Marta123 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego cześć niestety posypała się ekipa do wyjazdu, szukam chętnych na wyjazd jeszcze w marcu do których moge dołączyć, najlepiej z Trómiasta i okolic, ale mogę tez podjechać mój wiek 47 🙂 a energii więcej niż u 20latka 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Jurek Byd na facebooka znajdź, masz skład transport, żarcie i ekipę. Będzie Pan Zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta123 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego dzięki, popatrzę, pozdr Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego (edytowane) . Edytowane 29 Lutego przez Skipper Kiper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Byłem w styczniu 2 razy z Jurkiem i za każdym razem byli ludzie z Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuwarek Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Cześć Marto. Jakbyś była zainteresowana wspólnym, całkowicie prywatnym wyjazdem to napisz. Ja z żoną planujemy wyjazd do Włoch 16-23.03 w okolice ValdiSole lub PontediLegno. Jesteśmy z Warszawy ale jak się chcę to nie ma znaczenia przecież odległość 🙂 Jakbyś była zainteresowana to daj znać. Pogadamy o szczegółach, wymaganiach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skorpionica Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca Hej Jeśli byłabyś zainteresowana lodowcem w maju to też zapraszam (niemal-równolatkę). Co do ilości pałera to możemy konkurować 🙂 🙂 Pozdro. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi