Ir3k Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września Kastle, świetna mniej popularna u nas narta. Patrz na szerokość narty pod butem - jeździsz dużo po przygotowanych stokach <=70mm, chcesz jeździć po za stokiem, częściej po rozjeżdżonym śniegu wtedy narty 70-85mm pod butem. Im szersze, tym będą mniej dynamiczne między skrętami, za to stabilniejsze w gorszych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano 8 Października Autor Udostępnij Napisano 8 Października Stanęło na Nordica Dobermann Spitfire 76 Pro od kolegi Bruner79 Czekam na sezon z niecierpliwością. A, jak ktoś może polecić instruktora dla mnie (w sensie, że prawdopodobnie trzeba będzie oduczyć dorosłego chłopa błędów, które popełnia) to chętnie pozbieram kontakty. Z pierwszym śniegiem na jakiś weekend będę chciał skoczyć pewnie i skorzystać z możliwości nauki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października 2 godziny temu, poziom napisał: Stanęło na Nordica Dobermann Spitfire 76 Pro od kolegi Bruner79 Czekam na sezon z niecierpliwością. A, jak ktoś może polecić instruktora dla mnie (w sensie, że prawdopodobnie trzeba będzie oduczyć dorosłego chłopa błędów, które popełnia) to chętnie pozbieram kontakty. Z pierwszym śniegiem na jakiś weekend będę chciał skoczyć pewnie i skorzystać z możliwości nauki. Też takie chciałem kupić jakiś czas temu, ale jakoś się nie udało trafić odpowiedniego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października 3 godziny temu, poziom napisał: Z pierwszym śniegiem na jakiś weekend będę chciał skoczyć pewnie i skorzystać z możliwości nauki Z pierwszym śniegiem korzystaj z tego co kupiłeś czyli baw się i głowy jakąś godzinką czy dwoma szkoleniowo sobie nie zawracaj. Znajdz wyjazd szkoleniowy lub na miejscu instruktora który poświęci min 3/5 godzin przez kolejne 5/6 dni najlepiej żeby coś nagrał i później omówił żebyś widział siebie gdzie robisz błędy i mógł je kolejnego dnia eliminować. To naprawdę słuszna droga oczywiście więcej kosztuje. Ja wielu nie znam bo jestem również na etapie nauki ale jest w Zwardoniu @Adam ..DUCH lub szkolenia w Sappadzie organizuje @Tadeo ostatnio pisał Marcin @kss_marcin_skispa dalej @Gabrik organizuje też szkolenie w Ita tu trzeba go pytać bo miejsc raczej było mało a już trochę czasu minęło od pierwszej informacji -wyjazd szkoleniowy z @PSmok … pewnie wielu innych Ogólnie czytaj forum bo między wierszami często padają osoby które szkolą sam tak znalazłem @Adam ..DUCH i @Tadeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października 10 minut temu, Victor napisał: Z pierwszym śniegiem korzystaj z tego co kupiłeś czyli baw się i głowy jakąś godzinką czy dwoma szkoleniowo sobie nie zawracaj. Znajdz wyjazd szkoleniowy lub na miejscu instruktora który poświęci min 3/5 godzin przez kolejne 5/6 dni najlepiej żeby coś nagrał i później omówił żebyś widział siebie gdzie robisz błędy i mógł je kolejnego dnia eliminować. To naprawdę słuszna droga oczywiście więcej kosztuje. Ja wielu nie znam bo jestem również na etapie nauki ale jest w Zwardoniu @Adam ..DUCH lub szkolenia w Sappadzie organizuje @Tadeo ostatnio pisał Marcin @kss_marcin_skispa dalej @Gabrik organizuje też szkolenie w Ita tu trzeba go pytać bo miejsc raczej było mało a już trochę czasu minęło od pierwszej informacji -wyjazd szkoleniowy z @PSmok … pewnie wielu innych Ogólnie czytaj forum bo między wierszami często padają osoby które szkolą sam tak znalazłem @Adam ..DUCH i @Tadeo Ale Gabrik,to chyba tylko organizuje szkolenia,nie szkoli🤔🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października 15 minut temu, Edwin napisał: Ale Gabrik,to chyba tylko organizuje szkolenia,nie szkoli🤔🤔 … organizuje wyjazd już nie będę edytował 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Godzinę temu, Edwin napisał: Ale Gabrik,to chyba tylko organizuje szkolenia,nie szkoli🤔🤔 To kwestia czasu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października 8 minut temu, kordiankw napisał: To kwestia czasu 😉 To gratuluję postępów,bo pamiętam wpisy z bodajże 5 lat wstecz Gabrika😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi