David02 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 u mnie póki co ani płatka :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 cierpliwości... ja tez z kato jakoś sie nie przejmuje.. popatrz na to z innej strony teraz -2 st.. wszyściutko.. kązdy płateczek nawetmały sie osadzi.. poczakajmy nawet meteogroup pokazuje śnieg i interia Użytkownik Demoranger II edytował ten post 24 grudzień 2008 - 10:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Jeszcze 2 dni temu liczylem na 20 cm swiezego sniegu na świeta w szczyrku..... niestety wybiłem sobie to juz z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 ja nie tracę nadziei na białe święta aż do 24:00 :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W Tychach nie ma ani centymetra śniegu a podobno miał padać od wtorku. Ja nie wiem co teraz będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 do ciebie też powinno dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 mnie niestety nie zalezy na 2-3 cm sniegu. Mni chodzi o śnieg który sie do czegoś przyda czyli czyli jakies 20 cm. jesli ma go być 2-3 to moze padać gdzieś indziej bo mnie to nie interesuje.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 do ciebie też powinno dojść to popada na śląsku ???:confused::confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 to popada na śląsku ???:confused::confused::confused: czytajac to forum i przegladajac prognozy liczysz na to ze jest w polsce osoba która jest w stanie rzetelnie odpowiedzieć na to pytanie.....? mnie sie tak nie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 to popada na śląsku ???:confused::confused::confused: polecam stronkki.. www.pogoda.interia.pl www.meteogroup.pl www.twojapogoda.pl http://www.myforecas...917&metric=true www.Accuweather.com www.pogoda.gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 polecam stronkki.. www.pogoda.interia.pl www.meteogroup.pl www.twojapogoda.pl http://www.myforecas...917&metric=true www.Accuweather.com www.pogoda.gazeta.pl nie zbyt optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 np dla katowic coś spadnie.. weź nie marudź.. jak chcesz 20cm to jedź do szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 polecam stronkki.. www.pogoda.interia.pl www.meteogroup.pl www.twojapogoda.pl http://www.myforecas...917&metric=true www.Accuweather.com www.pogoda.gazeta.pl wszystko super tylko ze prognozy na (niestety) wszystkich tych portalach są mało wiarygodne bo zmieniają sie co chwile i to diametralnie. Wczoraj wieczorem byłem w szczyrku i accu.. pokazyał ze przez pół nocy ma sypać.... i prawie tak było tylko ze z gwieżdzistego nieba słabo pada śnieg.:cool: Użytkownik crossman edytował ten post 24 grudzień 2008 - 10:43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 polecam stronkki.. www.pogoda.interia.pl www.meteogroup.pl www.twojapogoda.pl http://www.myforecas...917&metric=true www.Accuweather.com www.pogoda.gazeta.pl Wdleg pogoda.pl/gazeta dzisiaj w praktycznie calej Polsce nie mozemy sie spodziewadz opadow sniegu:(:(. Na Tvn Meteo to takie brednie gadaja ze nie mam pytan. Aktualnie u mnie np. Jst -2 i slonecznie a tymczasem jest 0 i calkowite zachmurzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wdleg pogoda.pl/gazeta dzisiaj w praktycznie calej Polsce nie mozemy sie spodziewadz opadow sniegu:(:(. Na Tvn Meteo to takie brednie gadaja ze nie mam pytan. Aktualnie u mnie np. Jst -2 i slonecznie a tymczasem jest 0 i calkowite zachmurzenie:) Jedynym sposobem aby sie przekonac jak bedzie jest leżaczek, drink do reki i patrzeć w niebo. Po kilku drinkach to nawet na nartach sie pojeżdzi...... po schodach np. dobra idę po drinka. nara i wesołych świat ( bo z tymi śnieżnymi nie bede sie wygłupial;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Gdzie jest ten Śnieg??? To co tu piszecie to nie są prognozy tylko wróżby:D Niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 U mnie zero opadów jest -1 czekam na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 u mie 0 st i czekam na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houser Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 1+ i ładnie pada .......... niestety deszcz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Okolice Wrocławia - pada śnieg +3st i topi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 U mnie -1st. i równiez czekam na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 U mnie spadlo pare płatkow ale zapowiadają ze cos tam poleci A Skąd jestes ? tez slyszałem ze w nocy ma sypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W Szczawnicy -3 stopnie, piekna pogoda... i ponad 20 armatek pracuje teraz na stokach Palenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W kato zaczyna sypać.. narazie słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W kato zaczyna sypać.. narazie słabiutko Moze przyjdzie to zaraz do małopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi