Rossi_R Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 prosze o opinie tego ośrodka, jade tam 30 listopada. pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Radek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jedz w ciemno a nie będziesz żałował pod warunkiem że zima będzie bardziej łaskawa dla narciarzy niż rok temu.Sporo tras i każdy znajdzie coś dla siebie .W miasteczku lodowisko i basen do dyspozycji w ramach karnetu oraz sporo fajnych knajpek i dyskotek "na zakwasy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 prosze o opinie tego ośrodka, jade tam 30 listopada. pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Radek:cool: Stary,super miejscóweczka...jedna z lepszych we Francji,POLECAM!!! No i jest super SnowPark Link do stronki snowparku http://www.2alpes-sn...om/uk/home.php# a,tu kilka fotek Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anula Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 prosze o opinie tego ośrodka, jade tam 30 listopada. pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Radek:cool: Jeśli jedziesz z Firmą T&T to będziesz zadowolony. Wiem kto to organizuje:).Będziesz zadowolony.Sama bym pojechała ale termin bardzo dla mnie nie dobry. Miłego pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rossi_R Napisano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Tak jade z t&t, wiem że jest jeszcze pare miejsc. wczesniej byłem w Tignes-Val d'isere i zachwyciłem się narciarsko Francją. Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rossi_R Napisano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2007 to adres tej szkoły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 prosze o opinie tego ośrodka, jade tam 30 listopada. pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Radek:cool: Miejscówka OK. Sporo do jazdy, ale w warukach pełnej zimy. W tym okresie nie licz na zbyt wiele, oczywiście jazdna na lodowcu jak najbardziej, poniżej nie będzie śniegu. Miasteczko to fajna imprezownia - dużo się dziej szczególnie w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rossi_R Napisano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2007 radekmar!!! a wiec jedziesz tam??? spoko jedz sprawdz i jak wrocisz to sie odezwij...pamietaj o nogach, bo zdrowie jest najwazniejsze:cool: pozdro Tylko mnie nie zawiedz w marcu L' ESPACE KILLY !!!!!!!!!!!!!!!!!! P.s Może w styczniu Włochy(canazei) ?? Miejscówka OK. Sporo do jazdy, ale w warukach pełnej zimy. W tym okresie nie licz na zbyt wiele, oczywiście jazdna na lodowcu jak najbardziej, poniżej nie będzie śniegu. Miasteczko to fajna imprezownia - dużo się dziej szczególnie w nocy. Wszystko wskazuje że na początku grudnia będą już bardzo dobre warunki w alpach Francuskich. Poza tym 150km z 225km tras jest w pzredziale 2500-3550m, także się nie martwię. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anula Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Wejdz na stronkę Zieleniec, znajdz logo firmy T&T, opcja wyjazdy .Znajdziesz tam namiary do dwóch osób, które zajmują się organizacją wyjazdów i mogą Ci doradzić lub wskazać innych,którzy wybierają się w interesującym Cię terminie.Oni sami już tam byli więc wszystko Ci powiedzą co i jak. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brelo Napisano 30 Października 2007 Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jade tam 01-08.12.07. Mam nadzieje,ze bedzie gdzie jezdzic :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anula Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 wejdz na stronke www.tandt.com.pl podane sa telefony odpowiedzialnych za ten wyjazd i udzielą Ci wszelkich informacji. o ile wiem to chyba będziecie śmigać na lodowcu więc się nie martw na zapas. to solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brelo Napisano 25 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Wie ktos moze cos wiecej o warunkach w Les 2 Alpes bo wybieram sie tam ze znajomymi 30.11 a z tego co widzialem na necie to ze sniegiem lipaa... Snieg 3 dni temu zamowilem.Juz jest na swoim miejscu. http://www.2alpes.co...ect/webcams.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi