Skorpionica Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Cześć, Wybieram się na Stubai na Boże Ciało. Szukam 2-3 osób do wspólnego wypadu. Wyjazd z Kostrzyna nad Odrą przez Niemcy w środę 29.05 w godzinach popołudniowych, przyjazd na miejsce ok. północy, czwartek rano na stok do niedzieli do ok. 13.30, później powrót do Polski. Przyjazd do Kostrzyna ok. północy w niedzielę. Szukam do samochodu 2 do 3 osób. Mogę Noclegi również jestem w stanie zorganizować, chyba, że ktoś chce we własnym zakresie. Zaprasza do kontaktu na priv! PS. byłam tam rok temu w analogicznym okresie. bossssko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 6 godzin temu, Skorpionica napisał: Cześć, Wybieram się na Stubai na Boże Ciało. Szukam 2-3 osób do wspólnego wypadu. Wyjazd z Kostrzyna nad Odrą przez Niemcy w środę 29.05 w godzinach popołudniowych, przyjazd na miejsce ok. północy, czwartek rano na stok do niedzieli do ok. 13.30, później powrót do Polski. Przyjazd do Kostrzyna ok. północy w niedzielę. Szukam do samochodu 2 do 3 osób. Mogę Noclegi również jestem w stanie zorganizować, chyba, że ktoś chce we własnym zakresie. Zaprasza do kontaktu na priv! PS. byłam tam rok temu w analogicznym okresie. bossssko. "Skorpionica" strach się bać... w zeszłym roku przeżyli? .. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 3 godziny temu, Lexi napisał: przeżyli? przeżyły bo to wyjazdy kobiece są (tak wynika z ogłoszenia) - czyli nie śliń się bo i tak Ciebie nie zabiorą 😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 9 godzin temu, Jan napisał: przeżyły bo to wyjazdy kobiece są (tak wynika z ogłoszenia) - czyli nie śliń się bo i tak Ciebie nie zabiorą 😋 ..no to dupa blada.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skorpionica Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na priv 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Stubai kończy sezon 20 maja.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi