Bruner79 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Sprzedam nowe nieużywane masterki rossi 173cm r17, w zestawie wiązania spx 12. Narta mimo że Gs, jedzie jak typowa hybryda a nawet lepiej ;). 3399pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Ma buk i jesion ? 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca 18 minut temu, mario33 napisał: Ma buk i jesion ? jesion solo. Ashes to ashes beeches to beeches. Pun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 9 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Mały apdejcik - 3100 nowa cena. Cena jak za takiego masterka - ZŁOTO 🙂 jak ktoś chętny na komórkową hybrydę to zapraszam 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia W dniu 18.03.2024 o 08:44, Bruner79 napisał: masterki rossi 173cm r17, w zestawie wiązania spx 12. Narta mimo że Gs Jeszcze nie dostałeś po uszach 😉? Dziwne. pozdro ps. Narta fajna - ale krótka nieco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia W dniu 18.03.2024 o 20:37, mario33 napisał: Ma buk i jesion ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 9 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Godzinę temu, Marcos73 napisał: Jeszcze nie dostałeś po uszach 😉? Dziwne. pozdro ps. Narta fajna - ale krótka nieco. Te narty kupujesz pod promień nie pod długość. Cała smietanka instruktorska w Dolomitach wykupuje na potęgę tę długość. Btw - to jeździ jak typowa hybryda - czyli głównie brana do średniego skrętu. 179cm jeździ już zupełnie inaczej. Poza tym - master Rosoła/dynastar - to jedyne takie dechy budowane jak komórka. Hmm - chyba je zostawię, rozdziewiczę na majówce 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 21 minut temu, Bruner79 napisał: Te narty kupujesz pod promień nie pod długość. Cała smietanka instruktorska w Dolomitach wykupuje na potęgę tę długość. Btw - to jeździ jak typowa hybryda - czyli głównie brana do średniego skrętu. 179cm jeździ już zupełnie inaczej. Poza tym - master Rosoła/dynastar - to jedyne takie dechy budowane jak komórka. Hmm - chyba je zostawię, rozdziewiczę na majówce 🙂 No ja wiem, mam bardzo podobne ale 173cm R17 i GS ???? Takie to przecież 7-latki objeżdżają a nie dolomicka śmietanka instruktorska 😉, pewnie bladego pojęcia o narciarstwie nie mają. GS - no proszę Cię 🙂 pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 22 minuty temu, Marcos73 napisał: No ja wiem, mam bardzo podobne ale 173cm R17 i GS ???? Takie to przecież 7-latki objeżdżają a nie dolomicka śmietanka instruktorska 😉, pewnie bladego pojęcia o narciarstwie nie mają. GS - no proszę Cię 🙂 pozdrawiam Ja mam 175... Ale aspiruję kupiłem 180 co by Mitek mi nie pisał, że damska. Master mi opchnął starą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Ojtam. Zaklei się to "GS" i bedzie ok... zreszta na rossi jest dyskretniejsze.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 10 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Michał, za krótkie, ale przynajmniej na jesionie. Idzie się w miarę poślizgać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, Bruner79 napisał: Michał, za krótkie, ale przynajmniej na jesionie. Idzie się w miarę poślizgać. Fajne narty i dł do wszystkiego. Taki AM na każdą okazję. :-)). Dla tych którzy nie wiedzą- to ten sam "masterowo-komorkowy" Rossi z poprzedniego postu ale w malowaniu i marce Dynastara. Poza tym zaczynam być w wieku kiedy wolno mi mieć za krótkie gs.... Edytowane 10 Kwietnia przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi