewu ze strony firmy kurierskiej i kuriera. Nagle zadzwonił, że czeka przed zamknietymi drzwiami. Trudno jutro drugie podejście. A deptałem od rana zerkając na telefon. W sumie,to nie myślałem o tych nartach,ale @master32 mnie naprowadził i podesłał linka i wygląda, że to może być dobry wybór. Witaj w klubie 😉 wysnafcuf. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października 2 minuty temu, Marcos73 napisał: wygląda, że to może być dobry wybór. No niby OK ale kolor koszmarny.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października 5 minut temu, Lexi napisał: No niby OK ale kolor koszmarny.. 😉 Czarne wyszczupla pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października .. i jeszcze to paskudne oko na dziobie 🤮.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi