master32 Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dynastar Speed Omeglass WC 08/09 Fischer Worldcup SL 09/10 Rossignol 9X WC 08/09 Lange Worldcup 160 lub Super Comp (na razie rozważam któreP Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aztek Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Botki: Fischer Progressor 100 Kurtka: Salomon Aero X 3:1 W planie jeszcze rękawice i bielizna termoaktywna - ale to już chyba Mikołaj przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel29 Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 fischer rc4 race sc: 170cm, r-13:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Każdy ma swoje zabawki:D Duel G-Force z autografem Mistrza Świata Fis Carving Cup Gianluca Grigoletto. Załączone miniatury Użytkownik kneisslpolska edytował ten post 08 grudzień 2009 - 21:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiespol Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Na ten sezon kupilem nowe buty Rosigniol Zenith 90, mam nadzieje ze beda sie dobrze sprawowaly na stoku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja sobie sprawilem zapiecie SAFEMAN!! moze ktos poradzic jaki kask jest w miare tani i dobry?? Każdy który nie będzie gniótł twojej głowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajgab Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Buty Nordica Speedmachine 120 Völkl Racetiger racing sl rok 09/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Moj nowy diwajs na ten sezon to skarpetki SKI DEODORANT GRATULUJE zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drops Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A ja na ten sezon postanowilem zrobic wycieczke w strone off-piste Jazda na slalomkach dalej mi sie podoba ale wypad poza trase nie jest przyjemny wiec nabylem Movement Evolution z 2006 w stanie idealnym nawet nie ma rys na kalkomani Snowboard Atomic Firestarter 161 Juz sie nia moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel29 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 kupilem to samo (nowa kolekcja), miales juz okazje sprawdzic jak sie jezdzi? witam.niestety jeszcze nie.kupiłem je dopiero niedawno.sam jestem ciekaw ,bo do tej pory jezdziłem na bardziej miękkim sprzęcie.pozdrawiam.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiass777 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja kupiłem buty Head edge 7.0 ht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mychu Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 1. Kurtka Karbon Spectrum kolor Spring Grass 2. Spodnie CLTN Freestyle Survive 3. Rękawice DAKINE FRONTIER GORE-TEX 4. (jeszcze w planach) Gogle Oakley A-Frame Iridium FIRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Hej. Oprócz tego co pisałem wcześniej czyli : Narty: Fischer progressor 8+ Buty: Nordica speedmachine 12 Kask: Atomic 2Pro_Tect Rep_Lim doszło : Gogle: Carrera x-change (2oprawki + dodatkowe szybki) Rękawiczki: Rosoły gore-tex Bielizna: to już 3 komplecik i znów padło na brubeck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QóBa Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dynamic VR27 SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaÅ‚00 Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 U mnie przybyły dwie pozycje:D: - kurtka Spyder Quest Titan - buty Rossignol Radical Sensor3 120 Nie przywiduje innych zakupów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestml Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 U mnie nowości to: Buty - Fischer RC4 Competition 110 Softshell - Halti Bargello póki co potrzeby zaspokojone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagutka Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja na ten sezon mam dwa nowe zakupy i nie przewiduję dalszych ani w tym, ani w przyszłym roku, bo chyba mam wszystko A nowe nabytki to: - buty Electra 8 - kurtka Spyder Breaker O ile buty mimo że z zeszłego sezonu nie były przecenione, to chociaż Spydera kupiłam za połowę ceny w Intersporcie A naszukałam się kurtki strasznie, bo chciałam coś cieńszego i całego czarnego bez żadnych białych / czerwonych czy inszych dodatków. Butów jeszcze nie testowałam, ale dzielnie rozbijam w domu i jest szansa, że przed marcowym wypadem gdzieś przetestuję na Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drops Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 U mnie pojawiło sie kilka nowych rzeczy 1 Narty Movement Evolution juz wyprobowane super w niewyratrakowanym, przewianym sniegu jedzie sie jak czołgiem 2. Buty Rossignol Zenith Pro 120 Composite dzisiejszsy zakup czekaja na pierwsza jazde. 3.Snowboard Atomic Firestarter 161 4. Wiazania Drake Cobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Też nie mogę doczekać się zimy..... Zakupiłem właśnie nowe nartki....Fischer RC4 Worldcup WC SC + Z13 model 2010/2011....piękneeeeee są .... pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Też nie mogę doczekać się zimy..... Zakupiłem właśnie nowe nartki....Fischer RC4 Worldcup WC SC + Z13 model 2010/2011....piękneeeeee są .... pozdrawiam Rafał zycze ci przyjemnosciw uzytkowaniu.... wlasnie tez czekam na nowe nabytki:; speedwall GS i kuro...... i agent 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 ja właśnie na ten sezon, muszę sobie sprawić nowe talerzyki do kijków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 ja właśnie na ten sezon, muszę sobie sprawić nowe talerzyki do kijków Szabir , ładnie tak się chwalić bogactwem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Rafał, ładnie to tak zazdraszczać koledze? Pracuje to ma:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 ja właśnie na ten sezon, muszę sobie sprawić nowe talerzyki do kijków śmigaj no kolego do jakiegoś ośrodka, nawet u nas w kraju, przejdź sie po trasach i jak nic coś znajdziesz...będziesz miał taniej i wybór podejrzewam lepszy niz w sklepie... a jak sie przejdziesz pod wyciagami, to moze i cale kijki poznajdujesz...i wowczas www.allegro.pl i dojazd się zwróci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drops Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A u mnie na nadchodzący wielkimi krokami mam nadzieje sezon czekaja w pokoju na honorowym miejscu Majesty Dirty Bears. Zimo przybywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi