wald Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Cześć. Prośba o poradę co do wyboru długości nart Head e.rally Wzrost - 182 jak się wyprostuję Waga - 95 kg po śniadaniu :) Umiejętności - około 6 w skali forum. Długość 170 czy 177 ? Chciałbym aby narta jeszcze wybaczała grzeszki i czy 170 w tym aspekcie będzie lepsza i bardziej przyjazna w obyciu? 177 lepiej będzie trzymała się na stoku plus szybkość ale tez chciałbym nauczyć się ciaśniejszych skrętów i zacieśnić ruchy na stoku. Dodatkowo aby jako tako spisywała się w popołudniowych warunkach tj. Muldy i kasza. Długość nie musi być docelowa, ważne aby była bardziej 'przyjazna' i wymuszała na mnie progres. Czy biorąc ww. pod uwagę 170 czy 177 ? Z góry dziękuję za pomoc. Wald. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Wymieniłem magnum 170 na rally 177. Odczucia na plus. Wymiary mam podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wycinacz Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca (edytowane) "Wymieniłem magnum 170 na rally 177. Odczucia na plus. Wymiary mam podobne." Witam, zamowiłem e rally 177 ale pewnie już w tym sezonie nie przetestuje ze zwględu na specyficzną pogodę tego roku. Udało się Tobie przetestować narty na twardych warunkach lodowych? Jak tak to jakie odczucia? Edytowane 10 Marca przez Wycinacz Brak cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca W dniu 25.02.2024 o 00:12, wald napisał: Cześć. Prośba o poradę co do wyboru długości nart Head e.rally Wzrost - 182 jak się wyprostuję Waga - 95 kg po śniadaniu 🙂 Umiejętności - około 6 w skali forum. Długość 170 czy 177 ? Chciałbym aby narta jeszcze wybaczała grzeszki i czy 170 w tym aspekcie będzie lepsza i bardziej przyjazna w obyciu? 177 lepiej będzie trzymała się na stoku plus szybkość ale tez chciałbym nauczyć się ciaśniejszych skrętów i zacieśnić ruchy na stoku. Dodatkowo aby jako tako spisywała się w popołudniowych warunkach tj. Muldy i kasza. Długość nie musi być docelowa, ważne aby była bardziej 'przyjazna' i wymuszała na mnie progres. Czy biorąc ww. pod uwagę 170 czy 177 ? Z góry dziękuję za pomoc. Wald. 184 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wycinacz Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 5 godzin temu, Jan napisał: 184 W takiej długości te narty nie wystepują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca i-speed sa dluzsze jak maja byc heady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi