Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 8 minut temu, star napisał: Raczej autoironia, rzadkość. Ależ Tadeuszu.. 🙂 nie zauważyłeś podobieństwa gostka z mojego linku z gostkiem na twojej fotce, przyjrzyj się.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego Teraz, Lexi napisał: Ależ Tadeuszu.. 🙂 nie zauważyłeś podobieństwa gostka z mojego linku z gostkiem na twojej fotce, przyjrzyj się.. Nie klikam w cudze linki, to ja tu linkuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Współrzędne jak tam dojechać i czy stok chodzi … dzieci zostawię na Zwardoniu Krzysiu Przeca to z zeszłego roku ze ZW, Ewka, Beata i Szymek. Chyba się przytrułeś po grochówce, albo za kłapczywie jadłeś, bo była za darmo 😉 pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 3 hours ago, Marcos73 said: Krzysiu Przeca to z zeszłego roku ze ZW, Ewka, Beata i Szymek. Chyba się przytrułeś po grochówce, albo za kłapczywie jadłeś, bo była za darmo 😉 pozdro Przodem bez kasku? Chyba też się musiałem struć grochówką... Nie pamiętam tego, taka była impreza... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 1 minutę temu, SzymQ napisał: Przodem bez kasku? Chyba też się musiałem struć grochówką... Nie pamiętam tego, taka była impreza... To było jak postanowiłeś jeździć tyłem, czyli dla wszystkich innych przodem. A grochówka była leśnicza, więc nie wiadomo jakich grzybków dodali, ale były prima sort, bo wszyscy żyją, ale nikt nic nie pamięta. pozdro ps. Beata na desce??? Do dzisiaj nie wie że potrafi na niej jeździć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego A właśnie miałam pytać, co mi było, bo nie jadłam tej grochówki… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego A z tą deską coś jest na rzeczy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 6 minut temu, .Beata. napisał: rzeczy… można wyprasować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 41 minutes ago, .Beata. said: A właśnie miałam pytać, co mi było, bo nie jadłam tej grochówki… Ja też nie jadłem. Dziwne. Jednak leśnikom tak się podobała forumowa impreza, że zadbali o to, żeby nam się terminy znowu pokryły. W tym roku bardziej świadomie będziemy patrzeć na ich darmowy poczęstunek, to może dojdziemy prawdy. Edytowane 8 Lutego przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 41 minut temu, .Beata. napisał: A z tą deską coś jest na rzeczy… Polubiłaś prasowanie? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Krzysiu Przeca to z zeszłego roku ze ZW, Ewka, Beata i Szymek. Chyba się przytrułeś po grochówce, albo za kłapczywie jadłeś, bo była za darmo 😉 pozdro Jakbym łapczywie jadł to bym szybciej jeździł biorąc pod uwagę naturalne właściwości napędzające szybko spożytej grochówki. Szymek nie … jechałby do tyłu i co innego by prezentował … Ela, Beata ? Hmmmmm w sumie możliwe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 15 minut temu, Marcos73 napisał: Polubiłaś prasowanie? pozdro I ty? A już miałem Janowi napisać, że może trzeba by wyprasować zwoje mózgowe, może lepiej zaczną działać, ale się powstrzymałem... ps kontynuując: Nie sprzedawaj nikomu namiarów na miejscówkę i linię freerajdową szczególnie po świeżym opadzie. Kwaterą też się nie dziel. No chyba, że słaba była. Mozesz go urazić. Edytowane 8 Lutego przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Godzinę temu, .Beata. napisał: A z tą deską coś jest na rzeczy… ..oj tam oj tam 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Oj tam oj tam będzie, jak oprócz leśników do kolejarzy się wkręcimy… mają imprezę 1 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Teraz, .Beata. napisał: mają imprezę 1 marca ..będą sie "marcować".... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 11 minut temu, Lexi napisał: ..będą sie "marcować".... 🙂 Marku, czy chciałbyś nam coś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 6 minut temu, .Beata. napisał: Marku, czy chciałbyś nam coś powiedzieć? Tak.. moje kocury już czekają... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego ... moje najlepsze nartowanie, już sporo lat temu, ale do tego trzeba jednak mieszkać jakoś tam "w pobliżu" - https://whiteface.com/mountain/trail-map/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 10 godzin temu, .Beata. napisał: Oj tam oj tam będzie, jak oprócz leśników do kolejarzy się wkręcimy… mają imprezę 1 marca Kolejarze jadą pociągiem więc przyjeżdżają już nagrzani, wiem, bo tata jeździł na grzyby, kolejarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 1 godzinę temu, Dany de Vino napisał: ... moje najlepsze nartowanie, już sporo lat temu, ale do tego trzeba jednak mieszkać jakoś tam "w pobliżu" - https://whiteface.com/mountain/trail-map/ Moje takie przy okazji https://www.skibanff.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Gdy ktoś w kolejce do wyciągu pakuje się pomiędzy Twoje narty podjeżdżając pod samą dupę, albo wpierniczy Ci się wprost na twoje wycacane narty po raz 1, 2, 3, ..., 10 nie zwracaj mu uwagi, nie odpychaj kijami ani łokciami, najlepiej nie obracaj się i zdawaj się nie zauważyć. Tym bardziej gdy nie ma kijków i wali na rentalach. Możesz go urazić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 15 minut temu, Kubis napisał: Gdy ktoś w kolejce do wyciągu pakuje się pomiędzy Twoje narty podjeżdżając pod samą dupę, albo wpierniczy Ci się wprost na twoje wycacane narty po raz 1, 2, 3, ..., 10 nie zwracaj mu uwagi, nie odpychaj kijami ani łokciami, najlepiej nie obracaj się i zdawaj się nie zauważyć. Tym bardziej gdy nie ma kijków i wali na rentalach. Możesz go urazić. Nie zaczynaj rozmów z pijanymi rodzicami nt wychowania jeśli tak zachowywała się ich latorośl. Tym bardziej jak tak zachowywali się oni sami. Możesz ich urazić. A oni ciebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego (edytowane) To można saute Nie krytykuj puszczanej muzyki. Mozesz urazić fanow Taylor Smith i trapu. ew. zmienić na Swift, wszak Grammy oraz skasować literkę t i będzie git sztywniuteńko rap ze stolycy wszak babcia mieszkała obok Dymszy po sąsiedzku przy Koscielnej, nawiasem mówiąc babci urazić już nie możesz https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,3056863.html mamy też nie a ona sierotą z powstania warszawskiego http://domstrobow.prv.pl/historia.html poniekąd, w książce Ocalone Dzieciństwo Krysiaka pisali Edytowane 11 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Czy fakt mieszkania w sąsiedztwie kogoś znanego, czyni tę osobę również znaną? Tak tylko pytam, bo wielokrotne przypominanie tego, nie spowoduje, że tak się stanie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 22 minuty temu, kordiankw napisał: Czy fakt mieszkania w sąsiedztwie kogoś znanego, czyni tę osobę również znaną? Tak tylko pytam, bo wielokrotne przypominanie tego, nie spowoduje, że tak się stanie. Najważniejszy jest upór...jak będziesz słuchał dzień w dzień Stonsów to w końcu i do Ciebie ustawi się kolejka po autografy.. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi