moruniek Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia W rodzinie zawitały nowe narty, dołączyły do młodszego brata. Zobaczymy co potrafią na śniegu. To prezent urodzinowy dla syna, tylko że on urodziny ma w czerwcu. Dać czy nie dać mu teraz pojeździć oto jest pytanie ? Nowe Nowe i ich młodszy brat. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Przyznaj się lepiej, że sam masz ochotę zabrać na spacer te "Fiszki", przejedź się i nie miej poczucia winy. ☺️ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 8 godzin temu, moruniek napisał: W rodzinie zawitały nowe narty, dołączyły do młodszego brata. Zobaczymy co potrafią na śniegu. To prezent urodzinowy dla syna, tylko że on urodziny ma w czerwcu. Dać czy nie dać mu teraz pojeździć oto jest pytanie ? Nowe Nowe i ich młodszy brat. jasne, że dać, po co czekać, wszak to tylko liczba, urodziny znaczy; a propos widzewiaka uwagi to, też kiedyś kupiłem chrześnicy slalomki sztekla, takie 165, a co, kto pierwszy jeździł, ja oczywiście, zakochałem się, piękna narta, kręci jak szalona, szczerze mówiąc, to nie wiem czy ona je odpaliła na stoku, miała po mnie takie 156 i się nieco przyzwyczaiła, może w tym roku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 3 godziny temu, widzewiak_z_gor napisał: Przyznaj się lepiej, że sam masz ochotę zabrać na spacer te "Fiszki", przejedź się i nie miej poczucia winy. ☺️ Czytasz mi w myślach 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Dać dzieciakowi. Nie wiadomo co za rok będzie, czy będzie zima, czy będzie kasa. Córka jeździ obecnie na urodzinowych, a do urodzin dwa miesiące. I cieszy się jak dziecko z Atomic Bent 100 180cm (a teraz czekam na na falę hejtu za takie narty dla dziewczynki 🙂 ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 4 minuty temu, Wojcio napisał: Dać dzieciakowi. Nie wiadomo co za rok będzie, czy będzie zima, czy będzie kasa. Córka jeździ obecnie na urodzinowych, a do urodzin dwa miesiące. I cieszy się jak dziecko z Atomic Bent 100 180cm (a teraz czekam na na falę hejtu za takie narty dla dziewczynki 🙂 ). To dobra decha, jak jej się podobają to o co chodzi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 42 minuty temu, Wojcio napisał: Dać dzieciakowi. Nie wiadomo co za rok będzie, czy będzie zima, czy będzie kasa. Córka jeździ obecnie na urodzinowych, a do urodzin dwa miesiące. I cieszy się jak dziecko z Atomic Bent 100 180cm (a teraz czekam na na falę hejtu za takie narty dla dziewczynki 🙂 ). Cześć Kacper ma jakiegoś Atomica tego konceptu i bardzo sobie chwali. Deska dość sztywna a do tego taliowana więc nadaje się i do normalnej jazdy a na park świetna. Zawsze ją zabiera jako drugą nartę. jeździłem nie raz potwierdzam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 51 minut temu, Wojcio napisał: Córka jeździ obecnie na urodzinowych, a do urodzin dwa miesiące Mój jeździ w prezencie ślubnym, a ma 15 lat. Mam nadzieję, że się ożeni bo będzie musiał oddać😀 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi