KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 18:06 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:06 3 godziny temu, labas napisał: Wpadnij na Palenicę w Szczawnicy, jest tak pusto że czasami się wkurzałem że nie ma z kim pogadać na krześle. Poważnie takie pustki? Hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 18:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:10 Poważnie, pusto, aż głupio jeździć.🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 18:12 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:12 1 minutę temu, labas napisał: Poważnie, pusto, aż głupio jeździć.🤣 A w Białce dojebane po sufit. Jak to możliwe? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 18:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:19 Państwowa kolej linowa, zapracowali uczciwie przez parę lat, robili wszystko na ,,odpierol". Teraz naprawdę stoki są zrobione perfekt, ale ludzi brak. Są dwie trasy, zjeżdżasz do kolejki i nie widzisz żywego ducha i tak jest do 11.. Palenica jestg czynna od 8 rano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 18:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:20 6 minut temu, Marcos73 napisał: A w Białce dojebane po sufit. Jak to możliwe? pozdro Na Palenicy są dwie trasy, ale trudne, nawet ta tak zwana rodzinna, stwarza duże problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 18:23 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:23 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Żyj szybko, umrzyj młodo 13 minut temu, Chertan napisał: No to po ptokach, bo młodo już nie umrzesz. Ale szybko jeszcze pożyć możesz. 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: i pozostaw piękne zwłoki i to jest do zrobienia - wskoczyć w jakąś szczelinkę na lodowcu, w kolorowym stroju narciarskim pozostaje się pięknym na zawsze 🙂 ale szkoda takiego każdego,nieważne czy narciarz, alpinista czy himalaista 😞 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Poniedziałek o 18:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:25 2 minutes ago, labas said: Państwowa kolej linowa, zapracowali uczciwie przez parę lat, robili wszystko na ,,odpierol". Teraz naprawdę stoki są zrobione perfekt, ale ludzi brak. Są dwie trasy, zjeżdżasz do kolejki i nie widzisz żywego ducha i tak jest do 11.. Palenica jestg czynna od 8 rano. Ponoć jeżdżą tam tacy, którzy tłuką kijami po plecach i ludzie się wystraszyli 😉 A jak w weekendy? Też tak pusto? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 18:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:25 2 minuty temu, labas napisał: Na Palenicy są dwie trasy, ale trudne, nawet ta tak zwana rodzinna, stwarza duże problemy. Wiem - byłem ale tylko raz. Z synem, mieli tam trening na górze przy orczyku. Załapałem się, bo było miejsce w autobusie. Przez jakąś kładkę chyba się przejeżdżało do krzesła. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 18:27 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:27 sorry, mam bana na emotki. Niech nikt nie myśli że nie czytam, potrafię poskładać literki do kupy. Ba nawet rozumiem co czytam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 18:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:29 1 minutę temu, Marcos73 napisał: sorry, mam bana na emotki. Niech nikt nie myśli że nie czytam, potrafię poskładać literki do kupy. Ba nawet rozumiem co czytam. pozdro Co masz ?! Ale o co chodzi bo nie kumam? Przecież wszytko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 18:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:32 1 minutę temu, KrzysiekK napisał: Co masz ?! Ale o co chodzi bo nie kumam? Przecież wszytko ok. No bana - nie mogę żadnej reakcji wstawić. Not today my darling - taka info ze strony. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 18:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:34 1 minutę temu, Marcos73 napisał: No bana - nie mogę żadnej reakcji wstawić. Not today my darling - taka info ze strony. pozdro A po staremu, czyli np dwukropek i nawias ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 18:35 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:35 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Not today my darling może to koleżanka z którą byłeś umówiony, tylko nie zwróciłeś uwagi bo byłeś zaaferowany pisaniem posta 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Poniedziałek o 18:42 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:42 9 minut temu, Marcos73 napisał: No bana - nie mogę żadnej reakcji wstawić. Not today my darling - taka info ze strony. pozdro 6 minut temu, Suave napisał: może to koleżanka z którą byłeś umówiony, tylko nie zwróciłeś uwagi bo byłeś zaaferowany pisaniem posta 🙂 To chyba ze mną 🙃😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi