Bruner79 Napisano 18 Marca 2024 Udostępnij Napisano 18 Marca 2024 Sprzedam nowe nieużywane masterki rossi 173cm r17, w zestawie wiązania spx 12. Narta mimo że Gs, jedzie jak typowa hybryda a nawet lepiej ;). 3399pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 18 Marca 2024 Udostępnij Napisano 18 Marca 2024 Ma buk i jesion ? 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2024 Udostępnij Napisano 18 Marca 2024 18 minut temu, mario33 napisał: Ma buk i jesion ? jesion solo. Ashes to ashes beeches to beeches. Pun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 9 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2024 Mały apdejcik - 3100 nowa cena. Cena jak za takiego masterka - ZŁOTO 🙂 jak ktoś chętny na komórkową hybrydę to zapraszam 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2024 W dniu 18.03.2024 o 08:44, Bruner79 napisał: masterki rossi 173cm r17, w zestawie wiązania spx 12. Narta mimo że Gs Jeszcze nie dostałeś po uszach 😉? Dziwne. pozdro ps. Narta fajna - ale krótka nieco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2024 W dniu 18.03.2024 o 20:37, mario33 napisał: Ma buk i jesion ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 9 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Jeszcze nie dostałeś po uszach 😉? Dziwne. pozdro ps. Narta fajna - ale krótka nieco. Te narty kupujesz pod promień nie pod długość. Cała smietanka instruktorska w Dolomitach wykupuje na potęgę tę długość. Btw - to jeździ jak typowa hybryda - czyli głównie brana do średniego skrętu. 179cm jeździ już zupełnie inaczej. Poza tym - master Rosoła/dynastar - to jedyne takie dechy budowane jak komórka. Hmm - chyba je zostawię, rozdziewiczę na majówce 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2024 21 minut temu, Bruner79 napisał: Te narty kupujesz pod promień nie pod długość. Cała smietanka instruktorska w Dolomitach wykupuje na potęgę tę długość. Btw - to jeździ jak typowa hybryda - czyli głównie brana do średniego skrętu. 179cm jeździ już zupełnie inaczej. Poza tym - master Rosoła/dynastar - to jedyne takie dechy budowane jak komórka. Hmm - chyba je zostawię, rozdziewiczę na majówce 🙂 No ja wiem, mam bardzo podobne ale 173cm R17 i GS ???? Takie to przecież 7-latki objeżdżają a nie dolomicka śmietanka instruktorska 😉, pewnie bladego pojęcia o narciarstwie nie mają. GS - no proszę Cię 🙂 pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2024 22 minuty temu, Marcos73 napisał: No ja wiem, mam bardzo podobne ale 173cm R17 i GS ???? Takie to przecież 7-latki objeżdżają a nie dolomicka śmietanka instruktorska 😉, pewnie bladego pojęcia o narciarstwie nie mają. GS - no proszę Cię 🙂 pozdrawiam Ja mam 175... Ale aspiruję kupiłem 180 co by Mitek mi nie pisał, że damska. Master mi opchnął starą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 Ojtam. Zaklei się to "GS" i bedzie ok... zreszta na rossi jest dyskretniejsze.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 10 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 Michał, za krótkie, ale przynajmniej na jesionie. Idzie się w miarę poślizgać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Bruner79 napisał: Michał, za krótkie, ale przynajmniej na jesionie. Idzie się w miarę poślizgać. Fajne narty i dł do wszystkiego. Taki AM na każdą okazję. :-)). Dla tych którzy nie wiedzą- to ten sam "masterowo-komorkowy" Rossi z poprzedniego postu ale w malowaniu i marce Dynastara. Poza tym zaczynam być w wieku kiedy wolno mi mieć za krótkie gs.... Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi