oldsnowjunky Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 i kuro...... i Widze Janek, ze przeszedles na ciemna strone mocy. Musimy sie spotkac i 'porownac notatki'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 wlasnie tez czekam na nowe nabytki:; speedwall GS i kuro...... i agent 130[/QUOTE] Mam pytanko - ile kosztuję Speedwall GS w USA? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki51 Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Narty Volkl Crosstiger Titanium 161cm - lekko biegane. ale i tak nikt na stoku się nie kapnie co? )) Użytkownik jarecki51 edytował ten post 08 styczeń 2011 - 13:02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 stałem się właścicielem nart Elana Wafeflex 12. Bardzo fajne, Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żółwik Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Mój komplet będzie gotowy jutro więc dam zdjęcie - póki co pochwalę się nartami Fischer RX Cross 165 + wiązania FS10 Co prawda nie znalazłem nigdzie informacji o tych nartach w internecie ale wyglądają na oryginalne - jak można to sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkol Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Bieżąca kolekcja 10/11 Narty Fischer Progressor 9+ Flowflex 2.0 wiązania RSX Z13 (allegro Speed focus częstochowa) Buty Salomon Impact 10 cs (flex 120) z Windsportu kije Gabel HS-2 Biomatrix polecam sklepy i sprzedawców! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam ja prawie podobnie tylko ze poprzedni sezon Speedwave 12 168cm jak narazie jezdzilo mi sie na nich super! calkiem stabilne narty ale cos wiecej bede mogl powiedziec pewnie dopiero po sezonie pozdrawiam i zycze udanych zjazdow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Atomic Hawx H120 zastąpiły zbyt miękkie Nordici Sportmachine 12, dodatkowo spodnie Hannah Matto i rękawice Hannah Lane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkol Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Nie wiem czy już zakupiłeś ale dopiero teraz mogę opowiedzieć o narcie po 3 dniach testów w Austrii - krawędzie (gdy ostre) trzymają rewelacyjnie, długi skręt świetny z krótkim trzeba się już więcej napracować ale daje radę, śmigać ciężko. Bardzo stabilna i szybka narta. Dwa razy 'miałem glebę w oczach' ale właśnie ta stabilość mnie uratowała. Troche męczyła mi uda ale zrzucam to na brak przygotowania fizycznego. Doskonałe w połączenie z moimi Salomonami impact 10, flex 120. Zaliczyliśmy wszystkie czarne trasy w okolicy i większość czerwonych i narta naprawdę spisywała się rewelacyjnie. Co do długości wziąłem 170tki na moje 178/88kg i myślę iż spokojnie mogłem brać 175cm jak sugerowała strona fischera. Narta stworzona do ostrej, szybkiej jazdy!!, pamiętaj o tym dokonując wyboru. pozdr. to do tomwila post #356 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKos Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 A ja w tym roku zaskoczyłem sam siebie i po raz pierwszy w życiu kupiłem sobie kask narciarski. Myślałem, że będzie gorzej ale znalazłem w końcu taki, który jest wygodny i nie ogranicza słuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 W tym sezonie trochę sprzętu ubyło u mnie, ale nowym nabytkiem jest Volkl Racetiger Speedwall GS, carbonowe kije Gabel z gardami Gabel i skórzane rękawice Descente z ochraniaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi