star Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Wzorowane na https://wspinanie.pl/2024/02/jak-zostac-fajnym-wspinaczem-sezon-sciankowy/?_gl=1*hjmee*_gcl_au*MTE5MzAxMDY1OC4xNzAzMTkyODgy oraz komentarzach https://forum.wspinanie.pl/read.php?7,717593,717595#msg-717595 na razie wpisuje się jedynie lski przez kombinezon;-) liczę na kreatywność... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Napisz jeszcze czy wolisz normalnie, czy z sarkazmem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 3 godziny temu, Kubis napisał: Napisz jeszcze czy wolisz normalnie, czy z sarkazmem Zgadnij. Próbowałem wykorzystać Gpt4 do wygenerowania ale jak się z nią dogadałem to mi zapodała jakieś suchary. Sam bym wymyślił ale mnie wena opuściła bitch... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 5 hours ago, star said: Zgadnij. Próbowałem wykorzystać Gpt4 do wygenerowania ale jak się z nią dogadałem to mi zapodała jakieś suchary. Sam bym wymyślił ale mnie wena opuściła bitch... Przypomnij sobie Armaniego i wena Ci wróci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Cześć Durny temat, durne pytanie - ja założyciela nie czytam w ogóle więc mogę się mylić. Fajnym można być tylko dla siebie - reszta nie ma znaczenia. Jeżeli ideą jest być fajnym dla innych to niestety witają Tworki, Kobierzyn ... czy coś tam. Jeżeli się tego nie zrozumie zawsze będzie się dupkiem/dupką. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Fajny narciarz składa się z narciarza właściwego, z liczby kijków równej liczbie rąk i z jednego kasku. Fajny narciarz posiada oczy dookoła głowy oraz pogodne spojrzenie. Fajny narciarz może zawierać jedynie śladowe ilości alkoholu. Fajny narciarz nie może zawierać kija w d*pie. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Durny temat, durne pytanie - ja założyciela nie czytam w ogóle więc mogę się mylić. Fajnym można być tylko dla siebie - reszta nie ma znaczenia. Jeżeli ideą jest być fajnym dla innych to niestety witają Tworki, Kobierzyn ... czy coś tam. Jeżeli się tego nie zrozumie zawsze będzie się dupkiem/dupką. Pozdro Cytując wielkich Polaków, mamy pierwszą zasadę: GÓRY, NARTY, KAJAKI, ROWERY ITD. NIE SĄ DLA WSZYSTKICH - SĄ DLA WYBRANYCH, KTÓRZY PONIOSĄ KOSZTY ADAPTACJI I DOCENIĄ WALORY ORAZ ZASADY - RESZTA NIECH SPIERDALA. ps nie Mitku ty się nigdy nie przewracasz, ani nie mylisz, jak każdy fajny narciarz. Edytowane 8 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) Będę postępował metodycznie i przerabiał punkt po punkcie. Jak method man. Zacznę więc od drugiego. Nie dawaj rad treningowych poczatkujacym chcącym bić rekord prędkości na GPS. Możesz ich urazić. Nie tłumacz, że długość ma znaczenie... szerokość przecież też. Możesz kogoś urazić. Edytowane 8 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) To można prawie sauté. Nie witaj się z nikim, nie krzycz na stoku do mijanych narciarzy hej, Grüß Gott czy cześć. Nawet jeśli jesteś w górach. Bedziesz wziety za pojeba. Jeśli usłyszą. Edytowane 8 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Dawaj narciarską wersję punktu 11, bo ciekaw jestem co Ci wyjdzie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 8 minut temu, SzymQ napisał: Dawaj narciarską wersję punktu 11, bo ciekaw jestem co Ci wyjdzie 🙂 Nie wiem czy zauważysz modyfikację: 11) Ubieraj zawsze firnowe ciuchy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 12 minutes ago, star said: Nie wiem czy zauważysz modyfikację: 11) Ubieraj zawsze firnowe ciuchy. Zaskoczyłeś mnie - wena widzę wróciła dzięki Armaniemu 🙂 Spodziewałem się o Wedzeuszach i innych aspektów forumowych, a tu tak... nieszablonowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Ja dodam od siebie - podjechanie pod stok Tico 1.0 + LPG nie jest glamour 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) Godzinę temu, star napisał: Nie wiem czy zauważysz modyfikację: 11) Ubieraj zawsze firnowe ciuchy. Widzę Tadek że ostanie górskie występy odcisnęły głębokie piętno na Twojej psychice... coś poszło "nie tak"? *(serio pytam) Edytowane 8 Lutego przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Nie jedź na narty wcale, możesz kogoś urazić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 50 minut temu, Kubis napisał: Nie jedź na narty wcale, możesz kogoś urazić. Szczególnie forumowiczów, którzy zostali w domu. Potem będą się pytali, czy w górach coś poszło nie tak, ze źle skrywaną nadzieją w głosie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2 godziny temu, SzymQ napisał: Zaskoczyłeś mnie - wena widzę wróciła dzięki Armaniemu 🙂 Spodziewałem się o Wedzeuszach i innych aspektów forumowych, a tu tak... nieszablonowo. Wedzewiakach i widzewiakach raczej, tyko bayern, mercedes i bęc... ps na niemieckich ciuchach się nie znam, jeno spyder, bogner... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Lexi napisał: Widzę Tadek że ostanie górskie występy odcisnęły głębokie piętno na Twojej psychice... coś poszło "nie tak"? *(serio pytam) Firnowe ciuchy wyglądają tak dubel cdn Edytowane 8 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 1 godzinę temu, Lexi napisał: Widzę Tadek że ostanie górskie występy odcisnęły głębokie piętno na Twojej psychice... coś poszło "nie tak"? *(serio pytam) Firnowe ciuchy wyglądają tak ps tak wyglebilem się dwa razy wyczerpując limit z poprzednich dwóch tygodni, nastąpiły więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 15 minut temu, star napisał: Firnowe ciuchy wyglądają tak ps tak wyglebilem się dwa razy wyczerpując limit z poprzednich dwóch tygodni, nastąpiły więc... Współrzędne jak tam dojechać i czy stok chodzi … dzieci zostawię na Zwardoniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 9 minut temu, KrzysiekK napisał: Współrzędne jak tam dojechać i czy stok chodzi … dzieci zostawię na Zwardoniu Arapahoe Basin Ski Area - jade z tobą, żonę zostawiam w Łodzi... https://waligorski.art/liryka.php?litera=z&nazwa=300 https://www.snowskool.com/blog/where-can-you-ski-in-summer https://www.coloradoski.com/resorts/arapahoe-basin/ Edytowane 8 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 10 minut temu, KrzysiekK napisał: Współrzędne jak tam dojechać i czy stok chodzi … dzieci zostawię na Zwardoniu Mi też ten facet się spodobał;-) ale ze aż tak? Edytowane 8 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 28 minut temu, star napisał: Mi też ten facet się spodobał;-) ale ze aż tak? Nooo zjawiskowy wręcz 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 48 minut temu, star napisał: Mi też ten facet się spodobał;-) 19 minut temu, KrzysiekK napisał: Nooo zjawiskowy wręcz https://www.skiforum.pl/topic/65525-po-prostu-mily-spontaniczny-gay-kontakt/?tab=comments#comment-727084 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 7 minut temu, Lexi napisał: https://www.skiforum.pl/topic/65525-po-prostu-mily-spontaniczny-gay-kontakt/?tab=comments#comment-727084 Raczej autoironia, rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi