Tadeo Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Zapraszam na wyjazd szkoleniowy 13-20.04 na lodowiec Kaunertal ,lub Pitztal. W programie doskonalenie techniki możliwość jazdy po tyczkach oraz jazda terenowa. Zajęcia rejestrowane, wieczorne videoanalizy. Koszty uwzględniające zakwaterowanie skipas oraz szkolenie w przybliżeniu 650€. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Gdyby jeszcze tylko był jakiś sensowny transport z Poznania, bo nie zostawię żony bez auta na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeo Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Gdybyś przyjechał pociągiem do Jeleniej Góry miglibyśmy pojechać moim samochodem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Może do następnego sezonu znajdzie się jeszcze ktoś chętny z Poznania… byłybyśmy we dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 8 godzin temu, cappo napisał: Gdyby jeszcze tylko był jakiś sensowny transport z Poznania, bo nie zostawię żony bez auta na tydzień. Jakby to było tydzień wcześniej, to bym pojechał. Godzinę temu, .Beata. napisał: Może do następnego sezonu znajdzie się jeszcze ktoś chętny z Poznania… byłybyśmy we dwie. Na przyszły sezon jakoś na początku planuję szkolenie, możemy połączyć siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca (edytowane) Opcja dojazdu pociągiem do Jeleniej jest całkiem spoko, wysłałem priva do @Tadeo. Godzinę temu, .Beata. napisał: Może do następnego sezonu znajdzie się jeszcze ktoś chętny z Poznania… byłybyśmy we dwie. a ja to jestem płci męskiej. Edytowane 25 Marca przez cappo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Godzinę temu, .Beata. napisał: Może do następnego sezonu znajdzie się jeszcze ktoś chętny z Poznania… byłybyśmy we dwie. Pomyślimy...można np.samolot wyczarterować.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca (edytowane) @brachol podepnę się jakby coś @cappo napisałam, że byłybyśmy we dwie, z koleżanką, moją, oprócz Ciebie, choć nie wiedziałam , czy Ty koleżanka jesteś, ale wychodzi na to, że nie jesteś koleżanka, choć koleżanka może mieć żonę, acz moja nie ma i ja też nie mam… żony. Ale jesteśmy koleżankami. Więc sorka 😉 @Lexi ale z Poznania Edytowane 25 Marca przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 3 minuty temu, .Beata. napisał: @brachol podepnę się jakby coś @cappo napisałam, że byłybyśmy we dwie, z koleżanką, moją, oprócz Ciebie, choć nie wiedziałam , czy Ty koleżanka jesteś, ale wychodzi na to, że nie jesteś koleżanka, choć koleżanka może mieć żonę, acz moja nie ma i ja też nie mam… żony. Ale jesteśmy koleżankami. Więc sorka 😉 @Lexi ale z Poznania @Beata jak @Lexi wyczarteruje ten samolot, to poleci najpierw odwiedzić wnuki w Poznaniu, a w drodze powrotnej zabierze Was na lodowiec 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca (edytowane) 19 minut temu, .Beata. napisał: @brachol podepnę się jakby coś @cappo napisałam, że byłybyśmy we dwie, z koleżanką, moją, oprócz Ciebie, choć nie wiedziałam , czy Ty koleżanka jesteś, ale wychodzi na to, że nie jesteś koleżanka, choć koleżanka może mieć żonę, acz moja nie ma i ja też nie mam… żony. Ale jesteśmy koleżankami. Więc sorka 😉 @Lexi ale z Poznania Obgadamy temat w Zwardoniu ..nie bój nic.. Edytowane 25 Marca przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 42 minuty temu, moruniek napisał: @Beata jak @Lexi wyczarteruje ten samolot, to poleci najpierw odwiedzić wnuki w Poznaniu, a w drodze powrotnej zabierze Was na lodowiec 😉. Plan prawie doskonały. Zapomniałeś o mojej drodze powrotnej z lodowca…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 32 minuty temu, Lexi napisał: Obgadamy temat w Zwardoniu ..nie bój nic.. No ja wiem ….to będzie odlot, aż gęsiej skórki dostałam;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca 15 godzin temu, .Beata. napisał: Plan prawie doskonały. Zapomniałeś o mojej drodze powrotnej z lodowca…. Wiesz Beato, ruscy robią bomby szybujące ze zwykłych o całkiem przyzwoitym zasięgu, coś się wymyśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca 16 godzin temu, .Beata. napisał: Plan prawie doskonały. Zapomniałeś o mojej drodze powrotnej z lodowca…. Z lodowca będziesz musiała użyć szybowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca (edytowane) Jeszcze jakieś pomysły? ps. Piotruś 1, Ty z bombą do mnie… i to ruską… pogadamy w Zwardoniu. ps. Piotruś 2, ja? toż zasugerowałeś, że się wybierasz, a mi jest wszystko jedno czym. 😉 Edytowane 26 Marca przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca @Tadeo Czyli jak bym sie dostał pociągiem do Jeleniej Góry to jest opcja zabrać sie z Tobą autem? Nie ukrywam, że samemu z Przemyśla jechać samochodem 1300km to mi nie na rękę 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeo Napisano 27 Marca Autor Udostępnij Napisano 27 Marca Z reguły kompletujemy się tak żeby jechać w kilka czyli trzy osoby.Kwestia dogadania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca O.K. więc czy znajdzie się miejsce dla jednej osoby i jednej pary nart? Oczywiście do wszystkiego związanego z podróżą się dokładam jak kultura wymaga. Ewentualnie mogę jechać moim autem i zabrać dwie osoby oraz jedną parę nart (ograniczenie związane z moim bagażnikiem na dwie pary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca 19 godzin temu, .Beata. napisał: Jeszcze jakieś pomysły? ps. Piotruś 1, Ty z bombą do mnie… i to ruską… pogadamy w Zwardoniu. ps. Piotruś 2, ja? toż zasugerowałeś, że się wybierasz, a mi jest wszystko jedno czym. 😉 No nie no, gdzie z bombą do Ciebie, raczej myślałem o przytwierdzeniu skrzydeł, bo skoro ruska bomba daje radę, to Ty tym bardziej poszybujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca 3 godziny temu, Chertan napisał: myślałem o przytwierdzeniu skrzydeł Kto mi dał skrzydła, kto mię odział pióry I tak wysoko postawił, że z góry Wszystek świat widzę, a sam, jako trzeba, Tykam się nieba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca 12 minut temu, Lexi napisał: Kto mi dał skrzydła, kto mię odział pióry I tak wysoko postawił, że z góry Wszystek świat widzę, a sam, jako trzeba, Tykam się nieba? Nie no Marek, o Batmana chodziło, co ty mnie tu o jakieś romantyzmy posądzasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca A już myślałam, że coś na porost piór mam brać…. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca 20 minut temu, .Beata. napisał: A już myślałam, że coś na porost piór mam brać…. Może po szkoleniu obrośniesz w piórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca 2 godziny temu, brachol napisał: Może po szkoleniu obrośniesz w piórka? Hehe, a to już pytanie do @Tadeo 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca 9 godzin temu, herbi napisał: Ewentualnie mogę jechać moim autem i zabrać dwie osoby oraz jedną parę nart (ograniczenie związane z moim bagażnikiem na dwie pary). Co to za niezwykle auto? Nie spotkalem jeszcze takiego gdzie wejda 3 osoby i 2 pary nart, ale trzecia sie juz nie zmiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi