Chertan Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 13 minut temu, brachol napisał: Nie samiec tyko wskazanie jednoznaczne płci. Ty, ale to przegięcie, wyobraź sobie, jesteś z osobą z widocznym fiutem pod prysznicem i nie możesz do niego powiedzieć "słuchaj stary" czy tam "weź no chłopie"? Bo go zastygmatyzujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 1 minutę temu, Chertan napisał: Ty, ale to przegięcie, wyobraź sobie, jesteś z osobą z widocznym fiutem pod prysznicem i nie możesz do niego powiedzieć "słuchaj stary" czy tam "weź no chłopie"? Bo go zastygmatyzujesz? Więc on Ci tłumaczy że tak na prawdę to jest dziewczyną albo jeszcze kimś innym ... a fiuta to ma tylko "tak dla jaj"... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 19 minut temu, Chertan napisał: Ty, ale to przegięcie, wyobraź sobie, jesteś z osobą z widocznym fiutem pod prysznicem i nie możesz do niego powiedzieć "słuchaj stary" czy tam "weź no chłopie"? Bo go zastygmatyzujesz? A jak fiuta nie chce, ale ma bo tak wyszło? Sprawy się komplikują coraz bardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 32 minuty temu, brachol napisał: A jak fiuta nie chce, ale ma bo tak wyszło? Sprawy się komplikują coraz bardziej. Spoko, może nie chcieć, ale nie da się żyć co chwila zastanawiając się czy użyłeś złego zaimka i kogoś "nie zastygmatyzowałeś". Po prostu to nierealne. Możliwe w malutkich środowiskach kultywujących te tematy, ale nie ogólnie. Miałem kiedyś długie kudły i zdarzyło się, że brali mnie z tyłu za dziewczynę, ale żeby mnie to stresowało, to nie powiem. Ot głupi uśmiech i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 2 minuty temu, Chertan napisał: Miałem kiedyś długie kudły i zdarzyło się, że brali mnie z tyłu ...co znaczy "wyrwane z kontekstu".. 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 49 minut temu, brachol napisał: Sprawy się komplikują coraz bardziej. w Tajlandii wcale to nie jest skomplikowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 54 minuty temu, Jan napisał: w Tajlandii wcale to nie jest skomplikowane Opowiesz nam o tym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Godzinę temu, Chertan napisał: Spoko, może nie chcieć, ale nie da się żyć co chwila zastanawiając się czy użyłeś złego zaimka i kogoś "nie zastygmatyzowałeś". Po prostu to nierealne. Możliwe w malutkich środowiskach kultywujących te tematy, ale nie ogólnie. Miałem kiedyś długie kudły i zdarzyło się, że brali mnie z tyłu za dziewczynę, ale żeby mnie to stresowało, to nie powiem. Ot głupi uśmiech i tyle. Moja córka ma w liceum w klasie jednego chłopaka, który woli żeby zwracać się do niego używając zaimka żeńskiego i dziewczynę która z kolei używa męskiego imienia i tak chce żeby się do niej zwracać. Czasy coraz ciekawsze... PS Też miałem długie kudły, ale mnie akurat z dziewczyną nie mylili. Może tak typ "urody". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 4 godziny temu, mig napisał: "biala ciemnosc" Mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 27 minut temu, Lexi napisał: Opowiesz nam o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 31 minut temu, Jan napisał: I tak dowiedzieliśmy się jak Jan został fajnym narciarzem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 52 minuty temu, star napisał: I tak dowiedzieliśmy się jak Jan został fajnym narciarzem. zawsze był fajnym narciarzem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2 godziny temu, Jan napisał: zawsze był fajnym narciarzem Za to cię kochamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Lutego Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego No i są szutrówki. Ze slangu. Temat staje się gorący. A moje w Skierniewicach. Daleko od szosy i gór, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi