spyder Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Sprawiłeś/aś sobie glanc nowy sprzęt ( narty, strój, kask itp. ) specjalnie na ten sezon - pochwal się A może dopiero sobie sprawisz - napisz co to będzie. P.S. Nie zacznę od siebie bo w całości mam zamiar użytkować swój stary sprzęt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodnam Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Atomic Metron 9 Puls z wiązaniami 4tix 310. Jeszcze tylko jakieś fajne botki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomKur Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A ja kupiłem sobie w końcu kask-casco. Ale najbardziej mnie cieszy zakup nart dla mojego synka-6 lat- nowe narty firmowane nazwą Pale, razem z wiązaniami Rosiego. Jeszcze nic smyk nie wie, ale coś przeczuwa. Będzie miał fajną niespodziankę, a ja nie będę musiał stać w kolejkach do wypożyczalni po narty dla niego. Pozdrawiam. Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browni Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ja zamierzam sprawić sobie nowe gogle ( prawdopodonie będą to Uvex Super Orbit Optic - optic ponieważ noszę okulary ). Poza tym muszę sprawić sobie nowe buty ( zastanawiam się między atomicami a fischerami, ale zobaczymy, co będzie mi pasować). No i chyba wreszcie kupię sobie nowe kijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisski Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 całkiem nowy kasek (patrz avatar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A ja na razie czekam aż się pojawi w sklepach nowy sprzęt i kurtki, bo mam ochotę sprawić sobie nowe narty i kurtke ale nie wiem jeszcze jakie. Kiedy już je kupię to sie oczywiście pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nowe gogelki i napewno rękawice bo weteranki sie rozlazły ( Gore ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 tez mam coś nowego... nowy secik Analoga nowe buciki i nowe gogelki anon Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Radical 9S World Cup. Na zawsze z Rosołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenobcy Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 tez mam coś nowego... nowy secik Analoga nowe buciki i nowe gogelki anonJa pierdzuiu . . Konkurs: Kto spotka na stoku @erica, a trudno go będzie gdzieś tam nie spotkać, daje znać na forum. Nagroda:nowe kijki Fischera, którm se sprawił Przesyłka na mój koszt. Info na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colargol Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 W czerwcu na wyprzedaży kupiłem deseczki Dynastar Contact 10 Fluid / PX12 (06/07) Tylko kijków juz nie było trzeba je dokupić niebawem. I oczywiście jakiś sprzęt dla mojego syna bo znów urósł :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ja pierdzuiu . . Konkurs: Kto spotka na stoku @erica, a trudno go będzie gdzieś tam nie spotkać, daje znać na forum. Nagroda:nowe kijki Fischera, którm se sprawił Przesyłka na mój koszt. Info na PW. Hmmm...jakąś dziwną ironią zawiało z tego posta...ale ciesze sie że moja skromna osoba przyczynila się do zorganizowaniu konkursu p.s dla chcacych wygrać te kijki podpowiem,że najczęściej można mnie spotkać jeśli chodzi o polskie stoki to : snowpark Juliany,"tajny" snowpark na Białym Krzyżu no i freeride zona na Pilsku ,no i kochany Chopok na Slovaki ,a także Alpy francuskie...życze powodzenia ...ale cały sezon nie śmigam w jednym secie (mam ich kilka) bo lans to jest lans hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Na nowy sezonik mam przygotowane jeszcze świeże butki, raz przezemnie ujeżdżane - Lange WC150, i poluję na Dynastary Speed Omeglass 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 snowpark Juliany,"tajny" snowpark na Białym Krzyżu na Julianach jestem dość często-szczególnie pod koniec sezonu,to po nowej kurtce i spodniach może poznam ,natomiast gdzie jest na Białym ten tajny park/chyba gdzieś w lesie/,bo tam mało miejsca jest.....:confused: Tak tylko z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytheck Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam! Ja w nadchodzącym sezonie pośmigam na nowym Atomkach SL12 07/08, oczywiście do tego dedykowane kije. Kupiłem również córce nowe Dynastary D'Stinct 06/07 za połowe ceny. Kupiłem kilka ciuchów dla siebie i rodzinki, kaski, rękawiczki itp. Ale najważniejsze to to iż poluję na Atomic'i Race GS sygnowane autografem Bode Miller'a. Trochę do pośmigania a trochę w celach kolekcjonerskich. Pozdr. Voytheck:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browni Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ale najważniejsze to to iż poluję na Atomic'i Race GS sygnowane autografem Bode Miller'a. Mnie udało się zdobyć takie nartki na allegro ( nówki nie śmigane ). A tak poza moimi to chyba z dwa czy trzy razy widziałem u kogoś te nartki na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 o kurde...... Brakuje tylko niebieskiej pelerynki z napisem "S"....;) No nic,widzę-że ja już z Wami nigdzie na narty nie pojadę....pełna profeska! Pojezdzimy sobie Pawełku pojezdzimy a to tylko na zawody a to masz dla przypomnienia [ame="http://www.youtube.com/watch?v=9U6ifL2wzl4"]YouTube - Szczyrk 25.03.2007[/ame] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Volkl Racetiger SL 06/07. Mysle jeszcze nad twardszymi bucikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ja też się pochwalę... to mój dzisiejszy zakup z godziny 12.30 salomon irony 6 są przewygodne, mają śliczny brązowy kolorek i... futerko Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omen07 Napisano 10 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Nie wypada się nie pochwalić: nowe talerzyki do kijków:p Pozdr. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Atomic SL10, wczoraj do nich buciki wpasowałem!!! Ciekawe co to za nartka, za dwa tygodnie myślę że wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam Wlasnie dokonalem zakupu nart jak w tytule http://www.allegro.p..._gwarancja.html Wydaje mi sie,ze nie przeplacilem;) Szkoda,ze nie czarne:o Pare dni wczesniej kupilem spodnie Brugi z membrana 20000 oraz dla zony buty Tecnika Attiva Modo 66 Superfit Jeszcze kije i hop na narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Kupiłem gogle Oakley Wisdom Toast Fire Irydium - zaryzykowałem , -czy ktos mi odpowie czy dobrze zrobiłem. Troche drogie ale czy warte sa tej ceny ? bardzo dobry zakup z universalnymi szklami; w porownaniu z Aframe maja wiekszy kat widzenia dla wiekszej twarzy zdecydowanie lepsze. no i nie powinienes miec klopotow z parowaniem. ja osobiscie dokupilem szybe tzw light yellow: doskonala na tzw flat light i mgle...... dobry zakup jezeli pasuje do kasku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam Wlasnie dokonalem zakupu nart jak w tytule http://www.allegro.p..._gwarancja.html Wydaje mi sie,ze nie przeplacilem;) Szkoda,ze nie czarne:o Pare dni wczesniej kupilem spodnie Brugi z membrana 20000 oraz dla zony buty Tecnika Attiva Modo 66 Superfit Jeszcze kije i hop na narty:DCo sadzicie o moim zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomios Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Butki Rosignoll Radical R-14 :-) nie moge sie doczekac by je przetestowac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi