Tadeo Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego (edytowane) Mam 5 miejsc wolnych na szkolenie narciarskie w miejscowosci Sappada ( Wlochy ) 17-24.02 24.02-2.03 Koszt 600€ - obejmuje zakwaterowanie ,skipas szkolenie. Duże przestronne apartamenty , z kuchnia ,salonem lazienka. lv_0_20231223143718.mp4 Edytowane 3 Lutego przez Tadeo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Terminu nie podales 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeo Napisano 3 Lutego Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 17-24.02 24.02- 2.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefano888 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Witam jak z dojazdem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz199 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego (edytowane) super sprawa, ale teraz nie mam pieniędzy ale może kiedyś 😊 Edytowane 28 Lutego przez Mateusz199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeo Napisano 12 Lutego Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego W dniu 8.02.2024 o 17:19, stefano888 napisał: Witam jak z dojazdem ? Witam dojazd własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Człowiek-instytucja,Tadeusz Tadeo Skowroński https://gazetawroclawska.pl/na-narty-do-wloskiej-sappady-z-czolowym-polskim-instruktorem-sylwetka-tadeusza-skowronskiego/ar/c2-18333251 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 godziny temu, Victor napisał: Człowiek-instytucja,Tadeusz Tadeo Skowroński https://gazetawroclawska.pl/na-narty-do-wloskiej-sappady-z-czolowym-polskim-instruktorem-sylwetka-tadeusza-skowronskiego/ar/c2-18333251 Jak na 60 latka bardzo dobry wynik w tym podciąganiu na drążku 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 35 minut temu, Edwin napisał: Jak na 60 latka bardzo dobry wynik w tym podciąganiu na drążku 😄 Na 50 urodziny podciągnąłem się 50 razy i to nachwytem a nie podchwytem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) To na zawody zapitalaj😁 Brawo Ty. A na jednej ręce udało się Tobie podciągnąć? Mowa oczywiście bez podchwytu drugą ręką. Edytowane 23 Lutego przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 4 minuty temu, Edwin napisał: To na zawody zapitalaj😁 Brawo Ty. A na jednej ręce udało się Tobie podciągnąć? Mowa oczywiście bez podchwytu drugą ręką. W młodości tak, ale ja mam przeszłość gimnastyczną 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) To na pewno się przydało w jeździe na nartach. Ja od 15 roku życia miałem pierdolca na punkcie ćwiczeń,a że byłem mały to się dużo podciagalem. Lata ćwiczyłem i pierwszą siłownie u nas ze znajomymi otwierałem. Mój rekord to było 5 razy i niejedną flaszkę w zakładach wygrałem 😁😁Dla tych co się wspinają to żaden wyczyn,tylko oni są wysuszeni😄 Edytowane 23 Lutego przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 11 minut temu, Edwin napisał: Mój rekord to było 5 razy a ile masz w obwodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 8 minut temu, Jan napisał: a ile masz w obwodzie ? Czego? Pisiora?😁😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) 34 lat temu 41 cm biceps,119 w klacie .130 kg w wyciskaniu na ławeczce przy wadze 65 kg i wzroscie164, to w 90 r było wicemistrzostwo polski.W tamtych czasach to mało wiedziało co to kulturystyka. Teraz to w złym kierunku poszło.Coś jeszcze?? Edytowane 29 Lutego przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Teraz groźniej wyglądam,tak że wiesz 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Cześć Troszkę jakby Ci się włosy na dół buzi przeniosły ale za to uśmiech cały czas żywy i zaraźliwy - tak trzymać! Ja nigdy się nie podciągałem na drążku więc szczerze kolegów podziwiam. Pozdrowienia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 14 minut temu, Edwin napisał: 30 lat temu 41 cm biceps,119 w klacie .130 kg w wyciskaniu na ławeczce przy wadze 65 kg i wzroscie164, to w 90 r było wicemistrzostwo polski.W tamtych czasach to mało wiedziało co to kulturystyka. Teraz to w złym kierunku poszło.Coś jeszcze?? 2016, w wieku 51 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego No pięknie, trochę starszy jesteś ale widzę, że forma jest👍 Mi kręgosłup odmawia posłuszeństwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 6 minut temu, kordiankw napisał: 2016, w wieku 51 lat Po prostu solidny rocznik. 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 18 minut temu, Mitek napisał: Cześć Troszkę jakby Ci się włosy na dół buzi przeniosły ale za to uśmiech cały czas żywy i zaraźliwy - tak trzymać! Ja nigdy się nie podciągałem na drążku więc szczerze kolegów podziwiam. Pozdrowienia Bo ja generalnie fajny facet jestem i jak mówią nie da się mnie nie lubić 😁😁😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 3 minuty temu, Lexi napisał: Po prostu solidny rocznik. 👍 Myślałem, że ją to solidny... Ale fakt co wstecz to lepsze niezniszczalne roczniki,bo teraz to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 5 minut temu, Edwin napisał: No pięknie, trochę starszy jesteś ale widzę, że forma jest👍 Mi kręgosłup odmawia posłuszeństwa... Kiedyś przed pożarem serwerów skiforum zamieszczałem mój godzinny zestaw ćwiczeń na materacu na wzmocnienie gorsetu mięśniowego. Ja jestem po operacji kręgosłupa w 2000 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) Pamiętam. Ja trenowałem ludzi przez lata. Teraz to się nazywa trener personalny. Tylko u mnie to w tej chwili nazywa się lenistwo. I muszę dopisać, że bardzo mądrze pisałeś wtedy. Edytowane 23 Lutego przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego W dniu 23.02.2024 o 15:58, Edwin napisał: Pamiętam. I muszę dopisać, że bardzo mądrze pisałeś wtedy. Czy to uwaga, że teraz już nie piszę mądrze 🤓? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi