.Beata. Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca Halka: Mitek, Rybelek, Marcos, Mig, Chertan Zgody: Mikoski, Lexi, Adam, Marcos, Mig, Chertan, ja H- 5 : Z- 7 . @Adam ..DUCH głosowałeś, rozumiem, że też będziesz tam nocował, z Iwonką? @Chertan-y będą we dwoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Ja raczej w dwóch osobach.. (w trzech zajęte 😉 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca To napiszcie proszę kto jeszcze będzie x 2. Zadzwonię do pani Ani i zarezerwuję apartamenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Ja ogólnie bym przyjechał. Mając jednak w doświadczeniach zlot zimowy (?????) to już nie będe nic obiecywał. Głupio by mi było jak by zaś "coś wypadło" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Ja dam znać jak pogadam z żoną, na razie powrót z Austrii przed nami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 Marca Autor Udostępnij Napisano 19 Marca No dobra, to może w między czasie określmy się, z tych, co współczują oglądając jeszcze jakże męczących się na nartach, w sprawach pokarmowych. Czy chcemy śniadania? obiadokolacje? Jestem za jednym i drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Cześć Śniadania tak a obiadokolacja mocno ogranicza i zobowiązuje a przy tym jest kłopotem dla wynajmujących - nie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca Ania mówi, żeby ją wliczać, czyli będzie nas dwójka, a co do obiadokolacji, to wszystko zależy od elastyczności czasowej. Jak będą chcieli npo 18, to nas może jeszcze nie być z jakiegoś powodu, a knajpka jakaś otwarta będzie. Jeżeli bez problemu mogą czekać dłużej, to nie powinno być źle z dotarciem na czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) W dniu 23.03.2024 o 18:50, Chertan napisał: a knajpka jakaś otwarta będzie. ..hehehe.. Piotruś to Zwardoń jest... aczkolwiek podzielam Twój tok rozumowania... Edytowane 29 Marca przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Cześć Chciałabym zadzwonić do Zgodów i zaklepać noclegi. @Mitek - 2 osoby, śniadania @Chertan - 2 osoby, śniadania @Lexi - 2 osoby, śniadania @Marcos73, @mig, @Mikoski - śniadania? czy stan się zgadza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 3 minuty temu, .Beata. napisał: Cześć Chciałabym zadzwonić do Zgodów i zaklepać noclegi. @Mitek - 2 osoby, śniadania @Chertan - 2 osoby, śniadania @Lexi - 2 osoby, śniadania @Marcos73, @mig, @Mikoski - śniadania? czy stan się zgadza? Ja poproszę Beatko, na pustaka nie bedziemy balować przecież 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 20 minut temu, .Beata. napisał: Cześć Chciałabym zadzwonić do Zgodów i zaklepać noclegi. @Mitek - 2 osoby, śniadania @Chertan - 2 osoby, śniadania @Lexi - 2 osoby, śniadania @Marcos73, @mig, @Mikoski - śniadania? czy stan się zgadza? Śniadania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Na obiad zawsze można udać sie do Halki coby cała społeczność Zwardonia świadoma była że my som.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Tak, się zgadza, i znowu tylko stała ekipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jakość, Piotrek, jakość jest najważniejsza. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 32 minuty temu, .Beata. napisał: Jakość, Piotrek, jakość jest najważniejsza. A tak, ja to i tak się cieszę, że forum odżywa, może kiedyś młodzi dociągną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 5 godzin temu, Mikoski napisał: Śniadania Też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Proszę też sprawdzić czy na wieczór będzie litrowe piwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Cześć Beata proszę dla nas na razie nic nie rezerwuj. Mamy dość dynamiczna sytuację w pracy i w związku z tym nie możemy się w tym momencie na 100% zdeklarować. W razie czego poradzimy sobie, weźmiemy namiot czy hamaki... itd. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 6 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Beata proszę dla nas na razie nic nie rezerwuj. Mamy dość dynamiczna sytuację w pracy i w związku z tym nie możemy się w tym momencie na 100% zdeklarować. W razie czego poradzimy sobie, weźmiemy namiot czy hamaki... itd. Pozdrowienia Serio???? Weź przestań proszę pitolić. Bo się impra rozleci. Zróbcie Zwardoń 600 - przyjedźcie na rowerach. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia (edytowane) Cześć Na rowerach to byłby Zwardoń 1000 Extreme, parafrazując najbardziej znaną imprezę. Marek, miałem rozpocząć nową robotę jak wiesz w marcu, zaraz po powrocie ze Zwardonia ale się przesunęło miesiąc i mam mało czasu na ogarnięcie tematu przed sezonem letnim. U Rybelka też zmiany związane akurat z powrotem do normalności w resortach energetycznych a nawet nie chcesz wiedzieć ile Ci debile zniszczyli przez te parę lat, chodzi o struktury, procedury, ludzi itd. A mamy już dwie imprezy zakontraktowane jeszcze w zeszłym roku... Dlatego nie możemy się jednoznacznie zadeklarować żeby później nie dać przysłowiowej d....y. Pozdrowionka PS Aha... jakbyś był gdzieś na nartach to pamiętaj o tzw. wizerunku. To jak jeździsz czy w ogóle jeździsz nie ma żadnego znaczenia ale... np. we Francji - jako że to kraj tzw wielkoalpejski w swoim mniemaniu - obowiązkowo szerokie narty, porządny strój górski z wysokiej półki - nie jakieś tam przestarzałe szmaty, jak moje - goretex itd. No i oczywiście plecak, dobrze jak wystaje łopatka, może być sama rączka... Na Austrię, a już zwłaszcza na lodowiec (choć po sezonie nie jest to tak bardzo wymagane) - na sportowo. Jak masz gumę i spodenki to już Cię puszczają do gondoli. Nie można robić obciachu typu gięte kije do slalomek czy też kask z gardą do GSów. Żadne tam kurwa narty żony czy inne Kastle tylko konkretna sportowa narta, a w ogóle najlepiej jak sobie nienerwowo zapierdalasz pługiem w płaszczu trenerskim z wiertarką w ręku. chłopie wtedy masz szacun w całej dolinie! Jak do innego kraju to napiszę po pracy. Zwłaszcza zestawy do Niemiec są fajne... 😉 Pozdro Edytowane 5 Kwietnia przez Mitek 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Cześć spanie zaklepane : 2 x dwójka, 1x trójka i 1 x jedynka. Dla Mitka póki co pokój jest w rezerwie. 60 zł osoba za noc śniadania zaklepane - 30 zł jedna sztuka Jeśli zjedziemy się wszyscy, czy w piątek, czy w sobotę, do godziny 20-tej, to za 40 zł/ osoba możemy zamówić obiadokolację (zupa, drugie danie, kompot). Mamy też do dyspozycji zewnętrzny ogródek, z paleniskiem - za 60 ziko będzie drewno, np na kiełbachy - i tu pomyślałam o sobocie. Po znajomości rozliczamy się na miejscu, gotówką. … pokutę mam za sobą 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia W dniu 3.04.2024 o 15:36, .Beata. napisał: Cześć Chciałabym zadzwonić do Zgodów i zaklepać noclegi. @Mitek - 2 osoby, śniadania @Chertan - 2 osoby, śniadania @Lexi - 2 osoby, śniadania @Marcos73, @mig, @Mikoski - śniadania? czy stan się zgadza? Cześć Nie zgadza się a Ty/Wy? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia W dniu 5.04.2024 o 06:56, Mitek napisał: Cześć Na rowerach to byłby Zwardoń 1000 Extreme, parafrazując najbardziej znaną imprezę. Marek, miałem rozpocząć nową robotę jak wiesz w marcu, zaraz po powrocie ze Zwardonia ale się przesunęło miesiąc i mam mało czasu na ogarnięcie tematu przed sezonem letnim. U Rybelka też zmiany związane akurat z powrotem do normalności w resortach energetycznych a nawet nie chcesz wiedzieć ile Ci debile zniszczyli przez te parę lat, chodzi o struktury, procedury, ludzi itd. A mamy już dwie imprezy zakontraktowane jeszcze w zeszłym roku... Dlatego nie możemy się jednoznacznie zadeklarować żeby później nie dać przysłowiowej d....y. Pozdrowionka PS Aha... jakbyś był gdzieś na nartach to pamiętaj o tzw. wizerunku. To jak jeździsz czy w ogóle jeździsz nie ma żadnego znaczenia ale... np. we Francji - jako że to kraj tzw wielkoalpejski w swoim mniemaniu - obowiązkowo szerokie narty, porządny strój górski z wysokiej półki - nie jakieś tam przestarzałe szmaty, jak moje - goretex itd. No i oczywiście plecak, dobrze jak wystaje łopatka, może być sama rączka... Na Austrię, a już zwłaszcza na lodowiec (choć po sezonie nie jest to tak bardzo wymagane) - na sportowo. Jak masz gumę i spodenki to już Cię puszczają do gondoli. Nie można robić obciachu typu gięte kije do slalomek czy też kask z gardą do GSów. Żadne tam kurwa narty żony czy inne Kastle tylko konkretna sportowa narta, a w ogóle najlepiej jak sobie nienerwowo zapierdalasz pługiem w płaszczu trenerskim z wiertarką w ręku. chłopie wtedy masz szacun w całej dolinie! Jak do innego kraju to napiszę po pracy. Zwłaszcza zestawy do Niemiec są fajne... 😉 Pozdro Jak na Kiczere wieczorna jazda, to tylko mętny wzrok, chwiejny krok, utrata równowagi przed wejściem w bramki i gleba ze stój. Koniecznie fioletowa ortalionka na górę i prawie całe mokre jeansy na dole. Wtedy każdy Cię puszcza przodem i to samego … żeby uniknąć pijackiego pie..przez cały wyjazd i strachu że wypadniesz w jego obecności i wlecisz w las z 10m… o kijach oczywiście nie ma mowy. Zjazd oczywiście na kreskę na jajo. Taniej jest po 17 … mysie pysie kororowe … żulisie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Cześć No polski styl... trzeba się zastanowić... raczej żałośnie to wygląda. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi