mikita111 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Cześć, przymierzam się do kupna nowej kurtki narciarskiej. Dotychczas używałem Blizzard z membraną 10000, z tego co pamiętam to Toray. Kurtka służyła od jakiegoś 2006 roku, ale padło już większość suwaków od kieszeni. Użytkowanie - przygotowane stoki, bez temperatur ekstremalnych - 7-14 dni w roku Zależy mi na dużej ilości kieszeni - zawsze się przydają. Budżet - do 2k Przeglądając kurtki w sklepie spodobała mi się Fischer RC4 - kosztuje ok. 1800 zł, membrana 20000 Drymaxx Ultimate - nie znam tego tej membrany. Macie o tej kurtce / membranie jakieś opinie? W tym budżecie jakieś lepsze opcje znajde? Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 17 minut temu, mikita111 napisał: Cześć, przymierzam się do kupna nowej kurtki narciarskiej. Dotychczas używałem Blizzard z membraną 10000, z tego co pamiętam to Toray. Kurtka służyła od jakiegoś 2006 roku, ale padło już większość suwaków od kieszeni. Użytkowanie - przygotowane stoki, bez temperatur ekstremalnych - 7-14 dni w roku Zależy mi na dużej ilości kieszeni - zawsze się przydają. Budżet - do 2k Przeglądając kurtki w sklepie spodobała mi się Fischer RC4 - kosztuje ok. 1800 zł, membrana 20000 Drymaxx Ultimate - nie znam tego tej membrany. Macie o tej kurtce / membranie jakieś opinie? W tym budżecie jakieś lepsze opcje znajde? Dzięki, Ta kurtka jest do kupienia za około 600 zł. Membrana jest ok. Kwestia gustu/kolorystyki i rozmiaru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego W dniu 27.01.2024 o 21:48, moruniek napisał: Ta kurtka jest do kupienia za około 600 zł. Membrana jest ok. Kwestia gustu/kolorystyki i rozmiaru. Czytaj TK-Maxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 46 minut temu, grimson napisał: Czytaj TK-Maxx. Akurat tam nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi