rafal Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Cześć Szuka ktoś może 1 osoby na wyjazd weekendowy przedłużony 3-4 dni. Warszawa - gdziekolwiek Termin - dostosuje się. 🙂 Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Napisałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 17-18 luty, Wisła , Krynica...może ktoś rozważa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego W sobotę 17 będę pewnie w Wisle, Istebnej, Szczyrku(??). W zależności gdzie trochę wiecej śniegu zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Ja byłbym wstępnie za Czantorią. Na kamerkach wygląda, że mają śnieg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 40 minut temu, SzymQ napisał: Ja byłbym wstępnie za Czantorią. Na kamerkach wygląda, że mają śnieg. Też mogę wpaść mam jeszcze dwa karnety do wykorzystania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 3 godziny temu, SzymQ napisał: Ja byłbym wstępnie za Czantorią. Na kamerkach wygląda, że mają śnieg. Sprawdzę w tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Przepraszam koledzy, ale ja jednak na 99% się nie pojawię 😞 Udanego nartowania Wam życzę i liczę, że widzimy się w Zwardoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi