tyrpoos_ski Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Cześć wszystkim, zostałem zaproszony na live z POL-SKI & SNOWBOARD CLUB UK jeśli ktoś ma ochotę to serdecznie zapraszam, będziemy rozmawiać o nartach, wkładkach Carv, o moich szkoleniach i różnych ciekawych miejscach. pod spodem link Pozdrawiam, Bartek 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz199 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego (edytowane) fajnie, chętnie oberzę. Dzięki za info 😊 Edytowane 28 Lutego przez Mateusz199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Przejrzałem nagranie w przyspieszonym tempie, ciekawe. Sporo informacji, które znałem, koszt jeżdżenia w USA nieco powalił. Nasi widzę byli na live (pozdro @Mikoski). Szkoda, że nie będziesz mógł być w Zwardoniu, światowo by było. A z innej beczki @tyrpoos_ski, czy wsadzenie Carv nie zmniejsza zbytnio objętości wnętrza, bo jest to dodatkowa wkładka jednak. Przy dopasowanym bucie może być średnio. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego o jejku - godzina i 25 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 1 godzinę temu, Chertan napisał: Szkoda, że nie będziesz mógł być w Zwardoniu, światowo by było A dlaczemu???? @Mikoski co z Tobą? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 26 minut temu, Marcos73 napisał: A dlaczemu???? @Mikoski co z Tobą? pozdro Ja będę choćby się doczołgać ,Piter miał na myśli Bartka. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 36 minut temu, Marcos73 napisał: A dlaczemu???? @Mikoski co z Tobą? pozdro No widzisz, nie tylko Ty szybciej piszesz niż myślisz. Damian był jako słuchacz i zadawał mądre pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 1 hour ago, Mikoski said: Ja będę choćby się doczołgać Weź też narty o uczciwej szerokości, a nie same wąskie. Bo się moje wstydzą, kiedy obok jeżdżą same smukłe. A tak to będą miały zacne towarzystwo 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego (edytowane) Niech się odchudzą. Wysokie już są dosyć... jest nadzieja. 🙂 Edytowane 9 Lutego przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego (edytowane) 3 hours ago, mig said: Niech się odchudzą. Wysokie już są dosyć... jest nadzieja. 🙂 Akceptuję je jakimi są. Naprawdę nie muszą się dla mnie stać modelkami z 65 w talii :). Edytowane 9 Lutego przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 5 godzin temu, SzymQ napisał: Weź też narty o uczciwej szerokości, a nie same wąskie. Bo się moje wstydzą, kiedy obok jeżdżą same smukłe. A tak to będą miały zacne towarzystwo 🙂 Cześć Ja się z Tobą chętnie zamienię a nawet z przyjemnością popróbuję je zaprzyjaźnić jak dasz jedną a sem weźmiesz jedną moją. A jakby Damian Mikoski nie przyjechał to cóż to jest za wyprawa Panowie. Zjaramy mu ten Mikołów! nie ma takiej możliwości! Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego W dniu 9.02.2024 o 14:14, Chertan napisał: Przejrzałem nagranie w przyspieszonym tempie, ciekawe. Sporo informacji, które znałem, koszt jeżdżenia w USA nieco powalił. Nasi widzę byli na live (pozdro @Mikoski). Szkoda, że nie będziesz mógł być w Zwardoniu, światowo by było. A z innej beczki @tyrpoos_ski, czy wsadzenie Carv nie zmniejsza zbytnio objętości wnętrza, bo jest to dodatkowa wkładka jednak. Przy dopasowanym bucie może być średnio. Wkładka ma 3mm, o tyle się zmniejszy objętość buta. Prawdopodobnie jeśli but jest dopasowany będzie trzeba zmniejszyć dwie dolne klamry mikroregulacją o 3-4 przekręcenia w lewo. 😉 pozdrawiam, Bartek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi