qaz Napisano 10 Marca 2007 Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Wyjmij samą wkładke wewnętrzną,połóż na niej stope i wszystko widzisz, czy w sklepie robiłeś pomiar stopy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 10 Marca 2007 Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 gaz - wyjąłem kapcia i wkładkę nie raz. Wkładka 29,5 idealnie odpowiadaja kształtowi i długości mojej stopy (nie zostaje nawet milimetr wolnego miejsca) W 30 nad dużym palcem zostaje jakieś 8 mm wolnego miejsca (w skarpecie narciarskiej 3-4 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 10 Marca 2007 Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 W tym układzie został bym przy 30,nie ma nic gorszego jak uciskający but, jak by się za mocno rozbiły to wyregulujesz skarpetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 10 Marca 2007 Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Wkładka 29,5 idealnie odpowiadaja kształtowi i długości mojej stopy (nie zostaje nawet milimetr wolnego miejsca) na stoku, na 99,9% będą Cię uwierały i to bardziej niż teraz. W 30 nad dużym palcem zostaje jakieś 8 mm wolnego miejsca (w skarpecie narciarskiej 3-4 mm) powinny być ok. sprawdzałeś inne buty poza tym modelem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 10 Marca 2007 Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 po 4 godzinnym łażeniu po domu zamieniłem jednak 30 na 29,5... Po prostu 30 z czasem się "rozepchała"... Wróciłem do intersportu wygrzałem porządnie 29,5 , uformowałem przez 15 minut i... mam nadzieje że na stoku będzie dobrze W razie najgorszego spróbuje jeździć w zawodniczych skarpetach o minimalnej grubości. A jeśli lewy but stanie się dla mnie koszmarem nie do zniesienia, to przywdzieje stare dobre Rossignolki i za rok kupie sobie 30 i grubą skarpetę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 12 Marca 2007 Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja moje X wave9 odrazu wgrzałem... nic sie z butem nie stanie a tylko moze pomoc:) a 50pln to i tak nie duzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi