.Beata. Napisano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 13 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Nie zgadza się a Ty/Wy? Pozdro Mitek, będzie się zgadzać, jeśli przyjedziecie. Wszystko w Waszych ręcach… 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia W sobotę stawiam dziadkowie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 39 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W sobotę stawiam dziadkowie... Gratulacje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Trzymaj się mocno.... gdzie imprezka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia W dniu 9.04.2024 o 13:34, Adam ..DUCH napisał: W sobotę stawiam dziadkowie... 7 godzin temu, mig napisał: Trzymaj się mocno.... gdzie imprezka? Gratulacje! Dla dziadków i zwłaszcza rodziców! Że w tą sobotę? Duszek czy Duszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Gratulacje! Dla dziadków i zwłaszcza rodziców! Że w tą sobotę? Duszek czy Duszka? Duszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia (edytowane) Cześć Wszystkim, No to u mnie wiadomo jak zwykle, czyli nic nie wiadomo 😉 Myślę, że biorąc pod uwagę, że mieszkam w B-B to po prostu będę w trybie dojazdowym. Tak czy inaczej ze względów medyczno-zdrowotnych nie wolno mi pić alkoholu, także bez problemu dojade i wrócę do siebie. Zwardoń to tylko jakieś 45 minut jazdy samochodem. Ewentualnie kimne się gdzieś na podłodzie 😉 Wycieczka śladem moich stacji meteo i pobliskich jaskiń w dalszym ciągu aktualna 😉 Edytowane 11 Kwietnia przez lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 1 godzinę temu, lubeckim napisał: Tak czy inaczej ze względów medyczno-zdrowotnych nie wolno mi pić alkoholu Wystarczy jak kupisz, my se już jakoś poradzimy 😉 pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 8 hours ago, Marcos73 said: Wystarczy jak kupisz, my se już jakoś poradzimy 😉 pozdro No na każdej imprezie trzeźwy osobnik w roli kierowcy i kuriera jest mile widziany 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 36 minut temu, lubeckim napisał: No na każdej imprezie trzeźwy osobnik w roli kierowcy i kuriera jest mile widziany 😉 No dobra.. było siedmiu kandydatów na to miejsce ale po znajomości masz je - gratuluje.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia W dniu 11.04.2024 o 17:45, Lexi napisał: No dobra.. było siedmiu kandydatów na to miejsce ale po znajomości masz je - gratuluje.. Doświadczenie już mam i chętnie przekażę młodzieży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia A wiecie że to już tylko za 3 tygodnie?.... przyszły tydzień raczej zimowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 3 godziny temu, mig napisał: A wiecie że to już tylko za 3 tygodnie?.... przyszły tydzień raczej zimowy... No i gitara podskoczymy na do Łomnicy i będzie zabawa jak na Pilsku.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia On 4/17/2024 at 5:32 PM, Lexi said: No i gitara podskoczymy na do Łomnicy i będzie zabawa jak na Pilsku.. 😉 Plan jest coraz bliższy realizacji. Od kilku dni na Skrzycznem temperatura na minusie. Obecnie w Bielsku - Białej (a w górach tym bardziej) pada sobie śnieg. Fajnie, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Do zlotu, to śnieg będzie wspomnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Czyli co? Bo się pogubiłem. Zlot 10-12.05? pozdro nie wiem jak głosowałem, nie pytać, odpowiedzieć proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Tak by wypadało. Ale proszę o potwierdzenie. W maju mam tyle wyjazdów, że już mi się terminy zajączkują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja A to w maju miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Maja Autor Udostępnij Napisano 5 Maja A to jest jakiś zlot? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja W dniu 14.03.2024 o 20:49, .Beata. napisał: A więc, sytuacja wygląda następująco: za terminem 10-12.05 są Adam, Mitek z Rybelkiem, Mig, Chertan, Mikoski, Marcos, ja za terminem 17-19.05 są Adam, Chertan, moruniek, Marcos, ja za terminem 21-23.06 sa Mikoski, mig, ja Demokratycznie, wiekszością oddanych głosów, został wybrany termin 10-12.05.2024 Ufff… jedno z głowy. Tera spanie: Halka czy Zgoda? Ogarnijmy to do jutra, ok? Betty nie rób se jajec z pogrzebu. Będę w piątek wieczorem. Na szczęście Żona wyraziła zgodę, bo twierdziłem, że zlot tydzień później będzie, tak myślałem do dzisiaj….. Całe życie w błędzie😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 Maja Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 12 godzin temu, Marcos73 napisał: Betty nie rób se jajec z pogrzebu. Będę w piątek wieczorem. Na szczęście Żona wyraziła zgodę, bo twierdziłem, że zlot tydzień później będzie, tak myślałem do dzisiaj….. Całe życie w błędzie😀. pozdro 😉 będę popołudniu, pewnie z przerwą na jakiś obiad Pod Niedźwiedziem. Mogę zgarnąć „łazików” po drodze - na rowery nie mam opcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja Rozumiem, że zbiórka w piątek po południu/wieczorem w Halce, czy gdzieś po drodze? Pojadę przez Wisłę, Istebną, miejsce na 2 rowery jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 Maja Autor Udostępnij Napisano 6 Maja „Zgoda” @migu, 10-12.05. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja Kochani! Nas nie będzie niestety. To moja wina, a raczej mojej sytuacji obecnej więc na Rybelku psów nie wieszajcie. Takie życie. Muszę być uczciwy wobec ludzi, którzy mi zaufali. Możecie na mnie wieszać psy i obgadywać jak Wam wygodnie. Szczerze żałujemy, naprawdę. Waszych uśmiechów przy wieczornych pogawędkach nie jest w stanie przyćmić nawet najlepszy serial z Netflixa, Stawka... czy Potop. Trzymajcie się serdecznie i bawcie dobrze Rybelek i Mitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Maja Autor Udostępnij Napisano 7 Maja @Lexi @Chertan @Mikoski @Adam ..DUCH Lista obecności na zjeździe: Marek z żoną, Piotrek z żoną, Adam, Damian, Marcos, Michał, ja. „Zgoda” ze śniadaniami. Zgadza się? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi