tom11 Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 NIe przejmuj się PRZECIEŻ BĘDZIE ŚNIEGU ILE WLEZIE W SOBOTĘ MAMY MIEĆ NIŻ ŚRÓDZIEMNOMORSKI I ARKTYCZNE POWIETRZE WIĘC CO TO OZNACZA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snieg Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 NIe przejmuj się PRZECIEŻ BĘDZIE ŚNIEGU ILE WLEZIE W SOBOTĘ MAMY MIEĆ NIŻ ŚRÓDZIEMNOMORSKI I ARKTYCZNE POWIETRZE WIĘC CO TO OZNACZA ? Wyż śródzimnomorski ma przejść Ukrainą, Łotwą i Białorusią, więc nie wiem o czym mówicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 W Krośnie już 0st.C, w ciągu 15 min temperatura spadła z +1,1st.C do 0st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom11 Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Na polsacie w Wydarzeniach mówili że idzie zima i o 20 st na plusie można tylko pomarzyć Snieg : JESZCZE KUPA CZASU I " WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDARZYĆ " Użytkownik tom11 edytował ten post 18 listopad 2008 - 16:11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom11 Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 W Bytomiu 0st. i nie pada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 w Jaśle 0 stopni i nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 W Bytomiu 0st. i nie pada:( http://pogoda.interi...miasta?id=11741 Nocka może spaść snieg.. a nawet musi http://www.accuweath...2|KATOWICE|&u=1 http://pogoda.onet.p...ice,miasto.html niby z deszczem ale zimniej bedzie.. u mnie nawet o 14 kaluze byly zamarznięte(w cieniu) tom u nas juz spadnie niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry16 Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Calym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam. Jestem nowy. Widze ze nie tylko ja mam bzika na punkcie sniegu i ogolnie ZIMY. Od malego uwielbiam snieg i patrzec sie jak pruszy lub co lepiej Sypie:) Jestem z okolic Radomia i u nas jak narazie deszczyk:(:(. Mam nadzieje ze w weekend to sie zmieni bo mam dosc tej strasznej, szarej aury na zewnatrz. Pozdrawiam wszystkich i czekam na puszek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub_ Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Hmm. Już te prognozy nie są aż tak szalenie optymistyczne... Poza TV w internecie nie przewidują wcale śnieżyc, baa w sobotę ma być prawie wszędzie pogodnie. A już od środy ocieplenie... Coś mi się tu nie zgadza... Ale to byłoby zbyt piękne z tą zimą, żeby było prawdziwe, jednak czekamy co czas przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol19 Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No u mnie piękne +2 i deszczyk mocno pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snieg Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Marzenka też nie oczekuje zbyt wiele sniegu bo tylko 5 cm na nizinach i pisze, ze wiecej sniegu spadnie nad morzem niż na nizinach, a dodatkowo za mniej wiecej tydzien ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No to po zimie, idzie ocieplenie od konca nastepnego tygodnia. To sie nacieszyliśmy :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol19 Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No faktycznie zmieniły się prognozay długoterminowe lipa straszna jak narazie chodź i tak na pld.wsch nie będzie tak źle odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 prognozy sie zmieniają na gorsze niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 W Warszawie pierwszy śnieg zapowiadany jest już na najbliższą sobotę Co prawda to jeszcze nie TEN śnieg, ale rundki dookoła domu zrobić nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 żadnego ocieplenia nie bedzie ogladac dzisiaj pogode na tvnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Najlepie gdyby ocieplenia nie było w ogóle, ale czasami może po tych śnieżycach coś się ocieplić, ale może również się wypogodzić i ochłodzić Prognozy dzisiaj na TVNie o ok 19:40 i na TVP o ok 20:00/20:05 Na meteo.group są niedobre prognozy. Bez śniegu w najbliższych dniach i niestety od 1 grudnia do +6st.C/+8st.C, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 U mnie 0 stopni śnieg nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry16 Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Te kilka dni zimowych pokazalo ze w tym roku na pewno bedzie zima. Ja nie wiem, wy przezywacie jakby zaraz koniec zimy mial byc. Poczekajcie troche dopiero listopad. Pamietam jak chyba na Tvn mowili ze to dopiero zapowiedz zimy (wlasnie obecne dni). Wiec sadze ze zima w tym roku dopisze,a ocieplenie bedzie trwalo do oklo 3-4 grudnia, a moze troche mniej. Użytkownik ostry16 edytował ten post 24 listopad 2008 - 17:14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 w katowicach temperatura w ciągu 2.5 godz spadła o 0.9 stopnia.. to dość duzo jest z0.5 stopina na minusie Użytkownik Demoranger II edytował ten post 24 listopad 2008 - 17:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry16 Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 W Szczecinie -3 stopnie. Mowia ze ocieplenie idzie..a najzimniej chyba od tego ataku zimowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 http://www.pogodynka... pogodynka raczej nie przewiduje dużego ocieplenia jeśli ten serwis sie sprawdza to nie jest źle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snieg Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A ja powiem tak. Od czwartku pojawi się co prawda ocieplenie, maksymalnie do 5 stopni, ale nocami będzie trzymał mróz, więc topnienie śniegu może być opóźnione. Bez przymrozków tylko na zachodzie. Dodatkowo niektóre modele zapowiadają śnieżyce na sobotę związku z przesuwaniem się niżu znad południowej Europy. Tak by mogło być w całym kraju (prawie), temperatura znów spadnie. Natomiast od 1. grudnia zaznaczy się już duże ciepło i może być nawet 8 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit_www Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nad Bałtykiem atak zimy przybiera narazie na sile Poraz pierwszy chyba mamy śniegu więcej niż w górach Tylko górki kiepskawe :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi