Bruner79 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Wujkowi wpadły takie oto deseczki na testy prosto od dystrybutora 😎🙂 stwierdzając organoleptycznie - kawał porządnej narty.Nie żałowali metalu, flex pięknie rozłożony. Myślę, że to naprawdę będzie dobrze jechać. Pierwsze wrażenia już w poniedziałek/wtorek 🙂 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 39 minut temu, Bruner79 napisał: Wujkowi wpadły takie oto deseczki na testy prosto od dystrybutora 😎🙂 stwierdzając organoleptycznie - kawał porządnej narty.Nie żałowali metalu, flex pięknie rozłożony. Myślę, że to naprawdę będzie dobrze jechać. Pierwsze wrażenia już w poniedziałek/wtorek 🙂 A GS w jakiej długości? To sklepówki? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 33 minuty temu, Marcos73 napisał: A GS w jakiej długości? To sklepówki? pozdro 178cm sklep ale na płycie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 4 minuty temu, Bruner79 napisał: 178cm sklep ale na płycie. Ciekaw jestem Twojej opinii, ja mam 173 ale bez płyty, ale chcę dłuższą, bo one jakieś takie bardzo skrętne są, aczkolwiek stabilne przy wyższych prędkościach. W wolnej chwili coś skrobnij, o ile w między czasie jakaś nowa Lady się nie pojawi w Twoim życiu 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Godzinę temu, Marcos73 napisał: Ciekaw jestem Twojej opinii, ja mam 173 ale bez płyty, ale chcę dłuższą, bo one jakieś takie bardzo skrętne są, aczkolwiek stabilne przy wyższych prędkościach. W wolnej chwili coś skrobnij, o ile w między czasie jakaś nowa Lady się nie pojawi w Twoim życiu 😉 pozdro Do poniedziałku jakoś chyba wytrzyma bez zmiany... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Ciekaw jestem Twojej opinii, ja mam 173 ale bez płyty, ale chcę dłuższą, bo one jakieś takie bardzo skrętne są, aczkolwiek stabilne przy wyższych prędkościach. W wolnej chwili coś skrobnij, o ile w między czasie jakaś nowa Lady się nie pojawi w Twoim życiu 😉 pozdro Takich na płycie też bym pokosztował... kosztował...koszta... qwa..znowu koszta.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Pany, ja to na testy dostałem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Ciekaw jestem Twojej opinii, ja mam 173 ale bez płyty, ale chcę dłuższą, bo one jakieś takie bardzo skrętne są, aczkolwiek stabilne przy wyższych prędkościach. W wolnej chwili coś skrobnij, o ile w między czasie jakaś nowa Lady się nie pojawi w Twoim życiu 😉 pozdro 173?? Eeee, to nie ma prawa jechać 😜 na dobrym drewnie chociaż? 😁 Edytowane 17 Kwietnia przez Bruner79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 13 minut temu, Lexi napisał: Takich na płycie też bym pokosztował... kosztował...koszta... qwa..znowu koszta.. Kolega wszedł we współpracę z Kastle, będziemy coś myśleć nad tymi kosztami jak będziesz bardzo zdeterminowany na 178 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia (edytowane) 31 minut temu, Bruner79 napisał: 173?? Podobno męskich Maras nie mógł dostać.. ;D Edytowane 17 Kwietnia przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 28 minut temu, Bruner79 napisał: Kolega wszedł we współpracę z Kastle, będziemy coś myśleć nad tymi kosztami jak będziesz bardzo zdeterminowany na 178 😉 Bardziej mnie ta płyta ciekawi - mam 175 więc bardzo blisko ( i moje nie "grają" jak te nowsze zielone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2 godziny temu, Bruner79 napisał: 173?? Eeee, to nie ma prawa jechać 😜 na dobrym drewnie chociaż? 😁 Cze Takie jak w Twoich - nie inne. Ciekawe kto to napisał 😉 "Te narty kupujesz pod promień nie pod długość. Cała śmietanka instruktorska w Dolomitach wykupuje na potęgę tę długość." To Twoja poprzednia miłość - chyba z zeszłego tygodnia 🙂 pozdro btw. Śmietanka nieco zwarzona z PL też na tej długości jeździ 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia (edytowane) 50 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Takie jak w Twoich - nie inne. Ciekawe kto to napisał 😉 "Te narty kupujesz pod promień nie pod długość. Cała śmietanka instruktorska w Dolomitach wykupuje na potęgę tę długość." To Twoja poprzednia miłość - chyba z zeszłego tygodnia 🙂 pozdro btw. Śmietanka nieco zwarzona z PL też na tej długości jeździ 😉 No przecie jajca se robiłem 😀 173 w Gs teraz robi uniwersalna dechę do średniego skrętu. Zresztą - to tak mocno budowane dechy że możesz sobie wziąć 168 i też będziesz dobrze cisnął. Ja dla siebie Mastera rossi z premedytacją wziąłem 173. Nie będę się dublował - ale te dechy bierzesz pod promień. Zresztą dlatego rossi umyslnie porobił takie długości. To samo ma volkl, Kastle i Dynastar. Edytowane 17 Kwietnia przez Bruner79 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia (edytowane) 48 minut temu, Bruner79 napisał: No przecie jajca se robiłem 😀 173 w Gs teraz robi uniwersalna dechę do średniego skrętu. Zresztą - to tak mocno budowane dechy że możesz sobie wziąć 168 i też będziesz dobrze cisnął. Ja dla siebie Mastera rossi z premedytacją wziąłem 173. Nie będę się dublował - ale te dechy bierzesz pod promień. Zresztą dlatego rossi umyslnie porobił takie długości. To samo ma volkl, Kastle i Dynastar. No przecież wiem że se 🍳 robisz, ale dla mnie w porównaniu z Damianowymi moimi już niebawem nowymi ostatnimi (chyba) nartami są za krótkie. To chyba psyche tak działa, bo fajnie się w nich jeździ i niczego im poza długością nie brakuje. Trochę szumią na grudkach lodowych, ale idzie się przyzwyczaić. Jednak Sztekle 180 laser GS czerwone 2018/2019 z płytą (żebyś wiedział czego szukać😉)to narta dla mnie mega uniwersalna, a co najważniejsze wybacza wszystkie błędy - więc mi pasi😀. pozdro Edytowane 17 Kwietnia przez Marcos73 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Maro, jakie błędy ma wybaczać, toż Ty nie robisz błędów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 6 minut temu, Chertan napisał: Maro, jakie błędy ma wybaczać, toż Ty nie robisz błędów. Robię, robię, ale ja mały jestem i nie widać, ponadto sprzet wybaczający błędy pomaga 😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2 godziny temu, Chertan napisał: Maro, jakie błędy ma wybaczać, toż Ty nie robisz błędów. Noo.. i to Maras wybacza nartom błędy.... niczym Chuck Norris.. 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Wgl pojęcie nart wybaczających błędy jest dla mnie top of the marketing 😄😄 btw - szkoda że nie dojechały jeszcze mx84 - ciekawostka - na 2025 mx84 zastąpiło mx83 - a sprawdzałem z ciekawości i nowe mx 84 maja to samo taliowanie i długości co modele mx84 które szły od 2017 do bodajże 2021… Edytowane 18 Kwietnia przez Bruner79 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia A ja wciąż czekam aż sobie @Marcos73 lub @Lexibędą chcieli wymienić slalomki. A oni o GS ach myślą. No nic … poczekamy, zobaczymy. 🤣🤣🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 31 minut temu, KrzysiekK napisał: A oni o GS ach myślą. Krzychu ..my już mamy GSy Kastla... ale kto wie..kto wie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2 minuty temu, Lexi napisał: Krzychu ..my już mamy GSy Kastla... ale kto wie..kto wie.. Ja skromny żuczek jeno pokornie czekam i liczę na to, że jak zajaśnieje myśl wymiany waszych ,,czarnych z czerwonym,, to wspomnicie o mnie napiszecie zanim wystawicie na sprzedaż. Do kurtki mi pasują i spodni … 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 21 godzin temu, Marcos73 napisał: No przecież wiem że se 🍳 robisz, ale dla mnie w porównaniu z Damianowymi moimi już niebawem nowymi ostatnimi (chyba) nartami są za krótkie. To chyba psyche tak działa, bo fajnie się w nich jeździ i niczego im poza długością nie brakuje. Trochę szumią na grudkach lodowych, ale idzie się przyzwyczaić. Jednak Sztekle 180 laser GS czerwone 2018/2019 z płytą (żebyś wiedział czego szukać😉)to narta dla mnie mega uniwersalna, a co najważniejsze wybacza wszystkie błędy - więc mi pasi😀. pozdro Promocja się skończyła od przyszłego sezonu Sztekle będą odpłatne cena za godzinę będzie ogłoszona w październiku 😏🤪😜 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 11 minut temu, KrzysiekK napisał: Do kurtki mi pasują i spodni … 😉 Masz jak w banku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 15 minut temu, Mikoski napisał: Promocja się skończyła od przyszłego sezonu Sztekle będą odpłatne cena za godzinę będzie ogłoszona w październiku 😏🤪😜 Damian, Tobie to za darmo pożyczę😉. Ciesz się nimi póki możesz. Życie w nieświadomości to dobrodziejstwo. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia (edytowane) dubel Edytowane 18 Kwietnia przez Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi