Gerius Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 http://rasc.ru/school/skill.php3 Sam jestem na Level 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Gerius, masz jedna wade - podajesz strony www nie dosc, ze w obcym jezyku ale jeszcze w obcym alfabecie... Rosyjskiego uczylem sie przez dlugie lata (ocena na maturze 4, na studiach 5) jednak juz jakis czas nie uzywalem tej mowy (a szkoda) i poslugiwanie sie tym jezykiem jest dla mnie bardzo trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seniorka Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Czesc Gerius. Dla "sportu" wczytałam sie w ten tekst w cyrylicy (lubie ten jezyk, to byl moj pierwszy obcy) i oceniam sie na 7/8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 tragedia,a myślalem że jestem niezły z ruskiego:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 gerius masz chociaz jakies papiery, albo smiagasz w zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freestyle Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 GERIUS MAM PROŚBĘ Zrób tłumaczenie tego tekstu i wklej go w nowym temacie na forum Każdy chętnie rozczaruje się oceną swoich umiejętnośći. Ja też oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FactorX Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Tabelę z poziomami umiejętności narciarskich można już znaleźć na naszym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi