Victor Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Ciekawe porównanie mastera i sklepówki Dynastara SL jest też odniesienie do Head e-coś tam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Cześć Nie chce mi się oglądać ale musi być to dość ciekawe jak się porównuje dwie identyczne konstrukcyjnie narty. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca (edytowane) 7 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie chce mi się oglądać ale musi być to dość ciekawe jak się porównuje dwie identyczne konstrukcyjnie narty. Pozdro Nie Mirek,inne bebechy. Ten nowy master identycznie budowany jak fis, za to ta sklepowa ma te plastikowe wkładki przy krawędziach - Dynastar stosuje to teraz w swoich dechach. Osobiście mnie to nie przekonuje. Edytowane 30 Marca przez Bruner79 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca 32 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Nie chce mi się oglądać ale musi być to dość ciekawe jak się porównuje dwie identyczne konstrukcyjnie narty. Pozdro Warto zerknąć bo to dwie różne dechy jak napisał już Bruner-bebechy inne. 😉 Zdrowego i Spokojności 🐣🐰 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca 2 godziny temu, Victor napisał: Ciekawe porównanie mastera i sklepówki Dynastara SL jest też odniesienie do Head e-coś tam 😉 Do wyboru rdzeń jesion jak to ongiś bywało lub nowoczesna hybryda topola i poliuretan jak kto lubi https://www.top-narty.pl/image/document/dynastar_cat_2223_gb_web.pdf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca (edytowane) 40 minut temu, star napisał: Do wyboru rdzeń jesion jak to ongiś bywało lub nowoczesna hybryda topola i poliuretan jak kto lubi https://www.top-narty.pl/image/document/dynastar_cat_2223_gb_web.pdf Poliuretan nie brzmi zachęcająco. Jesion zdecydowanie lepiej. 🙂 Edytowane 30 Marca przez tomkly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Co do jesionu, tutaj mamy deskę na jesionie, na pistonie, ale… jest to decha dla panów tylko i wyłącznie po 60tce 😂😂😁😁 no i to volkl 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca (edytowane) 10 minut temu, Bruner79 napisał: Co do jesionu, tutaj mamy deskę na jesionie, na pistonie, ale… jest to decha dla panów tylko i wyłącznie po 60tce 😂😂😁😁 no i to volkl 😁 No i pompka w zestawie do pompowania własnego ego😁😁 Edytowane 30 Marca przez Edwin Oczywiście to nie do Ciebie😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca W dniu 29.03.2024 o 18:08, a_senior napisał: Ta starsza "pani" to żona, córka czy wnuczka? 🙂 Fajnie masz. Ile masz tych wnuczek? Ja tylko jedną. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca 4 godziny temu, Jan napisał: 3 Fajnie macie że już na deskach... moja jeszcze "na rowerku". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia W dniu 30.03.2024 o 12:57, Edwin napisał: No i pompka w zestawie do pompowania własnego ego😁😁 Jak do pompowania ego, to tylko taka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia W dniu 30.03.2024 o 09:48, Bruner79 napisał: Nie Mirek,inne bebechy. Ten nowy master identycznie budowany jak fis, za to ta sklepowa ma te plastikowe wkładki przy krawędziach - Dynastar stosuje to teraz w swoich dechach. Osobiście mnie to nie przekonuje. Cześć Jeździłem na wszystkich SL Dynastara z zeszłego sezonu oraz na wymienionych nartach również. I jeździłem też na komórce. Praktycznie żadnych różnic w jeździe. Dopiero kolejne - czytaj sztywne komórki - robią znaczną różnicę. Kacper jeździł na wszystkich i to dokładnie potwierdził. Rozumiem, że również jeździliście na tych nartach? My mieliśmy identycznie przygotowane być może Wasze były różnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 10 godzin temu, kordiankw napisał: Jak do pompowania ego, to tylko taka: Ja używam kompresora 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Cześć, przebiłem się przez ostatnie kilka stron. W styczniu testowałem nowe narty (testowałem to złe słowo, bo je wcześniej nabyłem drogą kupna) Fischer FIS SL 165, nie widząc żadnej większej różnicy, co do moich Dynek też FIS SL 165. Pobawiłem się ujeżdżając je jednocześnie. Jedna na lewej nodze, druga na prawej, za chwilę odwrotnie. Wiem, jestem dyletantem ale nie widziałem żadnej większej różnicy (kolorystycznie te Fischer-y ładniejsze, no i nowe). p.s. Obydwie pary były porządnie naostrzone, było twardo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia (edytowane) 47 minut temu, moruniek napisał: Ja używam kompresora 😉. Zwykły kompresor nie nabije takiego ciśnienia 😄 jak ta pompka. Nabija do 400 atmosfer. Edytowane 1 Kwietnia przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Godzinę temu, kordiankw napisał: Zwykły kompresor nie nabije takiego ciśnienia 😄 jak ta pompka. Nabija do 400 atmosfer. To ego można podpompować na niezły poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 8 godzin temu, brachol napisał: To ego można podpompować na niezły poziom... W zasadzie służy do pompowania kartuszy, ale jak ktoś potrzebuje, to ego może podpompować 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia W dniu 2.04.2024 o 06:43, kordiankw napisał: W zasadzie służy do pompowania kartuszy, ale jak ktoś potrzebuje, to ego może podpompować 🤣 To i butlę nurkową by nabiła, ino trochę by się trzeba namachać. A co za kartusze nabijasz powietrzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 3 godziny temu, Chertan napisał: To i butlę nurkową by nabiła, ino trochę by się trzeba namachać. A co za kartusze nabijasz powietrzem? Takie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi