antekk Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Słuchajcie mam problem, bawiłem się śrubą do regulacji wiązań pod względem tego pod jaką siłą się wypną (nie wiem jak ona się nazywa), ale ta z przodu wiązania. Wykręciłem ją bo trochę podrdzewiała i chciałem ją wyczyścić, teraz nie mogę wkręcić jej spowrotem. Macie jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Może trzeba użyć trochę siły i spróbować ścisnąć sprężynę wciskając śrubę jednocześnie ją skręcając. W końcu zadaniem tej śruby jest ściskanie sprężyny. Nigdy nie rozkręcałem wiązania, ale tak sobie myślę, że sprężyna się rozprężyła i stawia opór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Pomyśl, chociaż minimum. Jesteś wielki Witoldzie. Ja dla debili nie mam litości. Pozdrto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia @antekk poradziłeś sobie z tą śrubą? Jestem ciekaw czy moje przypuszczenia się sprawdziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi