lucky_luke Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Witam, Od pewnego czasu mierze się z przemarzaniem palca w jednym bucie (relatywnie nowym - 3 sezon). Ostatnio na jasnych skarpetach okazało się, że przód stopy mam cały zamoczony. Bo bliższych oględzinach wydaje mi się ( z naciskiem na wydaje); że nieszczelny jest przód na łączeniu warstw poniżej 1 klamry. Ma ktoś jakieś doświadczenia w temacie i sprawdzony patent? Kupiłem dziś taśmę izolacyjną i będę eksperymentował z oklejeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego (edytowane) Nie jesteś pierwszy, nie ostatni 😉 Edytowane 1 Lutego przez Kubis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky_luke Napisano 18 Lutego Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego Taśma izolacyjna 100 procent skuteczności. Tydzień na jednym obklejeniu bez przemakania. No i jeszcze pod kolor buta dobrałem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi