Know Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia (edytowane) Facet 49 lat Szukam koleżanki na wspólny niezobowiązujący wyjazd na narty. Moja ekipa jedzie w pierwszym tygodniu naszych ferii a ja mogę tylko w tym kolejnym. Może to ogłoszenie głupio brzmi ale naprawdę mam na myśli wyjazd na narty ale wolę jechać z osobą płci przeciwnej. Przed wyjazdem możemy pogadać, spotkać się. Naprawdę jestem spoko 🙂 Pobyt w dwuosobowym pokoju w świetnym hotelu w Dimaro, basen, sauna, wino 🙂 Dojazd autokarem, pobyt, śniadania i obiadokolacje (jedzenie super), skipass na Folgarida-Marilleva - 4800 zł ale rozszerzam skipas na Madonnę. Edytowane 19 Stycznia przez Know 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Na fejsbuku chyba większe szanse znalezienia kogoś do towarzystwa 🙂 polecam rozszerzyć skipass na Madonnę - inaczej będziesz żałował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Jeszcze napisz czyś płci pięknej, czy brzydkiej, bo dla potencjalnego wyboru może to mieć znaczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Know Napisano 19 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia W dniu 18.01.2024 o 15:12, zając napisał: Na fejsbuku chyba większe szanse znalezienia kogoś do towarzystwa 🙂 polecam rozszerzyć skipass na Madonnę - inaczej będziesz żałował. Cześć, Chyba faktycznie uderzę w FB. Dzięki za podpowiedź ze skipasem! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Know Napisano 19 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia W dniu 18.01.2024 o 15:29, Chertan napisał: Jeszcze napisz czyś płci pięknej, czy brzydkiej, bo dla potencjalnego wyboru może to mieć znaczenie. Brzydkiej 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi