Jan Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Godzinę temu, mig napisał: za luty 350 zł za gaz.... 😉 to duzo czy malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 38 minut temu, Jan napisał: to duzo czy malo? o,5 na trzech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Marca Autor Udostępnij Napisano 13 Marca (edytowane) No dobra…wracając do zlotu letniego… Jestem po jakby lekko „utajnionych” konsultacjach terminowych z @mig i @Mitek. Rzucam pytaniem do @Adam ..DUCH @Chertan @moruniek i @Marcos73 - czy możemy przesunąć zlot o tydzień wcześniej, tj 10-12 maj? Będzie wtedy szansa na przyjazd Michała i Mitka z Rybelkiem… może @Mikoski też dałby radę? 🙂 tak - ❤️ nie - 😞 Edytowane 13 Marca przez .Beata. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 7 minut temu, .Beata. napisał: No dobra…wracając do zlotu letniego… Jestem po jakby lekko „utajnionych” konsultacjach terminowych z @mig i @Mitek. Rzucam pytaniem do @Adam ..DUCH @Chertan @moruniek i @Marcos73 - czy możemy przesunąć zlot o tydzień wcześniej, tj 10-12 maj? Będzie wtedy szansa na przyjazd Michała i Mitka z Rybelkiem… może @Mikoski też dałby radę? 🙂 tak - ❤️ nie - 😞 Ja w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Ja też z żalem informuję, że wszystkie zaprezentowane terminy by się ze mną napić mam już zarezerwowane 🍷 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 36 minut temu, .Beata. napisał: No dobra…wracając do zlotu letniego… Jestem po jakby lekko „utajnionych” konsultacjach terminowych z @mig i @Mitek. Rzucam pytaniem do @Adam ..DUCH @Chertan @moruniek i @Marcos73 - czy możemy przesunąć zlot o tydzień wcześniej, tj 10-12 maj? Będzie wtedy szansa na przyjazd Michała i Mitka z Rybelkiem… może @Mikoski też dałby radę? 🙂 tak - ❤️ nie - 😞 U mnie raczej na tak czyli piątek wieczorem mogę być w tym terminie, żonka niewiadomo bo to czas matur i bywało że w soboty była w komisji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 2 godziny temu, kordiankw napisał: Ja też z żalem informuję, że wszystkie zaprezentowane terminy by się ze mną napić mam już zarezerwowane 🍷 No wiesz.... to już chyba alkoholizm.... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca A więc, sytuacja wygląda następująco: za terminem 10-12.05 są Adam, Mitek z Rybelkiem, Mig, Chertan, Mikoski, Marcos, ja za terminem 17-19.05 są Adam, Chertan, moruniek, Marcos, ja za terminem 21-23.06 sa Mikoski, mig, ja Demokratycznie, wiekszością oddanych głosów, został wybrany termin 10-12.05.2024 Ufff… jedno z głowy. Tera spanie: Halka czy Zgoda? Ogarnijmy to do jutra, ok? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca Halka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca Zgoda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Cześć Pełna zgoda na Twoje ustalenia i szacun za organizacyjny porządek. Musimy niestety zaznaczyć, że z różnych względów my praktycznie do końca (teraz nie mam pojęcia) nie będziemy pewni czy będziemy mogli przyjechać. Bardzo prosimy o uwzględnienie tego faktu i o wcześniejsze sygnały dotyczące wszelakich deklaracji. Oczywistym jest, że jeżeli okaże się w ostatniej chwili, że nie przyjedziemy pokryjemy całkowite koszty wszelkich dokonanych wcześniej rezerwacji. Trzymaj się Beatko serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca Mitek, zakładamy przecież, że przyjedziemy 🙂 Jakbyś mógł jeszcze zagłosować na miejscówkę, byłoby super… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 35 minut temu, Mitek napisał: Cześć Pełna zgoda na Twoje ustalenia i szacun za organizacyjny porządek. Musimy niestety zaznaczyć, że z różnych względów my praktycznie do końca (teraz nie mam pojęcia) nie będziemy pewni czy będziemy mogli przyjechać. Bardzo prosimy o uwzględnienie tego faktu i o wcześniejsze sygnały dotyczące wszelakich deklaracji. Oczywistym jest, że jeżeli okaże się w ostatniej chwili, że nie przyjedziemy pokryjemy całkowite koszty wszelkich dokonanych wcześniej rezerwacji. Trzymaj się Beatko serdecznie Szkody moralne i na psychice u przybyłych uczestników także będziecie musieli pokryć. A to nie są tanie rzeczy 😉. Warto się ubezpieczyć i to grubo. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca @moruniek może jednak uda Ci jakoś wymiksować albo pozamieniać w robocie…? Przykro mi troszkę … 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 14 minut temu, .Beata. napisał: Mitek, zakładamy przecież, że przyjedziemy 🙂 Jakbyś mógł jeszcze zagłosować na miejscówkę, byłoby super… Cześć Oczywiście: Halka - dwa głosy, bo Rybelek już śpi ale tak mówiła. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 16 minut temu, .Beata. napisał: @moruniek może jednak uda Ci jakoś wymiksować albo pozamieniać w robocie…? Przykro mi troszkę … 🙂 Cześć Krzysio nie marnuje czasu na wyjazdy z pijakami. 😉 Pozdro 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Też obstawiam Halkę, ale Zgoda też ok. Mnie to tak naprawdę obojętne, bo tutaj towarzystwo się liczy. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 10 godzin temu, .Beata. napisał: Jakbyś mógł jeszcze zagłosować na miejscówkę, byłoby super… Jeśli sala wewnątrz to Halka, jeśli wewnątrz i na zewnątrz to Zgoda.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 15 Marca Autor Udostępnij Napisano 15 Marca No jak fajnie nam idzie… póki co Zgody z lekką przewagą. Czekamy na głosy @mig i @Chertan Jak tak dalej pójdzie, to dopniemy sprawy organizacyjne w jeszcze w tym tygodniu…? 😲😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Mam taką nadzieję że w maju będzie tak: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 15 Marca Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 27 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Mam taką nadzieję że w maju będzie tak: Po 1. że będziemy atakować Rozsutec? A po 2. ja tam biorę opalacz i krem…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Wsioryba..... dla porządku zgoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Ale uważajcie z rana: VID-20220717-WA0028.mp4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 2 godziny temu, .Beata. napisał: atakować Rozsutec? ..rozsutek a roz coinne.. hej 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Beato, nam wszystko jedno, Zgody nie znam, ale twierdzicie że ok, to może być i Zgoda, skoro imprezowo lepiej. Sądzę, że nie robi to różnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi