MaÅ„ka Napisano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Szopen pojedz do Białki i wtedy sie sam przekonasz skoro uwazasz, ze to nam sie zdaje a ty masz racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Kochani spokojnie to chyba najlepiej świadczy o wiarygodności tej wypowiedzi. dlatego najczęściej jeżdzę na Kaniówce albo na Litwince. Szopen Kamila ma racje – jedź i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 A czy ja napisałem, żę Bania lezy w masywie Litwinki??!! Napisałem,że po TEJ, po TEJ stronie Litwinki!! Po której TEJ :confused: Co do tego kształtu Banii to niech Ci już będzie choć ta 'skocznia' nie jest tam aż tak bardzo wyrazista. Ale powiedzmy masz racje. I jeszcze coś dla "Bartheck": Myślę, że to są wystrczające argumenty, aby to, co napisałeś nazwać płytkim i powierzchownym mysleniem kreowanym jedynie wolą poprawienia własnej samoocenmy. Również pozdrawiam i życzę powodzenia. Chciałem tylko wyjaśnić pewne mocne niedociągnięcia w Twoim opisie wyciągów w Białce Tatrzańskiej. I jak widać nie tylko ja miałem do tych opisów zastrzeżenia więc nie masz podstaw pisać mi tego, co zacytowałem u góry. Pozdrawiam! Bartheck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacziii Napisano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 najlepiej Szopenie będzie jak skasujesz tego posta, żeby nie wprowadzać w błąd tych którzy w BT jeszcze nie byli i mało o niej wiedzą :] Szopen, tutaj masz powod dla ktorego Bartheck napisal to co napisal...Twoje opisy dosc znacznie odbiegly od rzeczywistosci, dlatego wiec spotkalo sie to z lekkim zanegowaniem Twojego zdania...ale napewno nikt nie mial tu ochoty podnosic swojej reputacji czy czegokolwiek innego, nie zgadzajac sie z Twoja wypowiedzia...wiec nie dokladajmy juz kolejnych bezsensownych postow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas2332 Napisano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Dla tych co chca sobie troszke pojezdzic to nalezy pupe podniesc rano z lozeczka i wyruszyc na wyciag.o 9-tej otwieraja i do tej 11 jest w miare luzno.sprawdzilem to na swoim przykladzie.NIE DOTYCZY WEEKENDU!!!!!! aa wybieram sie tam w polowie stycznia i podziele sie swa opinia pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Na stronie pojawiły się zdjęcia przeszkód do snowparku :] http://www.bialkatat...-snowparku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 http://bialkatatrzanska.turystyka.pl/ http://www.bialka.civ.pl/ Tutaj masz dość: http://www.bialka-tatrzanska.z-ne.com/ http://www.bialka.net/ Jeżeli chcesz więcej to poprostu w Google wpisz Białka Tatrzańska noclegi PzD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 właśnie wróciłem;) wrażenia z Białki... hmm, z jednej strony wspaniała infrastruktura - 6, 4, 3 os. krzesła, które pracowały, dobre przygotowanie tras, naśnieżanie super, dobry parking, niewygórwane ceny. Minusy-ludzie, ludzie, ludzie i związane z tym kolejki, praktycznie do 10 do 21 od 30min do 45min! czekania, stoki niewymagające... tyle na gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 właśnie wróciłem;) wrażenia z Białki... hmm, z jednej strony wspaniała infrastruktura - 6, 4, 3 os. krzesła, które pracowały, dobre przygotowanie tras, naśnieżanie super, dobry parking, niewygórwane ceny. Minusy-ludzie, ludzie, ludzie i związane z tym kolejki, praktycznie do 10 do 21 od 30min do 45min! czekania, stoki niewymagające... tyle na gorącoTo było do przewidzenia. Białka jest jednym z nielicznych miejsc , gdzie w czasie Świat dało się pojeździć.Do połowy stycznia będzie luz. Lubię Białkę pomimo niewymagających stoków za atmosferę i możliwość jazdy do 22.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Spokojnie:) Kiedyś stałem 50 min. Myślałem, że gorzej być nie może. Okazało się jednak że może 1 h 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Panowie az nie chce mi sie wierzyć- i spytam 1h czekania do czego? w kolejce na krzesło? jezlei tak to porażka, więcej nie powiem... pozxro Myślę że w tym roku niemożliwym będzie znaleźć wyciągu bez mega kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Panowie az nie chce mi sie wierzyć- i spytam 1h czekania do czego? w kolejce na krzesło? jezlei tak to porażka, więcej nie powiem... pozxro Danek możesz to wytłumaczyć?? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Były robione tak jak jest napisane w tytule zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Tak. Taki z latawcem nad głową i śmigłem na plecach. A na poważnie to ekstra te zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ładnie ta cała Kotelnica z góry wygląda, nawet nie przypuszczałem. Te trasy z lasami sie pięknie komponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 To popsułoby krajobraz:p Troszkę o warunkach: Pogoda zrobiła się w kratkę. Raz chmury raz Słońce. Temperatura wysoka, bo ponad +5`C. W tym problem, że teraz wychodzi to szybkie spieszenie się z otwarciem BT i nasypanie ponad 30 cm śniegu. Trasy pomału się zmniejszają, bo coraz to więcej połać ziemi. Mam nadzieję, że to się zmieni. Wciąz czekamy na jakiś mocniejszy przymrozek i opad śniegu PzD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommer91 Napisano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Nawet na tej 6-osobowej? Tam zawsze jest dużo ludzi, ale szybko ta kolejka zawsze szła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Tam jest największa przepustowość wiadomo. Ale ludzie właśnie na to idą. Wjazd 4,5 minuty. 6 osób jedzie w górę. Kolejki sa baardzo długie. Zdjęcie z zeszłego roku Warunki W Białce Tatrzańskiej w Sezonie 2005-2006 Własnej roboty Załączone miniatury Załączone pliki Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska 2005-2006.txt 7,16 KB 114 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommer91 Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 To musiałeś mieć samozaparcie żeby tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 To musiałeś mieć samozaparcie żeby tam jeździć Kto ja? To są zdjęcia z kamerki Heh. Ja w takim tłoku nie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 1. Czy wogole jechac ?? Tak, warto tam zawitać 2. Jesli tak to... Co do wypożyczenia. ODRADZAM!!! http://www.wypozycza...pl/interest.htm 3. Co wybrac - snowboard czy narty? My polecimy ci narty Wszystko sprawia frajdę. Jednak coraz więcej osób próbuje deskę. 4. Czy przez te 2 tygodnie naucze sie... Narty to zależy od zapalenia Deska... Hmmm Nie.... 5. Ktory sprzet jest drozszy (caly zestaw) przy ewentualnym przyszlym zakupie takiego. To i to jest droższe. Wszystko zależy od firmy itp. Proszę uprzejmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Olek, ja na desce się nauczylam w 1 dzien jezdzic, wiec jest mozliwe, ale wczesniej umialam jezdzic na nartach wiec moze bylo mi latwiej, ale i tak deska to nie to samo co narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 SnowSin jeśli masz okazje to ją wykorzystaj, w BT jest fajnie i na pewno jak tylko warunki dopiszą to nauczysz się jeździć ,a na czym to zależy co wybierzesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Zasada jest taka,im dalej od stoku to taniej,jak bierzesz na kilka dni z rzędu to można się potargować(nawet trzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ok ;] To jednak pojade i poprobuje swoich sil ! Ale co do wyporzyczania - znacie moze jakas lepsza/tansza wyporzyczalnie ?? :) Dzieki Wszystkim za rady i odpowiedzi ! Zapraszam do Małgo Cichego Jeżeli będziesz zainteresowana to napisz. PzD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi