herbi Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Ktoś z forumowiczów wybiera się może w piątek na Kasprowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 9 Marca Autor Udostępnij Napisano 9 Marca Było przepięknie 🙂 Trasy przygotowane idealnie, pogoda perfect. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca (edytowane) Ładne te narty...ale widoki ładniejsze😄Nigdy nie byłem tam na nartach,to i dupa nie narciarz ze mnie. Edytowane 10 Marca przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 12 minut temu, Edwin napisał: Ładne te narty...ale widoki ładniejsze😄Nigdy nie byłem tam na nartach,to i dupa nie narciarz ze mnie. Ja też. Trzeba by założyć Fundację Na Rzecz Tych Którzy Jeszcze Nie Byli Na Kasprowym Na Nartach I zbierać odpisy 1.5%.... w tym wznioslym celu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Popieram 😜 ja też nie byłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca He he. Ja wyrobiłem za Was normę jeszcze w liceum. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca ..A ja w podstawówce... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Jakoś niegdy ten Kasprowy nie był po drodze 😏 na przykład na Hintertux tam byłem 10 razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Tux to mi się kojarzy z pękniętymi żebrami. Kiedyś na wyjeździe z Jurek Byd,pierwszy zjazd czerwoną i zostałem skoszony przez deskarza,a że październik to był i lodowisko,to połowę trasy przejechałem na dupie nie mogąc się zatrzymać. Ale wyjazd był udany,bo miejscówa fajna była z basenem i sauną,a co się w następne dni pszenicznego piwa nachlałem w knajpie na górze i poopalałem to moje😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 2 godziny temu, Mikoski napisał: Hintertux tam byłem 10 razy. a 1 raz to 1 dzień ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 15 minut temu, Jan napisał: a 1 raz to 1 dzień ? Nie czasami 2 bywało że 3 dni na jednym wyjeździe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 2 godziny temu, Mikoski napisał: Nie czasami 2 bywało że 3 dni na jednym wyjeździe ostatnio byłem 5 dni w czerwcu 2021 https://www.kochamnarty.pl/topic/5493-hintertux-koniec-zarazy-czerwiec-20202021/?p=80904 i jak na tą porę roku warunki były rewelacyjne A Kasprowy to też moja miłość - odkryłem w 1974 roku i byłem tam co najmniej 100 razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 1 godzinę temu, Jan napisał: ostatnio byłem 5 dni w czerwcu 2021 https://www.kochamnarty.pl/topic/5493-hintertux-koniec-zarazy-czerwiec-20202021/?p=80904 i jak na tą porę roku warunki były rewelacyjne A Kasprowy to też moja miłość - odkryłem w 1974 roku i byłem tam co najmniej 100 razy W czerwcu byłem rok przed Tobą po pierwszym lokdałnie😁 od 19 do 22 pierwszy dzień lata był na nartach 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi