Mitek Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego (edytowane) Cześć I jeszcze... Firmy od zawsze wymyślały różne bajery, żeby nas wkręcić. Na Skionline w rubryce technologie jest 355 rekordów, z których jakieś 5% to rzeczywisty opis technologii a 95% to opisy różnych gówien i bajerów mających dać nam znakomitą kontrolę, pewność, szybkość nauki, trzymanie, brak wibracji, różną sztywność w zależności od temperatury, niesamowity docisk itd. To w większości stek bzdur obliczony na nabicie w butle ludzi o małej wiedzy. Szczytem - dla mnie - była kolekcja Harmony Rossignola - chyba 2008 czy 2009 rok. Choć jest to firma, którą znam dobrze i od zawsze robi znakomite narty i rzadko na innych jeżdżę, to prezentując Harmony zajęło również palmę pierwszeństwa w durnych pomysłach. Pozdrowienia Edytowane 27 Lutego przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plubart Napisano 27 Lutego Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego Myślę, że udało się bardzo ładnie rozwinąć ten wątek 🙂 Dziękuję wszystkim za pomoc i rozwianie obaw. Pewną wartością dodaną dla większej dlugości będzie zatem też wymuszenie wypracowania lepszej techniki. Kupię 177cm i pracujemy nad podstawami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 15 godzin temu, Mitek napisał: ...WSZYSTKICH płci.. Widzę, że ewoluujesz zgodnie z trendami społecznymi, kiedyś wystarczyło krótsze słowo a nawet cyfra...🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca (edytowane) W dniu 27.02.2024 o 18:04, Mitek napisał: Cześć I jeszcze... Firmy od zawsze wymyślały różne bajery, żeby nas wkręcić. Na Skionline w rubryce technologie jest 355 rekordów, z których jakieś 5% to rzeczywisty opis technologii a 95% to opisy różnych gówien i bajerów mających dać nam znakomitą kontrolę, pewność, szybkość nauki, trzymanie, brak wibracji, różną sztywność w zależności od temperatury, niesamowity docisk itd. To w większości stek bzdur obliczony na nabicie w butle ludzi o małej wiedzy. Szczytem - dla mnie - była kolekcja Harmony Rossignola - chyba 2008 czy 2009 rok. Choć jest to firma, którą znam dobrze i od zawsze robi znakomite narty i rzadko na innych jeżdżę, to prezentując Harmony zajęło również palmę pierwszeństwa w durnych pomysłach. Pozdrowienia Ja tam nie wiem, mnie bawi ten wichajster na nosie Volkli, którego już nie dają w nowych sezonach 🙂 nic nie daje, ale śmieszny 🙂 Moje narty: wzrost +5. Wystarczy czy kupować dłuższe ? Edytowane 3 Marca przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca (edytowane) 12 minut temu, mario33 napisał: Ja tam nie wiem, mnie bawi ten wichajster na nosie Volkli, którego już nie dają w nowych sezonach 🙂 nic nie daje, ale śmieszny 🙂 Moje narty: wzrost +5. Wystarczy czy kupować dłuższe ? ja mam takie wzrost +7 😅 Jedyny minus, to stanie w kolejkach przy wyciągu... Edytowane 3 Marca przez nikon255 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi