Ir3k Napisano 29 Września 2024 Udostępnij Napisano 29 Września 2024 Kastle, świetna mniej popularna u nas narta. Patrz na szerokość narty pod butem - jeździsz dużo po przygotowanych stokach <=70mm, chcesz jeździć po za stokiem, częściej po rozjeżdżonym śniegu wtedy narty 70-85mm pod butem. Im szersze, tym będą mniej dynamiczne między skrętami, za to stabilniejsze w gorszych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano 8 Października 2024 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2024 Stanęło na Nordica Dobermann Spitfire 76 Pro od kolegi Bruner79 Czekam na sezon z niecierpliwością. A, jak ktoś może polecić instruktora dla mnie (w sensie, że prawdopodobnie trzeba będzie oduczyć dorosłego chłopa błędów, które popełnia) to chętnie pozbieram kontakty. Z pierwszym śniegiem na jakiś weekend będę chciał skoczyć pewnie i skorzystać z możliwości nauki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 Października 2024 Udostępnij Napisano 8 Października 2024 W dniu 8.10.2024 o 12:28, poziom napisał: Stanęło na Nordica Dobermann Spitfire 76 Pro od kolegi Bruner79 Czekam na sezon z niecierpliwością. A, jak ktoś może polecić instruktora dla mnie (w sensie, że prawdopodobnie trzeba będzie oduczyć dorosłego chłopa błędów, które popełnia) to chętnie pozbieram kontakty. Z pierwszym śniegiem na jakiś weekend będę chciał skoczyć pewnie i skorzystać z możliwości nauki. Rozwiń Też takie chciałem kupić jakiś czas temu, ale jakoś się nie udało trafić odpowiedniego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Października 2024 Udostępnij Napisano 8 Października 2024 W dniu 8.10.2024 o 12:28, poziom napisał: Z pierwszym śniegiem na jakiś weekend będę chciał skoczyć pewnie i skorzystać z możliwości nauki Rozwiń Z pierwszym śniegiem korzystaj z tego co kupiłeś czyli baw się i głowy jakąś godzinką czy dwoma szkoleniowo sobie nie zawracaj. Znajdz wyjazd szkoleniowy lub na miejscu instruktora który poświęci min 3/5 godzin przez kolejne 5/6 dni najlepiej żeby coś nagrał i później omówił żebyś widział siebie gdzie robisz błędy i mógł je kolejnego dnia eliminować. To naprawdę słuszna droga oczywiście więcej kosztuje. Ja wielu nie znam bo jestem również na etapie nauki ale jest w Zwardoniu @Adam ..DUCH lub szkolenia w Sappadzie organizuje @Tadeo ostatnio pisał Marcin @kss_marcin_skispa dalej @Gabrik organizuje też szkolenie w Ita tu trzeba go pytać bo miejsc raczej było mało a już trochę czasu minęło od pierwszej informacji -wyjazd szkoleniowy z @PSmok … pewnie wielu innych Ogólnie czytaj forum bo między wierszami często padają osoby które szkolą sam tak znalazłem @Adam ..DUCH i @Tadeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 Października 2024 Udostępnij Napisano 8 Października 2024 W dniu 8.10.2024 o 16:04, Victor napisał: Z pierwszym śniegiem korzystaj z tego co kupiłeś czyli baw się i głowy jakąś godzinką czy dwoma szkoleniowo sobie nie zawracaj. Znajdz wyjazd szkoleniowy lub na miejscu instruktora który poświęci min 3/5 godzin przez kolejne 5/6 dni najlepiej żeby coś nagrał i później omówił żebyś widział siebie gdzie robisz błędy i mógł je kolejnego dnia eliminować. To naprawdę słuszna droga oczywiście więcej kosztuje. Ja wielu nie znam bo jestem również na etapie nauki ale jest w Zwardoniu @Adam ..DUCH lub szkolenia w Sappadzie organizuje @Tadeo ostatnio pisał Marcin @kss_marcin_skispa dalej @Gabrik organizuje też szkolenie w Ita tu trzeba go pytać bo miejsc raczej było mało a już trochę czasu minęło od pierwszej informacji -wyjazd szkoleniowy z @PSmok … pewnie wielu innych Ogólnie czytaj forum bo między wierszami często padają osoby które szkolą sam tak znalazłem @Adam ..DUCH i @Tadeo Rozwiń Ale Gabrik,to chyba tylko organizuje szkolenia,nie szkoli🤔🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Października 2024 Udostępnij Napisano 8 Października 2024 W dniu 8.10.2024 o 16:16, Edwin napisał: Ale Gabrik,to chyba tylko organizuje szkolenia,nie szkoli🤔🤔 Rozwiń … organizuje wyjazd już nie będę edytował 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Października 2024 Udostępnij Napisano 8 Października 2024 W dniu 8.10.2024 o 16:16, Edwin napisał: Ale Gabrik,to chyba tylko organizuje szkolenia,nie szkoli🤔🤔 Rozwiń To kwestia czasu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 Października 2024 Udostępnij Napisano 8 Października 2024 W dniu 8.10.2024 o 17:24, kordiankw napisał: To kwestia czasu 😉 Rozwiń To gratuluję postępów,bo pamiętam wpisy z bodajże 5 lat wstecz Gabrika😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi