.Beata. Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca (edytowane) Cześć Zdaje się, że opadł już pył po zimowym złocie, a pokuta ma, to zorganizowanie letniej imprezy, więc wzniecam zadymę w związku w powyższym. Termin: Adam zaproponował czerwiec, ja dorzuciłabym jeszcze weekendy majowe 10-12, 17-19 i ewentualnie 24-26 - ale ten haczy o dzień matki, więc nie wiem jak się na to zapatrujecie, ja nie mam nic przeciwko, bo końcówkę maja corocznie spędzam w górach. Następny weekend to już Boże Ciało, procesję też możemy ogarnąć 😉 Czerwiec to już miesiąc wyjazdowo/ wylotowy, może być ciężko się ostatecznie zjechać. Baza - niby Halka, choć myślę, że wieczorkiem fajnie byłoby posiedzieć na zewnętrznej …wiecie - ognisko, drineczek/piwko, bujanki… a nie wiem czy Halka ma taką opcję. Zatem rzucam temat. Edytowane 11 Marca przez .Beata. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 18 minut temu, .Beata. napisał: Zatem rzucam temat. ..Beatka - ze mną jak z dzieckiem: za rączkę i do "Grzesia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Marca Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 17 minut temu, Lexi napisał: ..Beatka - ze mną jak z dzieckiem: za rączkę i do "Grzesia"... Mareczku, może być za rączkę i może być do Grzesia, tylko rzuć jakiś termin, który pasowałby Tobie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 54 minuty temu, .Beata. napisał: Cześć Zdaje się, że opadł już pył po zimowym złocie, a pokuta ma, to zorganizowanie letniej imprezy, więc wzniecam zadymę w związku w powyższym. Termin: Adam zaproponował czerwiec, ja dorzuciłabym jeszcze weekendy majowe 10-12, 17-19 i ewentualnie 24-26 - ale ten haczy o dzień matki, więc nie wiem jak się na to zapatrujecie, ja nie mam nic przeciwko, bo końcówkę maja corocznie spędzam w górach. Następny weekend to już Boże Ciało, procesję też możemy ogarnąć 😉 Czerwiec to już miesiąc wyjazdowo/ wylotowy, może być ciężko się ostatecznie zjechać. Baza - niby Halka, choć myślę, że wieczorkiem fajnie byłoby posiedzieć na zewnętrznej …wiecie - ognisko, drineczek/piwko, bujanki… a nie wiem czy Halka ma taką opcję. Zatem rzucam temat. Do zabawa wieczornych idealny jest peron... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 18 minut temu, Mitek napisał: Do zabawa wieczornych idealny jest peron... Szczególnie stacja Milówka-Zabawa 😉 Niedaleko jak coś. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca (edytowane) .. Edytowane 11 Marca przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 39 minut temu, .Beata. napisał: Mareczku, może być za rączkę i może być do Grzesia, tylko rzuć jakiś termin, który pasowałby Tobie… Mnie to wszystko pasuje..ale to szmat czasu - ja raczej żyje chwilą więc miesiąc do przodu to odległy termin - do czerwca nie planuje żadnego dalszego wyjazdu/wylotu więc jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 25 minut temu, Mitek napisał: Do zabawa wieczornych idealny jest peron... Peron w lutym w krótkich porteczkach ....może się nie powtórzyć.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Cześć Jeżeli chodzi o nas to dwa ostatnie weekendy maja i pierwszy weekend czerwcowy odpada - kajaki i konieczność nadgonienia pracy. Podobnie ostatni weekend czerwca bo już będziemy w późnym etapie przygotowań do Wisły. Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 38 minut temu, Lexi napisał: Peron w lutym w krótkich porteczkach ....może się nie powtórzyć.. 🙂 Cześć Nie chodzi o spodenki. Ławki, zadaszenie, światło, czasami coś się dzieje jak przyjedzie pociąg. Na terenach kolejowych nie można jarać więc coś dla zdrowia... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Pić też nie można 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Nas nie ma od 29 maja do 5 czerwca, wiec 25 - 26 maja moze być i reszta czerwca też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Teraz, kordiankw napisał: Pić też nie można 🤣 A w browar w papierowej torebce nie przechodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Teraz, Mitek napisał: A w browar w papierowej torebce nie przechodzi? Nie, ale w butelce po coli albo innym juice już tak 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca W maju już 3 wyjazdy.... po weekendzie 'bozocielnym'.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Marca Autor Udostępnij Napisano 11 Marca To może 21-23 czerwca, ale 23 to dzień ojca… w pierwszej połowie czerwca planuje jakąś wylotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Ojciec dyrektor też będzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Szczególnie stacja Milówka-Zabawa 😉 Niedaleko jak coś. pozdro Czekaj, czekaj, Ty czasem nie masz tam w okolicach działki, na którą byś chętnie przygarnął kilka namiotów 😉 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Cześć Namiotów, chyba hamaków Krzychu. Z tego co pamiętam to działka Michała jest na solidnym stoku, chyba, że coś zrównał... 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Namiotów, chyba hamaków Krzychu. Z tego co pamiętam to działka Michała jest na solidnym stoku, chyba, że coś zrównał... 🙂 Pozdro Ja do Marka pisałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 7 minut temu, moruniek napisał: Ja do Marka pisałem. Cześć A... Zasugerowałem się postem Michała w tle. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 21 minut temu, moruniek napisał: Czekaj, czekaj, Ty czasem nie masz tam w okolicach działki, na którą byś chętnie przygarnął kilka namiotów 😉 ? Znając "młodego" to za wynajem miejsc kempingowych na 2 dni dla 3 osób będzie chciał sie wybudować..nie stać nas.. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 25 minut temu, moruniek napisał: Czekaj, czekaj, Ty czasem nie masz tam w okolicach działki, na którą byś chętnie przygarnął kilka namiotów 😉 ? Mam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Marca Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 31 minut temu, Marcos73 napisał: Mam pozdro No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Wracając do naszej udanej wyprawy na Pilsko przypomniało mi się że kiedyś ktoś pisał że na szerokich dechach nie da się pojechać na krawędzi 😁 no to obaliłem mit, da się w ciapowatym miękkim śniegu 💪 zapierdalałem na narcie 100 pod butem 185 cm że hej są świadkowie. Narty z wiązaniem kręconym do dechy bez żadnej płyty. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi